tandartsverzekering-van-just-2020

Just tandartsverzekering 2020

De Just tandartsverzekering 2020 nodig? Bekijk de tandartsverzekering Just voor 2020 op deze pagina. Wij hebben voor je de Just tandartsverzekeringen onderzocht en de belangrijkste vergoedingen op een rijtje gezet.

Tand 1
€ 8,20
75% tot € 250 per jaar
Tand 2
€ 16,25
75% tot € 500 per jaar
Basispolis
€ 113,20
Basisverzekering in 2020

Tandartsverzekering Just

Verwacht jij extra kosten van de tandarts in 2020? Breid de Just zorgverzekering 2020 uit met een tandartsverzekering van Just. Je krijgt op deze manier een vergoeding voor kosten die gemaakt gaan worden in 2020 bij de tandarts.

Het is overigens niet verplicht je hiervoor aanvullend te laten verzekeren, maar in sommige situaties wellicht de juiste keuze. Bekijk hieronder de JUST tandartsverzekering 2020 met de belangrijkste details. De polis gelijk afsluiten? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je door naar JUST, want je doet uitsluitend zaken met de zorgverzekeraar.

Just Smile tandartsverzekeringen

De tandartsverzekering Just heet Just Smile, met deze tandartsverzekering krijg jij een maximale vergoeding van 250 euro per jaar. Voor behandelingen bij de tandarts krijg jij een maximale vergoeding van 75% van zorgverzekeraar Just.

De belangrijkste punten van deze Just tandartsverzekering zijn:

  • 250 vergoeding per jaar
  • 75% vergoeding per behandeling
  • Inclusief mondzorg na ongeval tot 10.000 euro

Meer lezen over deze verzekering? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je naar de juiste pagina bij zorgverzekeraar Just. Hier kan je de polisvoorwaarden lezen, wat overigens zeker aan te raden is omdat je zo niet voor verassingen komt te staan in 2020. Je sluit de polis direct af bij de zorgverzekeraar, wel zo handig.

Premie berekenen

Aanvullende verzekeringen JUST in 2020

Naast de Just tandartsverzekering 2020 biedt de zorgverzekeraar ook een aanvullende verzekering aan. Je krijgt bijvoorbeeld fysiotherapie behandelingen vergoedt van de zorgmaatschappij. Wij hebben de polis onder de loep genomen en de belangrijkste details voor je opgeschreven.

Zo zie je dus direct of het afsluiten van een aanvullende verzekering van Just de beste keuze is voor jou. De Just zorgverzekering 2020 kan je dus uitbreiden met een tandartsverzekering, en een aanvullende verzekering om zo niet te veel extra kosten te maken in 2020. Klik hier om de aanvullende verzekering te bekijken.

Bekijk aanvullende verzekeringen

Vergelijk Just tandartsverzekeringen

Nog niet de beste zorgverzekering 2020 gevonden? Maak gebruik van de uitgebreide zorgverzekering vergelijker op onze site, de zorgvergelijker 2020 helpt jou bij het vinden en vergelijken van alle zorgverzekeringen. Je dient je gegevens in te vullen aan de linkerkant, geef ook direct je wensen aan zodat de vergelijking gedaan wordt op basis van jouw persoonlijke situatie.

De goedkoopste zorgverzekering 2020 staat bovenaan, deze kan je dan afsluiten bij de zorgverzekeraar zelf. Uiteraard is de Just zorgverzekering 2020 terug te vinden in de vergelijking.