tandartsverzekering-van-pnozorg-2020

PNOzorg tandartsverzekering 2020

Een PNOzorg tandartsverzekering 2020 afsluiten? Bekijk de tandartsverzekering PNOzorg voor 2020 hier. Wij hebben alle tandartsverzekeringen van de zorgverzekeraar onder de loep genomen.

De belangrijkste informatie zoals vergoedingen en premies lees je terug op deze pagina. Je ziet direct welke tandartsverzekering PNOzorg in 2020 het beste bij jou past.

TandPlus A
€ 12,32
Vergoeding: € 250
TandPlus B
€ 28,13
Vergoeding: € 750
TandPlus C
€ 36,50
Vergoeding: € 1500
TandPlus D
€ 42,31
100% vergoeding tot € 1500
Tandplus Preventief
€ 29,90
100% vergoeding tot € 2000

Tandartsverzekering van PNOzorg

Verwacht je extra kosten van de tandarts in 2020? Het uitbreiden van je PNOzorg zorgverzekering 2020 met een tandartsverzekering PNOzorg is natuurlijk altijd slim. De kosten die gemaakt worden bij de tandarts zijn altijd hoog, en ze worden niet vergoed vanuit de verplichte basisverzekering. De PNOzorg tandartsverzekering 2020 komt in vier varianten, bekijk ze direct hieronder.

TandPlus A

Wil jij je PNOzorg zorgverzekering uitbreiden met een tandartsverzekering? De goedkoopste PNOzorg tandartsverzekering 2020 is de TandPlus A polis. Je bent verzekerd tot een bedrag van 250 euro in 2020. De zorgverzekeraar biedt een vergoeding van 75% van alle rekeningen die komen van je tandarts.

Deze vergoeding is inclusief materiaal- en techniekkosten. Tevens is een tandarts na ongeval vergoeding inbegrepen, de verzekeraar vergoed tot maximaal 2500 euro (1 ongeval per kalenderjaar). Wij verwijzen je door naar PNOzorg om alle details nog een rustig door te nemen.

Meer informatie

TandPlus B

Een zeer uitgebreide PNOzorg tandartsverzekering 2020 is de TandPlus B polis. Je krijgt een vergoeding van maximaal 750 euro per kalenderjaar. Check de belangrijkste details hieronder:

 • 100% vergoeding voor preventieve behandelingen (periodieke controles en reiniging)
 • 75% vergoeding voor algemene tandheelkundige zorg
 • Ongevallen vergoeding van maximaal 5000 euro (1 ongeval per kalenderjaar)

Deze tandartsverzekering PNOzorg vergoedt tevens de materiaal- en techniekkosten van de tandarts. Direct afsluiten? Klik op meer informatie om de tandartsverzekering te bekijken op de website van PNOzorg.

Meer informatie

TandPlus C

Met de TandPlus C tandartsverzekering PNOzorg krijg je een vergoeding van maximaal 1500 euro per kalenderjaar. Wij hebben hieronder de vergoedingen die belangrijk zijn voor je op een rijtje gezet. Deze tandartsverzekering kun je dus toevoegen aan de basisverzekering van PNOzorg voor een betere dekking.

 • 100% vergoeding voor preventieve behandelingen
 • 75% vergoeding voor algemene tandheelkundige zorg
 • Tandarts na ongeval vergoeding van 5000 euro (1 ongeval per kalenderjaar)

Wil jij deze of een andere PNOzorg tandartsverzekering 2020 afsluiten? Wij verwijzen je door naar de zorgverzekeraar om dit te regelen. Vergeet niet eerst even de polisvoorwaarden door te nemen, hierin staat beschreven wat je kunt verwachten van PNOzorg.

Meer informatie

TandPlus D

De meest uitgebreide PNOzorg 2020 tandartsverzekering is de TandPlus D. Met deze verzekering krijg je 100% van je rekening vergoedt door PNOzorg. Bekijk hieronder de belangrijkste details:

 • 100% vergoeding voor algemene tandheelkundige zorg
 • Inclusief materiaal- en techniekkosten
 • 1500 euro vergoeding per kalender jaar
 • Ongevallen vergoeding van 5000 euro (1 ongeval per kalenderjaar)

Zoals je hierboven ziet ben je dus zeer uitgebreide verzekerd voor de tandarts. Met name consumenten die vaker dan de periodieke controles naar de tandarts zullen gaan zullen hier baat bij hebben. Meer weten over deze en alle andere tandartsverzekeringen? Wij verwijzen je door naar de site van PNOzorg om alles te regelen.

Meer informatie

Tandplus Preventief

Ga jij aankomend jaar een enkele keer naar de tandarts voor controle? De TandPlus Preventief tandartsverzekering wellicht de juiste tandartsverzekering voor jou. Zo krijg je prima vergoedingen voor de kosten die gaan komen in 2020 bij de tandarts.

Lees hieronder de belangrijkste informatie:

 • 100% vergoeding voor tandartskosten voor controle en preventie
 • 100% vergoeding voor algemene tandheelkundige zorg tot maximaal 2000 euro per jaar
 • 1e jaar maximaal 300 euro voor vullingen
 • 1e jaar maximaal 500 euro voor tandvleesbehandelingen
 • Ongevallen vergoeding van 10.000 euro per jaar (1 ongeval per jaar)
 • Gratis Philips DiamondClean Smart tandenborstel (eens per 3 jaar)

Zoals je ziet is de TandPlus Preventief  PNOzorg tandartsverzekering zeer uitgebreid. Meer weten over deze en alle andere tandartsverzekeringen? Klik direct op meer informatie en je wordt doorverwezen naar de site van PNOzorg.

Meer informatie

Aanvullende PNOzorg zorgverzekeringen

Naast de PNOzorg tandartsverzekering biedt de verzekeraar ook meerdere aanvullende verzekeringen aan. Je hebt de keuze uit zes verschillende aanvullende modules die je kunt toevoegen aan de PNOzorg zorgverzekering 2020 polis. Niet alle behandelingen worden namelijk vergoed vanuit de verplichte basisverzekering, denk aan fysiotherapie behandelingen en alternatieve geneeswijzen.

Wij hebben alle aanvullende PNOzorg zorgverzekeringen voor 2020 uit gezocht en de belangrijkste details beschreven op onze site. Op deze pagina bekijk je alle PNOzorg aanvullende verzekeringen.

Bekijk aanvullende verzekeringen

PNOzorg zorgverzekeringen vergelijken

Je huidige polis vergelijken? Bekijk met behulp van de zorgvergelijker 2020 op onze website of je huidige zorgverzekering nog de beste is voor jou in 2020. Vul je gegevens en wensen in aan de linkerkant en de vergelijking wordt volledig gedaan op basis van jouw persoonlijke situatie.

De goedkoopste zorgverzekering 2020 staat direct bovenaan. Je sluit de zorgverzekering vervolgens af bij de zorgverzekeraar, je doet uitsluitend zaken met de zorgverzekeraar direct. Uiteraard is de PNOzorg zorgverzekering 2020 ook terug te vinden in de complete vergelijking.