HEMA zorgverzekering 2020

HEMA aanvullende verzekering 2020

Een HEMA aanvullende verzekering 2020 nodig? Bekijk hier de aanvullende verzekering van HEMA van 2020. Zorgverzekeraar HEMA biedt in 2020 drie verschillende aanvullende verzekeringen aan. Wij hebben ze voor je uitgezocht en de belangrijkste vergoedingen en premies op een rijtje gezet. Je ziet dus in enkele minuten welke HEMA aanvullende verzekering 2020 het beste past in jouw persoonlijke situatie.

De aanvullende verzekering van HEMA

Dekt de HEMA zorgverzekering 2020 basispolis niet voldoende? Je kunt je aanvullend verzekeren om niet te veel extra kosten te hebben aankomend jaar. De meeste mensen kiezen voor een aanvullende verzekering van HEMA voor bijvoorbeeld:

Helaas worden niet alle behandelingen vergoed vanuit de verplichte basisverzekering. Je kunt deze basisverzekering uitbreiden met een HEMA aanvullende verzekering 2020. Wij hebben ze voor je uitgezocht en hieronder bekijk je de mogleijkheden van zorgverzekeraar HEMA.

> Aanvullend 1

De HEMA aanvullende verzekering 2020 Aanvullend 1 polis biedt een prima aanvullende dekking voor aankomend jaar. Bekijk hieronder de belangrijkste vergoedingen:

 • 9 fysiotherapie behandelingen
 • 100% anticonceptie vergoeding
 • Spoedeisende zorg buitenland

Voor meer informatie over deze aanvullende verzekering van HEMA verwijzen wij je door naar de site van de verzekeraar. Hier lees je alle vergoedingen, de polisvoorwaarden en kan je direct de HEMA aanvullende verzekering 2020 afsluiten. Klik op premie berekenen en wij verwijzen je door naar de juiste pagina.

Premie berekenen

> Aanvullend 2

Een uitgebreide HEMA aanvullende verzekering 2020 afsluiten? De Aanvullend 2 polis biedt een betere dekking, de belangrijkste vergoedingen hebben wij voor je op een rijtje gezet:

 • 12 fysiotherapie behandelingen
 • 100% anticonceptie vergoeding
 • Spoedeisende zorg buitenland
 • Eigen bijdrage geneesmiddelen vergoeding van 200 euro

Meer weten over deze aanvullende verzekering van HEMA voor 2020? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je door naar de verzekeraar. Wij raden je overigens aan voor je een polis afsluit om de polisvoorwaarden te lezen. Zo voorkom je voor verassingen te staan aankomend jaar.

Premie berekenen

> Aanvullend 3

De meest uitgebreide aanvullende verzekering van HEMA in 2020 nodig? De aanvullend 3 polis biedt de maximale vergoedingen voor bepaalde behandelingen. De belangrijkste vergoedingen zijn:

 • 18 fysiotherapie behandelingen
 • 100% anticonceptie vergoeding
 • Spoedeisende zorg buitenland
 • Eigen bijdrage geneesmiddelen vergoeding van 200 euro
 • Orthodontie vergoeding tot 18 jaar van 1500 euro

Meer weten over de HEMA aanvullende verzekering 2020 Aanvullend 3? Klik op premie berekenen en bekijk alle informatie op de site van HEMA. Bekijk hier de polisvoorwaarden, en alle gecontracteerde zorgverleners waar jij je kunt laten behandelen in 2020. Wij verwijzen je uitsluitend door naar de zorgverzekeraar, je doet dus direct zaken zonder tussenpersoon.

Premie berekenen

Tandartsverzekering

Je HEMA zorgverzekering 2020 uitbreiden met een tandartsverzekering ? Zorgverzekeraar HEMA biedt in 2020 opnieuw drie verschillende tandartsverzekeringen aan. Wij hebben ze voor je uitgezocht, en de belangrijkste informatie zoals vergoedingen op een rijtje gezet. Bekijk of het rendabel is om een tandartsverzekering af te sluiten bij zorgverzekeraar HEMA in 2020. Meer weten? Klik hier om alle mogelijkheden te bekijken.

Zorgverzekering vergelijken 2020

Je huidige zorgverzekering vergelijken met alle zorgverzekeringen voor 2020? Gebruik de zorgverzekering 2020 vergelijker op onze site. Een volledig onafhankelijk en anonieme vergelijking gebasseerd op jouw persoonlijke situatie. Vul aan de linkerkant je gegevens en wensen in, de goedkoopste zorgverzekering 2020 staat direct bovenaan. Je kunt ook aangeven of je bepaalde behandelingen vergoed wilt hebben aankomend jaar. Uiteraard is de HEMA zorgverzekering 2020 terug te vinden in de vergelijker. Direct doen? Klik hier voor een uitgebreide zorgverzekering vergelijking!

Ga direct naar HEMA >>

De informatie die je hier leest hebben wij samengesteld voor jou, echter kun je hier geen rechten aan ontlenen. Wij verwijzen je graag door voor meer informatie naar de website van Hema.

Klik hier om direct naar Hema te gaan.

HEMA aanvullende verzekering 2020
4.8 (96.1%) 41 votes