zorgverzekering-2020-van-ohra

OHRA zorgverzekering 2020

De OHRA zorgverzekering 2020 afsluiten? Bekijk de zorgverzekering OHRA van 2020 hier. Wij hebben voor je de zorgverzekering OHRA uitgezocht. Lees op deze pagina informatie zoals vergoedingen, premies en belangrijke punten over de zorgverzekering van OHRA.

OHRA zorgverzekering
€ 116,30
Eigen risico: € 385
OHRA eigen risico
€ 99,63
Eigen risico: € 885
Aanvullend
€ 6,70
Aanvullende zorgverzekeringen

De zorgverzekering OHRA

OHRA biedt in 2020 biedt dus opnieuw een restitutiepolis aan. Jij mag volledig zelf bepalen naar welke zorgaanbieder jij gaat, zonder hiervoor extra te moeten betalen. Veel mensen vinden het fijn om een vrije zorgkeuze te hebben, want niet alle zorgverleners hebben natuurlijk een contract met de zorgverzekeraar gemaakt. De OHRA zorgverzekering 2020 betaald dus gewoon je rekening. Als jij je zorgverzekering OHRA online afsluit, krijg jij met de OHRA Online Gemak zorgverzekering nog eens 8% extra korting op de maandelijkse zorgpremie.

Restitutieverzekering OHRA

Zorgverzekeraar OHRA biedt in 2020 een restitutiepolis aan, je hebt bij OHRA dus altijd een volledige vrije zorgkeuze. Als jij graag je zorg online regelt, dus hiermee bedoelen wij bijvoorbeeld het declareren van je zorgnota. Met de OHRA zorgverzekering Online Gemak krijg jij een extra korting op de OHRA premie.

Op de website van OHRA lees je alle informatie omtrent de zorgverzekeringen voor het aankomend jaar. De zorgverzekering OHRA sluit je niet hier af, wij verwijzen namelijk onze bezoekers uitsluitend door naar de zorgverzekeraar. Direct zaken doen met de verzekeraar is na ons idee een stuk beter dan wanneer jij je gegevens ook nog eens aan een tussenpartij moet geven.

Aanvullende OHRA zorgverzekeringen

De OHRA zorgverzekering 2020 uitbreiden? De zorgverzekeraar biedt aankomend jaar vier aanvullende verzekeringen aan. Wij hebben ze voor je uitgezocht, je leest de belangrijkste vergoedingen en premies op onze site terug. De meest gekozen aanvullende verzekeringen zijn:

Als jij je zorgverzekering OHRA in 2020 wilt uitbreiden met een aanvullende verzekering kun je alle details op onze site lezen. Klik hier om de OHRA aanvullende verzekeringen te bekijken.

Bekijk aanvullende verzekeringen

Zorgverzekeringen OHRA vergelijken

Direct aan de slag om je zorgverzekering te vergelijken? Bekijk in enkele stappen of je huidige zorgverzekering ook de juiste is in 2020. Met behulp van de zorgvergelijker 2020 kan jij aangeven welke zorgpolis je nu hebt, en je gegevens invullen.

De vergelijking wordt dan volledig op basis van jouw persoonlijke situatie gedaan. De goedkoopste zorgverzekering 2020 staat bovenaan, die aan al jou wensen voldoen. Je sluit dan deze verzekering af bij de zorgverzekeraar zelf, en niet bij ons. Uiteraard is de OHRA zorgverzekering 2020 terug te vinden in de vergelijking.