Just of Ziezo

Je kunt zomaar voor de keuze Just of Ziezo komen te staan als je aan het einde van het jaar op zoek gaat naar een andere zorgverzekering. Welke keuze je ook maakt, je krijgt in elk geval te maken met twee uitstekende zorgverzekeraars. Bij de keuze die je maakt kun je prima gebruik maken van de informatie die je leest hier op de website zorgverzekerinq.nl.

 

Maak op zorgverzekerinq.nl kennis met de beste zorgverzekeraars

Raadpleeg je zorgverzekerinq.nl, dan maak je namelijk nader kennis met de beste zorgverzekeraars. Je kunt al die verzekeraars hier bovendien prima met elkaar vergelijken. Op basis van dat vergelijk weet je zeker dat jij altijd de voor jou juiste keuze maakt. Ben jij van plan om over te stappen naar een nieuwe zorgverzekeraar? Weet dan dat je tot 31 december, 00.00 uur, de tijd hebt om daadwerkelijk over te stappen. De meeste mensen besluiten een nieuwe zorgverzekering af te sluiten op basis van de prijs. Toch is het verstandig om verder te kijken dan alleen naar de prijs.  Check vooral ook de dekking goed en vergeet zeker niet de kleine lettertjes goed door te nemen.

Kies je voor Just of Ziezo?

Logo Just 2024Kies jij nou voor Just of Ziezo? Dat is nog best een moeilijke keuze. Laten we eerst eens kijken naar verzekeraar Just. Kies je voor Just, dan heb je, zoals ze zelf stellen, nooit zorgen over de zorgverzekering.  Just heeft net dat beetje extra’s te bieden, bijvoorbeeld in de vorm van de App de Dokter app. Je kunt als je kiest voor Just heel erg veel rondom de zorgverzekering zelf organiseren en regelen. In dat kader kun je denken aan het indienen van declaraties, het zoeken naar een vergoeding en het melden van een ongeval. Je vindt zelf ook al eenvoudig een zorgverlener en kunt natuurlijk ook zelf wijzigingen doorgeven. Verzekeren bij Just betekent geen gedoe. De dekking is perfect en met drie pakketten blijft het ook gewoon heerlijk overzichtelijk.

De voordelen van een verzekering bij Just en bij Ziezo

Logo ZieZo 2024Just of Ziezo dus; nu je weet wat Just te bieden heeft, richten we onze pijlen nu op Ziezo. Wat vooral opvalt aan Ziezo is dat je altijd een voordelige verzekering af kunt sluiten. Ziezo staat immers bekend als de meer voordelige verzekering van Zilveren Kruis.  Bij Ziezo regel je alles online en om die reden is de premie ook lager dan bij Zilveren Kruis. Bij Ziezo kun je kiezen uit twee verschillende basisverzekeringen, kun je kiezen voor aanvullende verzekeringen en ook een tandartsverzekering.  Ook kun je gemakkelijk de hoogte van het eigen risico bepalen om zo de maandelijkse premie nog verder naar beneden te duwen. Sluit je een verzekering af bij Ziezo, dan weet je ook al zeker dat kinderen tot achttien jaar gratis meeverzekerd zijn. Daarmee is Ziezo dus best een interessante speler op de markt.

Bezoek altijd eerst de website zorgverzekerinq.nl

Bij het maken van een goede keuze doe je er zeer verstandig aan om de website zorgverzekerinq.nl eerst altijd te raadplegen. Dit omdat jij je hier prima in kunt lezen over de verzekeraars en omdat je meteen ook de verzekeraars goed met elkaar te vergelijken. Doe je dat, dan kan het niet anders of je maakt de voor jou beste keuze.

Kun je overstappen naar een nieuwe zorgverzekeraar?

Ja, je kunt elk jaar overstappen naar een nieuwe zorgverzekeraar. Dit kun je doen tot en met 31 december, 23.59 uur. De voornaamste reden dat mensen overstappen is vooral de prijs. De tweede reden is de dekking die door de verzekeraars geboden wordt.

Kies je voor Just of Ziezo?

Dat is een lastige keuze, want dit zijn twee prima verzekeraars. Bij de uiteindelijke keuze die je maakt kun je hulp krijgen door de website zorgverzekerinq.nl te gebruiken.

Waarom check je altijd eerst de website zorgverzekerinq.nl?

Op Zorgverzekerinq.nl maak je nader kennis met de beste zorgverzekeraars. Bovendien kun je de verzekeringen hier prima met elkaar vergelijken. Daardoor maak je altijd een meer weloverwogen keuze.

4.6/5 - (11 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd