zorgverzekering-2020-onvz-vergelijken

ONVZ zorgverzekering 2020

De ONVZ zorgverzekering 2020 afsluiten? Lees alle informatie over de zorgverzekering ONVZ voor 2020 hier.
Wij hebben de zorgverzekering onder de loep genomen en de belangrijkste details beschreven op deze pagina.

Zo zie je eigenlijk vrij snel of het afsluiten van de ONVZ zorgverzekering voor jou de beste keuze is in 2020!

Basisverzekering
€ 129,98
Eigen risico: € 385
Verhoogd eigen risico
€ 110,98
Eigen risico: € 885
Aanvullend vanaf
€ 7,39
 

Zorgverzekering ONVZ

Als jij een volledige vrije zorgkeuze belangrijk vindt, zou de ONVZ zorgverzekering 2020 wellicht de juiste keuze zijn. De zorgverzekering van ONVZ is namelijk een restitutiepolis, jij kan dus volledig zelf bepalen waar jij je laat behandelen. Je kan dus gewoon aankomend jaar naar je eigen huisarts en ziekenhuis blijven gaan, zonder hiervoor extra kosten te moeten maken. Bekijk hieronder alle informatie!    

Kies voor een ONVZ zorgverzekering (restitutie)

Bij ONVZ is een vrije zorgkeuze belangrijk, voor jou ook? Met de restitutiepolis ONVZ krijg jij de basisverzekering met een volledige vrije zorgkeuze. Behandelingen worden door de zorgverzekeraar volledig vergoed, tot wat wettelijk is toegestaan. De belangrijkste details lees je

  • Vrije zorgkeuze
  • Eigen risico vrijwillig verhogen
  • Persoonlijke zorgconsulent
  • Prima aanvullende mogelijkheden

Wil jij meer weten over de zorgverzekering ONVZ voor 2020? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je door naar de website van ONVZ. Hier kan je de polisvoorwaarden lezen, maar ook de aanvullende mogelijkheden.

Aanvullende ONVZ zorgverzekeringen

Naast de restitutie ONVZ zorgverzekering 2020, biedt de verzekeraar ook verschillende aanvullende verzekeringen aan. Niet alle behandelingen worden namelijk volledig vergoed vanuit de verplichte basisverzekering. Zo kun je kiezen voor een aanvullende polis naast je basisverzekering om bijvoorbeeld fysiotherapie behandelingen vergoed te krijgen. De meest gekozen aanvullende verzekeringen zijn:

Wil jij de mogelijkheden weten van zorgverzekeraar ONVZ? Wij hebben alle aanvullende ONVZ verzekeringen voor je uitgezocht en de belangrijkste informatie beschreven op onze site. Zo zie je vrij snel of het afsluiten van een aanvullende polis de juiste keuze is voor jou.

Op deze pagina bekijk je de ONVZ mogelijkheden voor 2020.

Declareren bij zorgverzekeraar ONVZ

Declareren? Dan kun je dit op verschillende manieren doen bij zorgverzekeraar ONVZ. Het is nog steeds mogelijk om dit per post te doen, maar een snellere manier is om de declaratie gewoon digitaal te doen. Je kunt simpel en snel declareren via ‘MijnONVZ’ via de website, of download de ‘MijnONVZ app’ en doe de declaratie via je mobiele telefoon of tablet.

Vergelijk zorgverzekering ONVZ

Nog niet zeker welke zorgverzekering 2020 het beste aansluit bij jouw wensen voor aankomend jaar? Maak gebruik van de zorgvergelijker 2020 op onze site. Een volledige onafhankelijke vergelijking voor je zorgverzekering, het is nu ook mogelijk om je huidige zorgpolis te vergelijken.

Vul je gegevens en wensen in aan de linkerkant, zodat de vergelijking volledig gebasseerd wordt op basis van jouw persoonlijke situatie. De goedkoopste zorgverzekering 2020 staat direct bovenaan, die je vervolgens kunt afsluiten bij de zorgverzekeraar zelf. Uiteraard is de ONVZ zorgverzekering 2020 terug te vinden in de vergelijking. Gelijk doen? Klik hier voor een uitgebreide zorgpolis vergelijking.

ONVZ zorgverzekering 2020
4.4 (88.89%) 54 vote[s]