Just zorgverzekering 2019 - Zorgverzekeringen vergelijken

Just zorgverzekering 2020

De Just zorgverzekering 2020 afsluiten? Bekijk de zorgverzekering van Just voor 2020 hier. Wij hebben namelijk de Just zorgverzekering voor het aankomend jaar onder de loep genomen, de belangrijkste details over de polis zoals vergoedingen en premie lees je terug op deze pagina. Afgelopen jaar is CZdirect veranderd in JUST, en de zorgverzekeraar wilt het graag simpel houden. Waarom? Je lees het hier!

De zorgverzekering van Just

De zorgverzekering van Just komt niet in veel varianten zoals bij sommige zorgverzekeraars. De zorgverzekeraar biedt namelijk één zorgverzekering aan. Deze verplichte basisverzekering kan je vervolgens nog uitbreiden met één tandartsverzekering en één aanvullende verzekering. De belangrijkste details over de Just zorgverzekering 2020 lees je terug hier. Je kan deze vervolgens direct afsluiten bij de zorgverzekeraar.

> Just Basic

Met de Just zorgverzekering 2020 kan je terecht bij 45.000 aangesloten zorgverleners. Je krijgt voor een behandeling bij hen een volledige vergoeding, 100% dus. Als jij kiest voor een zorgaanbieder die geen contract heeft met zorgverzekeraar Just krijg je maximaal 65% vergoed van de zorgnota. Een ander voordeel van de zorgverzekering van Just in 2020 is dat je het verplichte eigen risico in termijnen te betalen. Hieronder de belangrijkste punten:

  • 45.000 aangelsoten zorgaanbieders
  • Onderdeel van CZ
  • 65% vergoeding bij niet aangesloten zorgverleners

Meer weten over de zorgverzekering van Just voor 2020? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je door naar de zorgmaatschappij. Hier kan je de aangesloten zorgverleners opzoeken, de polisvoorwaarden lezen en natuurlijk de zorgverzekering afsluiten.

Premie berekenen

Aanvullend bij Just

Zorgverzekeraar Just biedt naast de Just zorgverzekering 2020 twee aanvullende verzekeringen aan. Een tandartsverzekering, en een aanvullende verzekering. Zo krijg je vergoedingen van de zorgmaatschappij voor zorg die niet valt onder de verplichte basisverzekering. Wij hebben ze voor je uitgezocht en de belangrijkste informative opgeschreven. Hieronder zie je direct de twee opties, klik op bekijken om direct doorverwezen te worden naar de zorgverzekeraar. Daar lees je de polisvoorwaarden maar kan je ook direct de verzekering afsluiten.

Just Live

€6.50aanvullende verzekering

Just Smile

€8.20tandartsverzekering

Zorgverzekering 2020 vergelijken

Direct je zorgverzekering vergelijken? Maak gebruik van de zorgvergelijker 2020 op onze site. Vul je wensen en gegevens in zodat de vergelijking gedaan wordt op basis van jouw persoonlijke situatie. De goedkoopste zorgverzekering 2020 staat gelijk bovenaan, deze kan je afsluiten bij de zorgverzekeraar zelf. Je doet uitsluitend zaken met de zorgverzekeraar, dat is wel zo handig! Uiteraard is de Just zorgverzekering 2020 terug te vinden in de vergelijker. Direct doen? Klik hier voor een uitgebreide zorgverzekering vergelijking.

Ga direct naar Just >>

De informatie die je hier leest hebben wij samengesteld voor jou, echter kun je hier geen rechten aan ontlenen. Wij verwijzen je graag door voor meer informatie naar de website van Just.

Klik hier om direct naar Just te gaan.

Just zorgverzekering 2020
4.5 (90.91%) 44 votes