OHRA aanvullende verzekering 2020

Een OHRA aanvullende verzekering 2020 afsluiten? Wij hebben de aanvullende verzekering OHRA opties voor 2020 voor je uitgezocht. De belangrijkste vergoedingen en premies vind je terug op deze pagina.

Zorgverzekeraar OHRA biedt aankomend jaar vier verschillende aanvullende OHRA verzekeringen aan. Je kunt deze verzekering toevoegen aan de verplichte basisverzekering om zo extra dekkingen te hebben in 2020.

aanvullende-verzekering-ohra-2020

De aanvullende verzekering OHRA

Zorgverzekeraar OHRA biedt in 2020 dus verschillende aanvullende verzekeringen aan. Niet alle behandelingen worden namelijk vergoed vanuit de verplichte basisverzekering. Om niet te veel extra kosten te hebben aankomend jaar zou je kunnen kijken of het toevoegen van een OHRA aanvullende verzekering 2020 de beste keuze is voor jou.

Wil je in 2020 bijvoorbeeld naar de fysiotherapie? Grote kans dat je deze kosten zelf moet gaan betalen als je geen aanvullende verzekering van OHRA afsluit voor volgend jaar.

OHRA sterk

Voor mensen die naar de fysiotherapie willen gaan in 2020 zouden de OHRA sterk aanvullende verzekering kunnen afsluiten. Je krijgt namelijk een flink aantal behandelingen vergoed van zorgverzekeraar OHRA. Bekijk de belangrijkste vergoedingen hieronder:

 • 9 fysiotherapie behandelingen
 • Spoedeisende zorg in het buitenland (wereld)

Meer weten over deze OHRA aanvullende verzekering 2020? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je door naar de website van de verzekeraar. Hier lees je alle vergoedingen, en kan je direct de aanvullende OHRA verzekering afsluiten.

Meer informatie

OHRA aanvullend

Deze aanvullende verzekering OHRA in 2020 geeft vergoedingen voor alternatieve geneeswijzen. De belangrijkste vergoedingen hebben wij op een rijtje gezet:

 • 9 fysiotherapie behandelingen
 • Spoedeisende hulp in het buitenland (wereld)
 • 250 euro vergoeding voor alternatieve geneeswijzen

Meer weten? Klik direct op premie berekenen om alle informatie van deze OHRA aanvullende verzekering voor 2020 te lezen. Wij verwijzen uitsluitend on ze bezoekers door naar de zorgverzekeraar om de exacte inhoud en premies te bekijken.

Meer informatie

Extra aanvullend OHRA (meest gekozen)

Een uitgebreide OHRA aanvullende verzekering nodig? De Extra Aanvullend polis van zorgverzekeraar OHRA biedt in 2020 een flink aantal vergoedingen. De belangrijkste vergoedingen hebben wij hieronder op een rijtje gezet:

 • 9 fysiotherapie behandelingen
 • Spoedeisende zorg in het buiteland (wereld)
 • 500 euro vergoeding voor alternatieve geneeswijzen
 • Orthodontie vergoeding tot 18 jaar van 1000 euro

De Extra aanvullend polis is de meest gekozen aanvullende verzekering OHRA. Wil je deze afsluiten? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je door naar de site van de verzekeraar, hier kan je dan ook de polisvoorwaarden lezen. Zo voorkom je voor verassingen te staan in 2020!

Meer informatie

OHRA Uitgebreid

De meest uitgebreide aanvullende verzekering van OHRA in 2020 is de OHRA uitgebreid polis. Je krijgt namelijk de hoogste vergoedingen van de zorgverzekeraar voor verschillende behandelingen. De belangrijkste lees je hieronder:

 • 18 fysiotherapie behandelingen
 • 750 euro vergoeding voor alternatieve geneeswijzen
 • Spoedeisende hulp in het buitenland (wereld)
 • 75 euro bril vergoeding per 2 jaar
 • 2000 euro orthodontie vergoeding tot 18 jaar

Voor je de OHRA uitgebreid of een andere aanvullende verzekering OHRA gaat afsluiten raden wij je aan om de polisvoorwaarden te gaan lezen. Hier staat exact wat jij kunt verwachten van de zorgverzekeraar, en zo voorkom je dus verassingen aankomend jaar. Klik op premie berekenen om direct de verzekering af te sluiten!

Meer informatie

Premies aanvullende OHRA verzekeringen

Bekijk hieronder direct de bijbehorende premies per aanvullende polis van OHRA. Hierboven heb je de inhoud/dekkingen kunnen lezen. Wil je meer weten over de aangeboden zorgverzekeringen? Klik op ‘bereken premie’ en wij verwijzen je direct door naar de zorgverzekeraar.

OHRA Sterk

€ 6,70

OHRA Aanvullend

€ 11,40

OHRA Extra Aanvullend

€ 21,35

OHRA Uitgebreid

€ 39,40

Tandartsverzekeringen OHRA

Naast de OHRA aanvullende verzekeringen in 2020 mogelijkheden kan je er voor kiezen om een tandartsverzekering toe te voegen aan je basisverzekering. Zorgverzekeraar OHRA biedt in 2020 drie verschillende tandartsverzekeringen aan.

Het verschil zit natuurlijk in de hoogte van de vergoedingen die je gaat ontvangen. Wij hebben alle tandartsverzekeringen voor je uitgezocht, en de belangrijkste informatie zoals vergoedingen en premies. Bekijk hier alle OHRA tandartsverzekeringen voor het aankomend jaar.

OHRA vergelijken en afsluiten

Je huidige zorgverzekering vergelijken? Maak gebruik van de zorgvergelijker 2020 op onze site en bekijk direct welke zorgverzekering 2020 het beste past in jouw situatie. Vul je gegevens en wensen in zodat de vergelijking gedaan wordt op basis van jouw persoonlijke wensen.

De goedkoopste zorgverzekering 2020 staat direct bovenaan. Uiteraard is de zorgverzekering OHRA terug te vinden in de vergelijker, je kan de gewenste zorgverzekering afsluiten bij de verzekeraar. Direct doen? Klik hier voor een uitgebreide zorgverzekering vergelijking.

De informatie die je hier leest hebben wij samengesteld voor jou, echter kun je hier geen rechten aan ontlenen. Wij verwijzen je graag door voor meer informatie naar de website van OHRA.

OHRA aanvullende verzekering 2020
4.9 (97.96%) 49 vote[s]