Pro Life zorgverzekering 2019 - zorgverzekeringen 2019 vergelijken

Een Pro Life zorgverzekering afsluiten? Wij hebben alle Pro Life zorgverzekeringen op een rijtje gezet. De Pro Life zorgverzekering 2019 is genaamd ‘Principe Pro Life’ en is beschikbaar vanaf € 119,45 per maand (Naturapolis). Zorgverzekeraar Pro Life is een christelijke zorgverzekeraar en je kunt dan ook hiermee terecht bij christelijke zorgverleners.

Pro Life zorgverzekering 2019

Zorgverzekeraar Pro Life biedt ook weer in 2019 twee verschillende basisverzekeringen aan. Wij leggen de verschillen hieronder uit om het voor jou makkelijker te maken. Een aantal vergoedingen vanuit de basisverzekering zijn onder anderehuisartsenzorg, ziekenhuiszorg, medicijnen (de meeste), kraamzorg, psychologische hulp en tandartskosten en fysiotherapie voor kinderen tot 18 jaar. De premie wordt bepaald door de zorgverzekeraar zelf, de inhoud van de verplichte basisverzekering wordt geregeld door de Rijksoverheid.

Pro Life Budget

Pro Life Budget is de nieuwe zorgverzekering van zorgverzekeraar Pro Life in 2019. Zoals de naam al aangeeft is dit een echte budgetpolis die Pro Life nog niet eerder had. Met deze zorgverzekering betaal je minder premie dan alle andere zorgverzekeringen van Pro Life.

Premie: 114,95 per maand
> premie bereken

Principe Polis (Naturapolis)

De naturapolis van Pro Life is het meest gekozen basisverzekering. In 2019 is de verwachting dat deze Pro Life zorgverzekering ook weer veel wordt gekozen door de consument. Wanneer je naar zorgverleners en ziekenhuizen gaat waarmee Pro Life een overeenkomst mee heeft krijg je de zorgkosten volledig vergoed (100%). Als je naar een andere zorgverlener gaat, die dus geen contract heeft met Pro Life in 2019 krijg je maximal 75% vergoed van de gemaakte zorgkosten.

Het is ook mogelijk in 2019 om bij de Pro Life zorgverzekering je verplichte eigen risico te verhogen. Op deze manier verlaag je de maandelijkse zorgpremie die je dient te betalen. Dit is echter niet handig voor mensen die meer dan gemiddeld zorg nodig zijn. De gemaakte zorgkosten zullen voor eigen rekening zijn (€ maximal 885)

Premie: € 126,95 per maand
> Premie berekenen

Principe Polis Restitutie

Er zijn slecht 2 verschillen tussen beide Pro Life zorgverzekeringen in 2019. De premie is iets hoger wanneer je kiest voor een Pro Life zorgverzekering (restitutie) dan wanneer je een naturapolis kiest. Waarom zou ik dan een restitutie Pro Life zorgverzekering afsluiten? Simpel, met deze restitutie polis kun je gewoon bij iedere zorgverlener gaan en hiervoor geen extra kosten hebben. Ook wanneer je gewenste zorgverlener geen overeenkomst (contract) heeft met Pro Life, krijg je wel gewoon een 100% vergoeding voor de gemaakte zorgkosten. Dus je betaald iets meer premie, maar je hebt een volledige vrije zorgkeuze.

Het verplichte eigen risico kun je ook gewoon verhogen met de restitutie Pro Life zorgverzekering. Je krijgt dus een volledige vrije zorgkeuze met een goedkope maandelijkse zorgpremie. Je kunt het eigen risico met maximal € 500 verhogen, maar dit is niet geschikt voor iedere consument. De gemaakte zorgkosten zullen altijd eerst voor eigen rekening zijn.

Premie: € 133,75 per maand
> Premie berekenen

De informatie die je hier leest hebben wij samengesteld voor jou, echter kun je hier geen rechten aan ontlenen. Wij verwijzen je graag door voor meer informatie naar de website van Pro Life.

Klik hier om direct naar Pro Life te gaan.

Pro Life zorgverzekering 2019
4.6 (91.54%) 26 votes