tandartsverzekering-hema-2020

HEMA tandartsverzekering 2020

Een HEMA tandartsverzekering 2020 nodig? Bekijk hier de tandartsverzekering HEMA voor 2020 polis. Wij hebben de tandartsverzekeringen HEMA onderzocht en de belangrijkste informatie zoals vergoedingen en premies op een rijtje gezet. Als jij denkt extra kosten te gaan maken aankomend jaar bij de tandarts, zou het slim kunnen zijn om je hiervoor te laten verzekeren.

Tandarts 1
€ 12,00
Vergoeding: € 250 per jaar
Tandarts 2
€ 24,00
Vergoeding: € 500 per jaar
Tandarts 3
€ 38,00
Vergoeding: € 750 per jaar

Tandartsverzekering HEMA

Zorgverzekeraar HEMA biedt in 2020 drie verschillende tandartsverzekeringen aan. Het verschil tussen de HEMA tandartsverzekeringen is de maximale vergoeding die je gaat ontvangen van de zorgverzekeraar. Wij hebben de tandartsverzekering HEMA onderzocht en de belangrijkste vergoedingen op een rijtje gezet.

Je ziet dus eigenlijk direct welke HEMA tandartsverzekering 2020 het beste aansluit bij jouw persoonlijke situatie. Wij verwijzen je door naar de juiste pagina op de website van HEMA, hier kan je bijvoorbeeld de aangesloten zorgaanbieders en de polisvoorwaarden vinden.

Tandarts 1

De HEMA tandartsverzekering 2020 Tandarts 1 biedt een maximale vergoeding van 250 euro per kalenderjaar. Geschikt voor mensen die een enkele keer per jaar naar de tandarts gaan, en een behandeling nodig zijn. Bekijk de belangrijkste details hieronder:

  • 100% vergoeding voor controles
  • 80% vergoeding voor overige behandelingen

Meer weten over de Tandarts 1 tandartsverzekering HEMA? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je door naar de juiste pagina bij HEMA om alle details en vergoedingen te bekijken.

Premie berekenen

Tandarts 2

Een hoge vergoeding voor de tandarts nodig? De tandartsverzekering van HEMA Tandarts 2 biedt een maximale vergoeding van 500 euro per jaar. De belangrijkste details over deze HEMA tandartsverzekering 2020 lees je hieronder.

  • Volledige vergoeding voor controles
  • 80% vergoeding voor overige behandelingen

Klik op premie berekenen om direct de juiste pagina te bezoeken bij zorgverzekeraar HEMA. Hier lees je alle vergoedingen, de aangesloten zorgaanbieders en de polisvoorwaarden. De polisvoorwaarden raden wij je trouwens altijd aan om door te nemen, zo voorkom je voor verassingen te staan aankomend jaar!

Premie berekenen

Tandarts 3

De meest uitgebreide HEMA tandartsverzekering 2020 met de hoogste tandartsvergoeding is de Tandarts 3 polis. Je krijgt een maximale vergoeding van 750 euro per jaar van de zorgverzekeraar. Je krijgt dus een flinke vergoeding voor de kosten die gemaakt worden bij de tandarts aankomend jaar. Meer details hieronder:

  • 100% vergoeding voor periodieke controles
  • 80% vergoeding voor overige behandelingen

Direct de tandartsverzekering HEMA afsluiten? Klik op premie berekenen om alle details en vergoedingen te bekijken van de Tandarts 3 verzekering. Je doet uitsluitend zaken met de zorgverzekeraar, wij zijn dus geen tussen station die uit is op je gegevens.

Premie berekenen

Aanvullende HEMA zorgverzekeringen

Naast de drie HEMA tandartsverzekeringen in 2020, biedt de zorgverzekeraar ook drie verschillende aanvullende verzekeringen aan. De meeste mensen hebben een aanvullende verzekering, omdat niet alle behandelingen vallen onder de basisverzekering. De meest gekozen aanvullende verzekeringen zijn:

Wij hebben de drie HEMA aanvullende verzekeringen voor je uitgezocht. Je ziet binnen enkele minute of het afsluiten van een aanvullende polis de juiste keuze is voor jou. Het is natuurlijk altijd slim om iedergeval de mogelijkheden te bekijken.

Het uitbreiden van je HEMA zorgverzekering 2020 kan dus op verschillende manieren. Klik hier om de mogelijkheden te bekijken van de zorgverzekeraar.

Vergelijk de zorgverzekering van HEMA

Direct je huidige zorgverzekering vergelijken met de zorgverzekeringen van aankomend jaar? Maak gebruik van onze zorgvergelijker 2020, en zie in enkele minute welke zorgverzekeraar de beste zorgverzekering 2020 aanbiedt die past in jouw persoonlijke situatie. Vul je gegevens en wensen aan de linkerkant van de vergelijker in, en de goedkoopste zorgverzekering 2020 staat gelijk bovenaan die aansluit bij jou wensen.

Tandartsverzekeringen HEMA 2020
4.8 (96.19%) 42 vote[s]