Jaaah zorgverzekering 2022

Bij de zorgverzekeraar die Jaaah heet, zal wellicht niet meteen bij iedereen een belletje gaan rinkelen. Logisch, want de verzekeraar is pas sinds kort actief op de markt. Het heeft zich meteen weten te nestelen tussen de gevestigde orde. Dat doet het door een prima zorgverzekering te bieden voor een zeer scherpe prijs. De verzekeraar hoopt dan ook dat er steeds meer mensen ja zeggen tegen de Jaaah zorgverzekering 2022. En als de voortekenen niet bedriegen, kan dit zomaar eens het geval zijn.

Onderstaand zie je de premies van 2021. Tip: Schrijf je in voor de Premie Wekker en ontvang als eerste de premies van 2022!

Check eerst alle informatie en vergelijk de zorgverzekeringen

Jaaah zorgverzekering 2021
Jaaah zorgverzekering 2022

Voor je echter besluit om voor de Jaaah zorgverzekering 2022 te kiezen, check je elders op dit platform alle informatie over zorgverzekeringen en ga je zorgverzekeringen vergelijken. Doe je dat, dan krijg je heel snel inzicht in hoe de Jaaah  zorgverzekering 2022 zich verhoudt ten opzichte van andere verzekeringen en betaal je dus nooit teveel geld voor je zorgverzekering.

Wars van kleine lettertjes en drie duidelijke pakketten

Jaaah is er, zo zegt men zelf, vooral voor mensen die het leven te kort vinden om zich druk te maken over de kleine lettertje. Het is een verzekeraar die graag mensen bindt die positief in het leven staan. Het feit dat je je bij Jaaah niet hoeft te verdiepen in de kleine lettertjes zit in de duidelijkheid die de verzekeraar biedt. De verschillende pakketten zijn helder en de app waarmee je werkt is buitengewoon gebruiksvriendelijk. Bij Jaaah ontstaan geen misverstanden.

Een zeer gebruiksvriendelijke app

Messcherpe premies, alles gewoon met je app regelen en gratis verzekerd bij tandongevallen. Dat zijn wel de zaken waarmee de Jaaah zorgverzekering 2022 het verschil maakt en gaat maken. Het biedt drie simpele pakketten. De basisverzekering maakt dat je bij alle ziekenhuizen en huisartsen terecht kunt en dat je de zekerheid hebt dat je de laagste premie betaalt, mits je kiest voor een maximaal eigen risico van 500 euro. Bovendien krijg je een gratis verzekering voor tandongevallen. Jaaah biedt ook een fysiotherapieverzekering, die je bijna niets kost per maand. Je kunt dan zes behandelingen bij de fysiotherapeut krijgen of terecht bij een oefentherapeut. De Jaaah zorgverzekering 2022 vergoedt de kosten dan, zoals dit ook geldt voor de online behandelingen en uiteraard de behandelingen in de praktijk zelf.

Je hoeft niet eerst zelf voor te schieten

Jaaah biedt ook een tandverzekering. Als je hier voor kiest kun je bij alle tandartsen in ons land terecht. Jaaah vergoedt 75 procent tot een bedrag van 250 euro. Het mooie is dat Jaaah gewoon meteen de rekening voor je betaalt. Van voorschieten is dus geen sprake. Behalve de drie transparante pakketten valt ook de app op die de Jaaah zorgverzekering 2022 te bieden heeft. De app werkt buitengewoon plezierig en je regelt er alles mee. Je stelt vragen, kunt steeds je zorgkosten inzien en eventueel je verzekering aanpassen. Dat steeds meer mensen hardop ja zeggen tegen Jaaah is gezien bovenstaande niet zo gek. Het is de fijne app en de duidelijkheid, het is de gratis tandenverzekering en het zijn de prima aanvullende verzekeringen die mogelijk zijn die de verzekeraar nu al geliefd maken.

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig en snel 28 zorgverzekeringen
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot € 504,- besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten