Klacht over je zorgverzekering?

Een klacht over jouw zorgverzekeraar is vervelend. En het proces om deze klacht bij jouw zorgverzekeraar kenbaar is maken kan vragen oproepen en veel frustratie veroorzaken.

Aan de hand van de informatie in de klachtenprocedure zorgverzekeraar op Zorgklacht.nl lees je stap voor stap hoe je de klacht kenbaar kan maken en waar dit kan. Zo zorg je voor een juiste opbouw van de klacht. Daarnaast vind je via de klachtenprocedure op Zorgklacht.nl makkelijk de digitale klachtafhandeling van jouw zorgverzekeraar. Zo vind je snel de contactgegevens en kan je de klacht kenbaar maken.

De informatie in de klachtenprocedure kan je gebruiken om de klacht zelf op te lossen, Zorgklacht.nl lost geen klacht namens mensen op. Help ons de klachtafhandeling in de zorg te verbeteren, beoordeel de klachtafhandeling door jouw zorgverzekeraar op Zorgklacht.nl!

4.2/5 - (24 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar