HEMA zorgverzekering 2020

De HEMA zorgverzekering 2020. Kies jij voor een zorgverzekering van HEMA in 2020? Op deze pagina helpen wij jou een inzicht te krijgen wat Zorgverzekeraar HEMA te bieden heeft. Sinds 2014 biedt de verzekraar zorgverzekeringen in samenwerking met Menzis.

Consumenten die kiezen voor een HEMA zorgverzekering in 2020 kunnen opnieuw rekenen op 10% korting op het assortiment van HEMA.

De verzekering van HEMA is een combinatiepolis. In het kort; bordevol belangrijk informatie over de zorgverzekeringen van zorgverzekeraar HEMA gewoon op één pagina.

Basisverzekering
€ 111.-
Eigen risico € 385
Verhoogd eigen risico
€ 87.-
Eigen risico € 885

De zorgverzekering van HEMA

Als jij kiest in 2020 voor de zorgverzekering HEMA kan jij gewoon naar je eigen huisarts en ziekenhuis blijven gaan. De HEMA verzekering is een combinatiepolis, de verzekering lijkt veel op een naturapolis. Je krijgt een volledige vergoeding wanneer jij je laat behandelen bij gecontracteerde zorgverleners.

Bij niet gecontracteerde zorgaanbieders krijg je maximaal 75% vergoed van je zorgrekening. Meer weten over de zorgverzekering HEMA? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je door naar de juiste pagina bij de zorgverzekeraar.

HEMA Combinatiepolis

De zorgverzekering HEMA zal in 2020 dus opnieuw een combinatiepolis zijn. Jij mag zelf bepalen naar welke ziekenhuis of huisarts je gaat, dit is natuurlijk een voordeel van deze HEMA zorgverzekering 2020. Met behulp van de zorgvinder op de website van de verzekeraar bekijk je alle aangesloten zorgverleners. De belangrijkste punten van de zorgpolis van HEMA zijn:

  • 100% vergoeding bij gecontracteerde zorgverleners
  • 75% vergoeding bij niet gecontracteerde zorgaanbieders
  • Je eigen huisarts, en ziekenhuis in 2020
  • 10% korting op het assortiment van HEMA

Meer weten over de HEMA zorgverzekering 2020? Wij verwijzen onze bezoekers uitsluitend door naar de zorgverzekeraar. Hier kan je de polisvoorwaarden lezen, en direct de polis afsluiten! Klik op premie berekenen om alle informatie op de website van HEMA te lezen.

Extra korting van HEMA op je zorgverzekering

Extra korting op je premie krijg je als je het eigen risico gaat verhogen met de zorgverzekering HEMA. Het is niet aan te raden, als jij het aankomende jaar veel zorgkosten denkt te gaan maken. Hoe werkt het eigen risico eigenlijk? Op de eigen risico 2020 pagina op onze site, hebben wij alle informatie voor je opgeschreven.

Hier lees je de belangrijkste informatie omtrent het wel of niet verhogen van je eigen risico om korting te krijgen op je premie. De HEMA zorgverzekering 2020 kan dus goedkoper worden, door het eigen risico te verhogen.

Aanvullende HEMA zorgverzekeringen

Je HEMA zorgverzekering 2020 uitbreiden? Kies uit één van de drie aanvullende verzekeringen. Niet alle kosten en behandelingen worden namelijk vergoed vanuit de verplichte basisverzekering. De meeste mensen kiezen een aanvullende verzekering voor bijvoorbeeld:

Benieuwd wat zorgverzekeraar HEMA te bieden heeft? Wij hebben alle HEMA aanvullende verzekeringen uitgezocht en de belangrijkste vergoedingen en premies voor je op een rijtje gezet. Zo zie je dus in enkele minuten welke aanvullende polis het beste past bij jouw persoonlijke situatie.

Bekijk aanvullende verzekeringen

Tandartsverzekeringen van HEMA

Naast je basisverzekering HEMA, kan je er voor kiezen om een aanvullende verzekering af te sluiten in 2020. Natuurlijk biedt zorgverzekeraar HEMA ook aankomend jaar speciale verzekeringen aan voor de tandarts. Er zijn in 2020 drie verschillende HEMA tandartsverzekeringen waar je een keuze uit kunt maken.

Wij hebben de belangrijkste vergoedingen, en premies op een rijtje gezet. Zo zie jij direct of het afsluiten van een tandartsverzekering de juiste keuze is voor jou. Klik hier om de tandartsverzekeringen van HEMA te bekijken.

Bekijk tandartsverzekeringen

De zorgverzekering HEMA vergelijken

Je huidige zorgverzekering vergelijken? Bekijk of overstappen ook jou iets gaat opleveren aankomend jaar. De zorgverzekering 2020 premie kent opnieuw weer veel verschillen. De inhoud is hetzelfde, maar de bijbehorende premie niet. Maak gebruik van onze slimme zorgvergelijker 2020, hier kun jij in enkele klikken zien welke zorgverzekering het beste aansluit bij jouw situatie.

Vul aan de linkerkant je gegevens en wensen in, zodat de vergelijking  gebasseerd wordt op basis van jouw persoonlijke situatie. De goedkoopste zorgverzekering 2020 staat direct bovenaan, deze kan je vervolgens afsluiten bij de zorgverzekeraar zelf.