onbeperkt-fysiotherapie

Onbeperkt fysiotherapie 2020

Onbeperkt fysiotherapie behandelingen in 2020

Onbeperkt fysiotherapie in 2020? Het is niet eenvoudig om een zorgverzekering te vinden in 2020 waarbij jij onbeperkt fysiotherapie behandelingen kunt krijgen. De meeste verzekeraars bieden namelijk een maximaal aantal behandelingen per kalenderjaar. Er zijn echter wel een aantal mogelijkheden om onbeperkt fysiotherapie 2020 te krijgen, maar het is niet goedkoop. De meeste zorgmaatschappijen hebben namelijk een aanvullende fysiotherapie vergoeding tot maximaal 36 behandelingen. Vergeet niet dat met de aanvullende modules er soms een wachttijd geld, en niet altijd een directe acceptatie.

Onbeperkt fysiotherapie per zorgverzekeraar

Zorgverzekeraar de Friesland

Bij de Friesland zorgverzekeraar is het mogelijk om onbeperkt fysiotherapie te hebben in 2020. Je zal kunnen kiezen voor de Alles Verzorgd Polis (natura verzekering) samen met de aanvullende zorgverzekering AV Optimaal – onbeperkte behandelingen. Klik hieronder op meer informatie om direct naar de zorgverzekeraar te gaan om je persoonlijke premie te berekenen. Het is altijd belangrijk om de polisvoorwaarden door te nemen. Hierin staat exact beschreven (de kleine lettertjes) wat de voorwaarden zijn voor bijvoorbeeld de onbeperkte fysiotherapie in 2020 behandelingen.

> Lees meer over de Friesland zorgverzekering

ONVZ zorgverzekeraar

Ook bij de ONVZ zorgmaatschappij is het mogelijk om onbeperkt fysiotherapie 2020 te krijgen. Met de Vrije Keuze Basisverzekering samen met de Vrije Keuze TopFit aanvullende zorgverzekering heb jij onbeperkte behandelingen in 2020. Voor meer informatie en uitleg over bijvoorbeeld deze vergoeding verwijzen wij je door naar de zorgverzekeraar. Hier kun jij alle details teruglezen over de fysiotherapie behandelingen voor 2020.

> Lees meer over de ONVZ zorgverzekering

Aanvullende verzekeringen met behandelingen voor fysiotherapie

Heb je voor 2020 fyio behandelingen nodig, maar is onbeperkt te veel van het goede? Dan kun jij op onze site verschillende verzekeringen vinden die komen met een ruime fysiotherapie vergoeding voor het aankomende jaar. Als jij een minder uitgebreide aanvullende verzekering voor fysiotherapie wilt hebben bekijk dan het complete overzicht op onze website.

4.7/5 - (3 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd