PNOzorg-2020-aanvullende-zorgverzekeringen

PNOzorg aanvullende verzekering 2020

Een PNOzorg aanvullende verzekering 2020 afsluiten? Bekijk de aanvullende verzekering PNOzorg voor 2020 hier. Wij hebben alle PNOzorg aanvullende verzekeringen onder de loep genomen en de belangrijkte informatie op een rijtje gezet.

Bekijk direct bij ons of het afsluiten van een PNOzorg aanvullende verzekering voor jou de beste keuze is. De zorgverzekeraar biedt verschillende modules aan, die je kunt toevoegen aan de verplichte basisverzekering. Meer weten? Wij verwijzen je vervolgens direct door naar PNOzorg.

PNO Start
€ 7,39
Onder andere 9 x fysiotherapie
PNO Beter
€ 9,76
Alternatieve geneeswijzen vergoeding en fysiotherapie
PNO Plus
€ 23,58
Ruime fysiotherapie vergoedingen en hoge alternatieve geneeswijzen vergoeding.
PNO Optimaal
€ 40,92
35 x fysiotherapie en € 750 voor alternatieve geneeswijzen
PNO Top
€ 59,98
100% fysiotherapie vergoeding en maximaal € 1000 euro voor alternatieve geneeswijzen

Aanvullende verzekering van PNOzorg

Zorgverzekeraar PNOzorg biedt in 2020 vijf verschillende aanvullende verzekeringen aan. Deze kun je toevoegen aan de PNOzorg zorgverzekering 2020 om een betere dekking te hebben volgend jaar. Het is overigens niet verplicht om aanvullend verzekerd te zijn, alleen de basisverzekering is verplicht in Nederland.

In sommige gevallen kan het wel slim zijn om een PNOzorg aanvullende verzekering te hebben, niet alle behandelingen worden namelijk vergoed vanuit de basisverzekering. Bekijk hieronder de details, en klik op meer informatie om doorverwezen te worden naar de PNOzorg site. Je doet immers directe zaken met de verzekeraar!

PNOzorg vergoedingen

PNO Start

De goedkoopste PNOzorg aanvullende verzekering 2020 is de PNO Start. Deze polis biedt een prima dekking voor mensen die naar de fysiotherapie moeten gaan aankomend jaar. De belangrijkste vergoedingen zijn:

 • 9 fysiotherapie behandelingen
 • Gezondheidscheck-up / Sportcheck-up
 • Preventie geneesmiddelen vergoeding

Meer weten over deze aanvullende verzekering PNOzorg? Klik op meer informatie en wij verwijzen je direct door naar de juiste pagina op de website van de verzekeraar. Vergeet niet de polisvoorwaarden even door te nemen, hierin staat beschreven wat je kunt verwachten van de zorgmaatschappij.

Meer informatie

PNO Beter

Een uitgebreide PNOzorg 2020 aanvullende verzekering nodig? De PNO Beter module is dan wellicht de juiste keuze voor jou. Bekijk de belangrijkste vergoedingen hieronder:

 • 9 fysiotherapie behandelingen
 • 400 euro voor alternatieve geneeswijzen
 • Vergoeding eigen bijdrage voor geneesmiddelen van 100 euro

Alle vergoedingen bekijken? Wij verwijzen je door naar de website van PNOzorg als je klikt op meer informatie. Hier bekijk je de polisvoorwaarden en de verzekeringskaart met alle informatie.

Meer informatie

PNO Plus

Extra vergoedingen van zorgverzekeraar PNOzorg ontvangen? De aanvullende verzekering van PNOzorg biedt extra dekking. Bekijk de belangrijkste hieronder:

 • 12 fysiotherapie behandelingen
 • 500 euro voor alternatieve geneeswijzen
 • Orthodontie tot 18 jaar vergoeding van 750 euro
 • 100% vergoeding voor anticonceptiemiddelen

Bekijk alle vergoedingen en details op de website van PNOzorg. Wij verwijzen je graag door om deze verzekering af te sluiten of om de verzekeringskaart te bekijken met alle details die belangrijk zijn.

Meer informatie

PNO Optimaal

Hoge vergoedingen ontvangen van de zorgverzekeraar? Met de PNO Optimaal aanvullende verzekering van PNOzorg krijg je prima vergoedingen in 2020. Bekijk de belangrijkste vergoedingen hieronder:

 • 35 fysiotherapie behandelingen
 • 175 euro bril vergoeding per 2 jaar
 • 750 euro voor alternatieve geneeswijzen
 • Orthodontie vergoeding tot 18 jaar van 1000 euro

Meer weten over de PNO Optimaal verzekering? Wij verwijzen je door als je klik op meer info, je doet uitsluitend zaken met de zorgverzekeraar zelf. Vergeet niet de polisvoorwaarden even door te nemen, zo voorkom je verassingen in 2020!

Meer informatie

PNO Top

Een zeer uitgebreide PNOzorg aanvullende verzekering 2020 is de PNO Top polis. Je krijgt met deze verzekering de hoogste vergoedingen in 2020 van de zorgverzekeraar. De belangrijkste vergoedingen hieronder op een rijtje:

 • 100% vergoeding voor fysiotherapie
 • 350 euro vergoeding voor bril
 • 1000 euro voor alternatieve geneeswijzen
 • Orthodontie tot 18 jaar 100% vergoed
 • Orthodontie vanaf 18 jaar 500 euro vergoeding

Je krijgt meer vergoedingen met deze aanvullende verzekeirng PNOzorg in 2020, alleen de belangrijkste hebben wij voor je op een rijtje gezet. Alle vergoedingen bekijken? Wij verwijzen je direct door.

Meer informatie

PNOzorg tandartsverzekeringen

Naast de aanvullende PNOzorg verzekeringen in 2020 biedt de zorgverzekeraar ook  vier tandartsverzekeringen aan. Deze vier hebben wij voor je uitgezocht en de de belangrijkste info zoals premies en vergoedingen op een rijtje gezet.

Je ziet direct de vergoedingen per verzekering voor de tandartskosten. Het is overigens niet verplicht om een PNOzorg 2020 aanvullende verzekering of een tandartsverzekering af te sluiten. In sommige gevallen is het wel slim, je krijgt een maximale vergoeding voor je behandelingen tegen een relatief lage premie.

Op deze pagina bekijk je alle tandartsverzekeringen van PNOzorg.

PNOzorg zorgverzekeringen vergelijken

Direct je zorgverzekering vergelijken? Doe dit via onze zorgvergelijker 2020! Een anonieme en onafhankelijk zorgverzekering vergelijking voor het aankomend jaar. Vul je gegevens in aan de linkerkant, tevens je zorgwensen. De vergelijker gaat dan op basis van jouw persoonlijke situatie de beste zorgverzekeringen vinden.

De goedkoopste zorgverzekering 2020 staat dan vervolgens direct bovenaan. De PNOzorg zorgverzekering 2020 is uiteraard ook terug te vinden in de complete vergelijker. Gelijk doen? Klik hier voor een uitgebreide zorgverzekering vergelijking.

PNOzorg aanvullende verzekering 2020
4.9 (98.18%) 33 vote[s]