zorgverzekering-2020-onvz-vergelijken

ONVZ zorgverzekering 2020

Hier bekijk je de ONVZ zorgverzekering 2020 premies en vergoedingen. Als jij kiest voor een zorgverzekering van ONVZ in 2020 dan sluit je een restitutiepolis af. Niet de zorgverzekeraar maar jij mag zelf bepalen naar welke zorgverlener je gaat, je krijgt een volledige vrije zorgkeuze. Dit is ook de voornaamste reden waarom onze bezoekers steeds vaker kiezen voor een ONVZ restitutiepolis. Op deze pagina helpen wij je verder in kaart te brengen wat zoal de voor- en nadelen zijn.

Iedereen is verplicht vanaf 18 jaar om een basisverzekering te hebben. Maar dekt deze wel voldoende? De zorgverzekering van ONVZ (basis) biedt de belangrijkste dekkingen zoals de huisarts, medicijnen en een ziekenhuisopname. De inhoud wordt bepaald door de rijksoverheid, maar ONVZ bepaald zelf welke premie er in rekening gebracht gaat worden.

Basisverzekering
€ 129,98
Eigen risico: € 385
Verhoogd eigen risico
€ 110,98
Eigen risico: € 885
Aanvullend vanaf
€ 7,39
 

De zorgverzekering van ONVZ (restitutie)

Bij ONVZ is een vrije zorgkeuze belangrijk, voor jou ook? Met de restitutiepolis ONVZ krijg jij de basisverzekering met een volledige vrije zorgkeuze. Behandelingen worden door de zorgverzekeraar volledig vergoed, tot wat wettelijk is toegestaan. De belangrijkste details zijn:

  • Vrije zorgkeuze
  • Eigen risico vrijwillig verhogen
  • Persoonlijke zorgconsulent
  • Prima aanvullende mogelijkheden

Wil jij meer weten over de zorgverzekering van ONVZ voor 2020? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je door naar de website van ONVZ. Hier kun je direct je premie berekenen, of de aanvullende mogelijkheden bekijken.

Een aanvullende ONVZ zorgverzekering (2020)

Dekt de basis zorgverzekering 2020 niet voldoende? Dan kun je ervoor kiezen om een aanvullende module toe te voegen aan je basispolis. Zorgverzekeraar ONVZ biedt net als het afgelopen jaar enorm veel aanvullende zorgverzekeringen aan. Om erachter komen welke polis het beste bij je past, is het belangrijk om eerst na te gaan welke zorgkosten jij verwacht. Dit kun je doen om onder andere terug te kijken naar het afgelopen jaar.

Door kritisch te bekijken welke zorgkosten je eigenlijk maakt in een jaar, is het eenvoudiger om te bepalen welke ONVZ aanvullende zorgverzekering 2020 hier bij past. Mischien heb je juist meer of minder vergoedingen nodig in 2020 doordat je situatie gewijzigd is. Neem je tijd voor het vergelijken, je hebt immers zeven weken de tijd om een overstap te maken!

Bekijk aanvullende verzekeringen

Declareren bij zorgverzekeraar ONVZ

Declareren? Dan kun je dit op verschillende manieren doen bij zorgverzekeraar ONVZ. Het is nog steeds mogelijk om dit per post te doen, maar een snellere manier is om de declaratie gewoon digitaal te doen. Je kunt simpel en snel declareren via ‘MijnONVZ’ via de website, of download de ‘MijnONVZ app’ en doe de declaratie via je mobiele telefoon of tablet.

Vergelijk de ONVZ zorgverzekering van 2020

Nog niet zeker welke zorgverzekering 2020 het beste aansluit bij jouw wensen voor aankomend jaar? Maak gebruik van de zorgvergelijker 2020 op onze site. Een volledige onafhankelijke vergelijking voor je zorgverzekering, het is nu ook mogelijk om je huidige zorgpolis te vergelijken.

Vul je gegevens en wensen in aan de linkerkant, zodat de vergelijking volledig gebasseerd wordt op basis van jouw persoonlijke situatie. De goedkoopste zorgverzekering 2020 staat direct bovenaan, die je vervolgens kunt afsluiten bij de zorgverzekeraar zelf. Uiteraard is de ONVZ zorgverzekering 2020 terug te vinden in de vergelijking.