aanvullende-zorgverzekering-2020-hema

HEMA aanvullende verzekering 2020

Een HEMA aanvullende verzekering 2020 afsluiten? Bekijk de aanvullende verzekering HEMA mogelijkheden van 2020 hier. Zorgverzekeraar HEMA biedt in 2020 drie verschillende aanvullende verzekeringen aan.

Wij hebben ze voor je uitgezocht en de belangrijkste vergoedingen en premies op een rijtje gezet. Je ziet dus in enkele minuten welke aanvullende verzekering HEMA 2020 het beste past in jouw persoonlijke situatie.

Aanvullend 1
€ 7.50
9 x fysiotherapie
Aanvullend 2
€ 15.-
12 x fysiotherapie
Aanvullend 3
€ 29.-
18 x fysiotherapie

De aanvullende verzekering van HEMA

Dekt de HEMA zorgverzekering 2020 niet voldoende? Je kunt je aanvullend verzekeren om niet te veel extra kosten te hebben aankomend jaar. De meeste mensen kiezen voor een aanvullende verzekering HEMA voor bijvoorbeeld alternatieve geneeswijzen en fysiothearpie.

Helaas worden niet alle behandelingen vergoed vanuit de verplichte basisverzekering. Je kunt deze basisverzekering uitbreiden met een HEMA aanvullende verzekering 2020. Bekijk hieronder in het kort beschreven wat de mogelijkheden zijn bij HEMA. Je ziet direct de belangrijkste vergoedingen en bijbehorende premies per polis.

Aanvullend 1

De HEMA aanvullende verzekering 2020 Aanvullend 1 polis biedt een prima aanvullende dekking voor aankomend jaar. Bekijk hieronder de belangrijkste vergoedingen:

 • 9 fysiotherapie behandelingen
 • 100% anticonceptie vergoeding
 • Spoedeisende zorg buitenland

Voor meer informatie over deze aanvullende verzekering HEMA verwijzen wij je door naar de site van de verzekeraar. Hier lees je alle vergoedingen, de polisvoorwaarden en kan je direct de HEMA aanvullende verzekering 2020 afsluiten.

Meer informatie

Aanvullend 2

Een uitgebreide HEMA aanvullende verzekering 2020 afsluiten? De Aanvullend 2 polis biedt een betere dekking, de belangrijkste vergoedingen hebben wij voor je op een rijtje gezet:

 • 12 fysiotherapie behandelingen
 • 100% anticonceptie vergoeding
 • Spoedeisende zorg buitenland
 • Eigen bijdrage geneesmiddelen vergoeding van 200 euro

Meer weten over deze aanvullende verzekering HEMA voor 2020? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je door naar de verzekeraar. Wij raden je overigens aan voor je een polis afsluit om de polisvoorwaarden te lezen. Zo voorkom je voor verassingen te staan aankomend jaar.

Meer informatie

Aanvullend 3

De meest uitgebreide aanvullende verzekering HEMA in 2020 nodig? De aanvullend 3 polis biedt de maximale vergoedingen voor bepaalde behandelingen. De belangrijkste vergoedingen zijn:

 • 18 fysiotherapie behandelingen
 • 100% anticonceptie vergoeding
 • Spoedeisende zorg buitenland
 • Eigen bijdrage geneesmiddelen vergoeding van 200 euro
 • Orthodontie vergoeding tot 18 jaar van 1500 euro

Meer weten over de HEMA aanvullende verzekering 2020 Aanvullend 3? Klik op meer info en bekijk alle informatie op de site van HEMA. Bekijk hier de polisvoorwaarden, en alle gecontracteerde zorgverleners waar jij je kunt laten behandelen in 2020. Wij verwijzen je uitsluitend door naar de zorgverzekeraar, je doet dus direct zaken zonder tussenpersoon.

Meer informatie

Tandartsverzekeringen van HEMA

Je HEMA zorgverzekering 2020 uitbreiden met een tandartsverzekering ? Zorgverzekeraar HEMA biedt in 2020 in totaal drie verschillende tandartsverzekeringen aan. Wij hebben ze voor je uitgezocht, en de belangrijkste informatie zoals vergoedingen en premies op een rijtje gezet.

Bekijk of het rendabel is om een tandartsverzekering af te sluiten bij zorgverzekeraar HEMA in 2020. Meer weten? Klik hier om alle mogelijkheden te bekijken.

Meer informatie

Vergelijkde HEMA zorgverzekeringen

Je huidige zorgpolis vergelijken met alle zorgverzekeringen voor 2020? Gebruik de zorgvergelijker 2020 op onze site. Een volledig onafhankelijk en anonieme vergelijking gebasseerd op jouw persoonlijke situatie. Vul aan de linkerkant je gegevens en wensen in, de goedkoopste zorgverzekering 2020 staat direct bovenaan.

Tevens kunt je ook aangeven of je bepaalde behandelingen vergoed wilt hebben aankomend jaar. Uiteraard is de HEMA zorgverzekering 2020 terug te vinden in de vergelijker.