HEMA zorgverzekering 2020

Hier lees je de HEMA zorgverzekering 2020 premies en vergoedingen. Wij hebben de zorgverzekering van HEMA uitgelicht en de belangrijkste details voor je opgeschreven. Je wilt weten of het afsluiten van een zorgpolis bij HEMA voor jou de beste keuze is? Wij helpen je in iedergeval hier te begrijpen wat de mogelijkheden zijn, en de verschillen. De premies stijgen weer en daarom is het ook weer enorm belangrijk om een juiste zorgverzekering te vinden die bij je past.

Net als het afgelopen jaar biedt zorgverzekeraar HEMA in 2020 een basisverzekering aan. Je sluit een combinatiepolis af bij de verzekeraar. Dit is een type zorgverzekering met een combinatie tussen een natura- en restitutie zorgverzekering. Je hebt dus recht op bepaalde vergoedingen van een naturapolis maar ook recht op zorg via een restitutiepolis. Om hier meer over te lezen verwijzen wij je direct door naar de website van HEMA.

Basisverzekering
€ 111.-
Eigen risico € 385
Verhoogd eigen risico
€ 87.-
Eigen risico € 885

De zorgverzekering van HEMA

Als jij kiest in 2020 voor de zorgverzekering HEMA kan jij gewoon naar je eigen huisarts en ziekenhuis blijven gaan. De HEMA verzekering is een combinatiepolis, de verzekering lijkt veel op een naturapolis. Je krijgt een volledige vergoeding wanneer jij je laat behandelen bij gecontracteerde zorgverleners.

Bij niet gecontracteerde zorgaanbieders krijg je maximaal 75% vergoed van je zorgrekening. Meer weten over de zorgverzekering HEMA? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je door naar de juiste pagina bij de zorgverzekeraar.

HEMA Combinatiepolis

De zorgverzekering HEMA zal in 2020 dus opnieuw een combinatiepolis zijn. Jij mag zelf bepalen naar welke ziekenhuis of huisarts je gaat, dit is natuurlijk een voordeel van deze HEMA zorgverzekering 2020. Met behulp van de zorgvinder op de website van de verzekeraar bekijk je alle aangesloten zorgverleners. De belangrijkste punten van de zorgpolis van HEMA zijn:

  • 100% vergoeding bij gecontracteerde zorgverleners
  • 75% vergoeding bij niet gecontracteerde zorgaanbieders
  • Je eigen huisarts, en ziekenhuis in 2020
  • 10% korting op het assortiment van HEMA

Meer weten over de HEMA zorgverzekering 2020? Wij verwijzen onze bezoekers uitsluitend door naar de zorgverzekeraar. Hier kan je de polisvoorwaarden lezen, en direct de polis afsluiten! Klik op premie berekenen om alle informatie op de website van HEMA te lezen.

Extra korting van HEMA op je zorgverzekering

Extra korting op je premie krijg je als je het eigen risico gaat verhogen met de zorgverzekering HEMA. Het is niet aan te raden, als jij het aankomende jaar veel zorgkosten denkt te gaan maken. Hoe werkt het eigen risico eigenlijk? Op de eigen risico 2020 pagina op onze site, hebben wij alle informatie voor je opgeschreven.

Hier lees je de belangrijkste informatie omtrent het wel of niet verhogen van je eigen risico om korting te krijgen op je premie. De HEMA zorgverzekering 2020 kan dus goedkoper worden, door het eigen risico te verhogen.

Tandartsverzekeringen van HEMA

Naast je basisverzekering HEMA, kan je er voor kiezen om een aanvullende verzekering af te sluiten in 2020. Natuurlijk biedt zorgverzekeraar HEMA ook aankomend jaar speciale verzekeringen aan voor de tandarts. Er zijn in 2020 drie verschillende HEMA tandartsverzekeringen waar je een keuze uit kunt maken.

Wij hebben de belangrijkste vergoedingen, en premies op een rijtje gezet. Zo zie jij direct of het afsluiten van een tandartsverzekering de juiste keuze is voor jou. Klik hier om de tandartsverzekeringen van HEMA te bekijken.

Bekijk tandartsverzekeringen

De HEMA zorgverzekering uitbreiden

Dekt de basis HEMA zorgverzekering in 2020 niet voldoende? Kies dan een van de drie aanvullende zorgverzekeringen van de verzekeraar. De basisverzekering dekt de belangrijkste zorg zoals die van de huisarts en de ziekenhuis. Maar het is mogelijk om in 2020 je aanvullend te verzekeren voor een betere dekking. Het is mogelijk om bij de HEMA aanvullende zorgverzekering vergoedingen te krijgen voor onder andere fysiotherapie, anticonceptiva en een aanvullende spoedeisende zorg vergoeding tijdens je verblijf in het buitenland. Bij de aanvullende modules is er ook een mogelijkheid om orthodontie vergoedingen te ontvangen (tot 18 jaar).

Bekijk aanvullende verzekeringen

Vergelijk de HEMA zorgverzekering (2020)

Je weet nu exact wat de zorgverzekering van HEMA te bieden heeft. De volgende stap zou zijn om de zorgverzekeringen te gaan vergelijken. Naast de informatie kun je dit ook doen op onze website, via de zorgvergelijker 2020. Een onafhankeijke vergelijking op basis van jouw persoonlijke situatie. Het werkt simpel en is zeer efficient.

Geef je gegevens en wensen in (zorgkeuze, eigen risico en vergoedingen) en je krijgt binnen enkele seconden een overzicht te zien. De goedkoopste zorgverzekering 2020 staat direct bovenaan. Wanneer je de gegevens gaat wijzigingen krijg je opnieuw een overzicht te zien die voldoet aan je criteria. Het overstappen regel je ten alle tijden gewoon bij de zorgverzekeraar!