pro-life-zorgverzekering-in-2020

Pro Life zorgverzekering 2020

Een Pro Life zorgverzekering 2020 afsluiten? Bekijk de zorgverzekering Pro Life voor 2020 hier. Zorgverzekeraar Pro Life biedt opnieuw in 2020 drie verschillende zorgverzekeringen aan. Wij hebben ze voor je uitgezocht, en de belangrijkste details op een rijtje gezet. Op deze pagina lees alles over de Pro Life zorgverzekering 2020, en verwijzen wij je door naar de zorgverzekeraar voor het afsluiten van de polis!

Principe Polis Budget
€ 114,95
Budgetpolis
Principe Polis Natura
€ 126,95
Naturapolis
Principe Polis Restitutie
€ 133,75
Restitutiepolis

Zorgverzekeringen Pro Life

In Nederland is iedereen verplicht een basisverzekering te hebben vanaf 18 jaar. Als jij een zorgverzekering Pro Life in 2020 gaat kiezen, voldoe jij dus aan deze eis van de overheid. De Pro Life 2020 zorgverzekering komt in drie varianten, een budget, een natura en een restitutiepolis. Veel keus! Maar welke past nou het beste bij mij aankomend jaar? Om deze vraag te kunnen beantwoorden moet je natuurlijk weten wat de verschill zijn. Wij leggen het je hier uit.

Aanvullende Pro Life zorgverzekering

Het is mogelijk om de Pro Life zorgverzekering 2020 uitbreiden met verschillende aanvullende modules. Zorgverzekeraar Pro Life biedt aankomend jaar opnieuw vier verschillende aanvullende Pro Life zorgverzekeringen aan.

Zo kun jij een vergoeding ontvangen van de Pro Life als jij gebruik wilt maken van bijvoorbeeld Alternatieve geneeswijzen of fysiotherapie behandelingen. De meest gekozen aanvullende verzekeringen zijn:

Wil jij weten wat Pro Life te bieden heeft? Wij hebben alle aanvullende verzekeringen onder de loep genomen en alle belangrijkste vergoedingen en premies op een rijtje gezet. Het is niet verplicht om een aanvullende polis te nemen in 2020, maar natuurlijk wel slim als jij extra kosten verwacht.

Bekijk aanvullende verzekeringen

Pro Life zorgverzekering vergelijken

Gelijk aan de slag met het vergelijken? Maak gebruik van onze zorgvergelijker 2020 en bekijk welke zorgpolis het beste past bij jou. Je dient je gegevens en wensen aan de linkerkant in te vullen zodat de vergelijking gedaan wordt op basis van jouw persoonlijke situatie. Een volledige onafhankelijke en anonieme zorgpolis vergelijking kan dus gewoon op onze site.

De goedkoopste zorgverzekering 2020 staat direct bovenaan, die je vervolgens kan afsluiten bij de zorgverzekeraar zelf. Wij verwijzen onze bezoekers uitsluitend door naar de verzekeraar om de polis af te sluiten. Gelijk doen? Klik hier voor een uitgebreide zorgverzekering vergelijking.