Pro Life zorgverzekering 2020

Een Pro Life zorgverzekering 2020 afsluiten? Bekijk de zorgverzekering Pro Life voor 2020 hier. Zorgverzekeraar Pro Life biedt opnieuw in 2020 drie verschillende zorgverzekeringen aan. Wij hebben ze voor je uitgezocht, en de belangrijkste details op een rijtje gezet. Op deze pagina lees alles over de Pro Life zorgverzekering 2020, en verwijzen wij je door naar de zorgverzekeraar voor het afsluiten van de polis!

Kllik hier om direct naar Pro Life te gaan >>

Zorgverzekering Pro Life

In Nederland is iedereen verplicht een basisverzekering te hebben vanaf 18 jaar. Als jij een zorgverzekering Pro Life in 2020 gaat kiezen, voldoe jij dus aan deze eis van de overheid. De Pro Life 2020 zorgverzekering komt in drie varianten, een budget, een natura- en een restitutiepolis. Veel keus! Maar welke past nou het beste bij mij aankomend jaar? Om deze vraag te kunnen beantwoorden moet je natuurlijk weten wat de verschill zijn. Wij leggen het je hier uit.

Principe Polis Budget

€114,95
  • 100% vergoeding bij geselecteerde ziekenhuizen
  • 75% vergoeding bij niet aangesloten zorgaanbieders
  • Spoed zorg bij alle ziekenhuizen

Principe Polis Natura

€126,95
  • 100% vergoeding bij gecontracteerde zorgaanbieders
  • 75% vergoeding bij niet aangesloten zorgverleners
  • Naturapolis

Principe Polis Restitutie

€133,75
  • 100% vergoeding bij gecontracteerde zorgaanbieders
  • 100% vergoeding bij niet aangesloten zorgverleners
  • Restitutiepolis
zorgverzekering-pro-life-2020

Aanvullende zorgverzekering

Het is mogelijk om de Pro Life zorgverzekering 2020 uitbreiden met verschillende aanvullende modules. Zorgverzekeraar Pro Life biedt aankomend jaar opnieuw vier verschillende aanvullende Pro Life zorgverzekeringen aan.

Zo kun jij een vergoeding ontvangen van de Pro Life als jij gebruik wilt maken van bijvoorbeeld Alternatieve geneeswijzen of fysiotherapie behandelingen. De meest gekozen aanvullende verzekeringen zijn:

Wil jij weten wat Pro Life te bieden heeft? Wij hebben alle aanvullende verzekeringen onder de loep genomen en alle belangrijkste vergoedingen en premies op een rijtje gezet. Het is niet verplicht om een aanvullende polis te nemen in 2020, maar natuurlijk wel slim als jij extra kosten verwacht.

Op deze pagina bekijk je de aanvullende verzekeringen van Pro Life.   

Zorgverzekering Pro Life vergelijken

Gelijk aan de slag met het vergelijken? Maak gebruik van onze zorgvergelijker 2020 en bekijk welke zorgpolis het beste past bij jou. Je dient je gegevens en wensen aan de linkerkant in te vullen zodat de vergelijking gedaan wordt op basis van jouw persoonlijke situatie. Een volledige onafhankelijke en anonieme zorgpolis vergelijking kan dus gewoon op onze site.

De goedkoopste zorgverzekering 2020 staat direct bovenaan, die je vervolgens kan afsluiten bij de zorgverzekeraar zelf. Wij verwijzen onze bezoekers uitsluitend door naar de verzekeraar om de polis af te sluiten. Gelijk doen? Klik hier voor een uitgebreide zorgverzekering vergelijking.

Meer informatie

Meer weten over de Pro Life zorgverzekering 2020? Klik op bekijken en wij verwijzen je door naar de website van zorgverzekeraar Pro Life waar je alle details en alle aangesloten zorgverleners kunt vinden.

In de ZorgGids bij Pro Life kun jij exact zien met welke ziekenhuizen en zorgverleners de zorgverzekeraar een contract mee heeft. Als jij je laat behandelingen bij een aangesloten zorgverlener, krijg jij in de meest gevallen een volledige (100%) vergoeding.

Afsluiten

De informatie die je hier leest hebben wij samengesteld voor jou, echter kun je hier geen rechten aan ontlenen. Wij verwijzen je graag door voor meer informatie naar de website van Pro Life.

Prima ervaringen met Pro Life

4,0 rating
maart 4, 2019

prima, klantvriendelijk, goede zorgaanbieder.

Thomas

De zorgverzekering is Prima

5,0 rating
maart 4, 2019

De zorgverzekering heb ik sinds 2 jaar, en over zowel de zorgverzekering als de zorgverzekeraar ben ik zeer tevreden!

Anniek

Plaats je beoordeling

Laat onze bezoekers weten wat jouw ervaringen zijn met zorgverzekeraar Pro Life. Met de beoordeling help jij onze bezoekers bij het vinden van de juiste zorgverzekering voor het aankomend jaar. Je helpt tevens ook de zorgverzekeraar, met de reviews kunnen zij hun dienstverlening verbeteren.

Pro Life zorgverzekering 2020
4.4 (88.48%) 33 votes