Interpolis aanvullende verzekering 2020

Een Interpolis aanvullende verzekering 2020 afsluiten? Bekijk de aanvullende verzekering Interpolis voor 2020 hier. Wij hebben alle aanvullende verzekeringen van zorgverzekeraar Interpolis onder de loep genomen en de belangrijkste informatie zoals vergoedingen en premies op een rijtje gezet.

Je ziet dus in slechts enkele minuten welke Interpolis aanvullende verzekering het beste bij jou past in 2020. De zorgverzekeraar biedt aankomend jaar drie verschillende verzekeringen die je kan toevoegen aan de Interpolis zorgverzekering 2020 polis.

De aanvullende verzekering Interpolis

Voor mensen die niet voldoende dekking hebben vanuit de basisverzekering zouden een Interpolis aanvullende verzekering 2020 kunnen afsluiten. De meeste mensen kiezen een aanvullende verzekering voor bijvoorbeeld fysiotherapie of alternatieve geneeswijzen vergoedingen.

Wij hebben de drie van Interpolis onderzocht, bekijk de vergoedingen, dekkingen en premies van zorgverzekeraar Interpolis voor het aankomend jaar hieronder. Meer weten over de aanvullende verzekering? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je door naar de website van Interpolis.

ZonderMeer

€4,95vanaf

MeerZeker

€12,25vanaf

ZonderZorgen

€21,75vanaf

Zonder Meer Polis

De goedkoopste Interpolis aanvullende verzekering 2020 is de Zonder Meer polis. Bekijk de belangrijkste vergoedingen hieronder:

 • 6 fysiotherapie behandelingen
 • 100% vergoeding voor spoedeisende zorg in het buitenland
 • 750 euro voor de eigen bijdrage geneesmiddelen

Meer weten over deze aanvullende verzekering Interpolis? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je direct door naar de zorgverzekeraar. Het afsluiten doe je via onze website ook altijd direct bij de zorgmaatschappij!

Meer informatie

Meer Zeker Polis Interpolis

Een uitgebreide aanvullende verzekering Interpolis 2020 nodig? De Meer Zeker polis van zorgverzekeraar is wellicht de juiste optie voor jou. Bekijk de vergoedingen hieronder:

 • 12 fysiotherapie behandelingen
 • 750 euro vergoeding voor mantelzorg
 • 1250 euro voor orthodontie tot 18 jaar
 • Eigen bijdrage kraamzorg 100% vergoed

Meer weten over deze Interpolis aanvullende verzekering 2020 polis? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je direct door naar de zorgverzekeraar. Hier kan je alle details lezen en de verzekering afsluiten. Wij raden onze bezoekers ook aan om de polisvoorwaarden even door te nemen, hier lees je terug wat voor zorgverzekering je nou eigenlijk afsluit. Ook weet je na het lezen direct wat je van Interpolis kunt verwachten in 2020.

Meer informatie

Zonder Zorgen Polis 

De hoogste vergoedingen in 2020 ontvangen van zorgverzekeraar Interpolis? De Zonder Zorgen polis biedt namelijk de maximale vergoedingen voor verschillende behandelingen. Bekijk direct de belangrijkste vergoedingen hieronder:

 • 20 fysiotherapie behandelingen
 • 1000 euro vergoeding voor geneesmiddelen
 • 200 euro vergoeding voor ADHD medicaties
 • Max 1000 euro voor mantelzorg
 • Orthodontie vergoeding tot 18 jaar van 1500 euro
 • Beweegzorg vergoeding van 640 euro

Alle vergoedingen bekijken? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je direct door naar Interpolis waar je ook de polisvoorwaarden kan lezen. Altijd belangrijk om door te nemen zodat je niet voor verassingen komt te staan in 2020.

Meer informatie

Tandartsverzekeringen van Interpolis

Naast de Interpolis aanvullende verzekering 2020 mogelijkheden biedt de zorgverzekeraar ook tandartsverzekeringen aan. Wij hebben alle tandartsverzekeringen van Interpolis voor je uitgezocht en de belangrijkste vergoedingen op een rijtje gezet.

Bekijk op onze site de vergoedingen en welke tandartsverzekering  in 2020 het beste aansluit bij jou wensen. Je kan dus de Interpolis basisverzekering 2020 uitbreiden met verschillende verzekeringen. Benieuwd? Bekijk hier de Interpolis tandartsverzekeringen voor aankomend jaar.

Interpolis vergelijken en afsluiten

Benieuwd of jij nog de juiste zorgverzekering hebt voor aankomend jaar? Maak gebruik onze zorgvergelijker 2020 om de zorgverzekeringen te vergelijken. Vul je gegevens en wensen in zodat de vergelijking volledig gebasseerd wordt op jouw persoonlijke situatie.

De goedkoopste zorgverzekering 2020 staat direct bovenaan! Deze kan je vervolgens afsluiten bij de zorgverzekeraar zelf. De Interpolis zorgverzekering 2020 is uiteraard terug te vinden in de vergelijker. Aan de slag? Klik hier voor een uitgebreide zorgverzekering vergelijking.

De informatie die je hier leest hebben wij samengesteld voor jou, echter kun je hier geen rechten aan ontlenen. Wij verwijzen je graag door voor meer informatie naar de website van Interpolis.

Aanvullende verzekering Interpolis 2020
4.8 (96%) 25 vote[s]