friesland-zorgverzekering-2020

Friesland zorgverzekering 2020

Een Friesland zorgverzekering 2020 afsluiten? Bekijk hier de zorgverzekering van Friesland voor 2020. Wij hebben de zorgverzekeringen voor je uitgezocht, je lees alle informatie hier. Zorgverzekeraar Friesland biedt in 2020 opnieuw drie verschillende zorgverzekeringen aan. Nog niet zeker of jij een zorgverzekering van Friesland gaat afsluiten? Lees de belangrijkste informatie hier. Zorgverzekeraar Friesland is onderdeel van Achmea en heeft 560.000 verzekerden in Nederland. Toch zit er duidelijk verschil in de zorgverzekeringen van beide verzekeraars. Online een Friesland zorgverzekering 2020 afsluiten geeft je een lagere premie dan bij een reguliere polis.

De zorgverzekering van Friesland

Bij zorgverzekeraar Friesland kun je kiezen voor twee naturapolissen, en een restitutiepolis. Belangrijk is dus om te weten of je een beperkte vrije zorgkeuze wilt hebben, of een volledige vrije zorgkeuze. Op de website van Friesland kan je bekijken welke zorgaanbieders een overeenkomst hebben, met een zorgverzekering van Friesland in 2020 kun jij terecht bij deze zorgverleners. Met een naturapolis zou je je moeten laten behandelingen bij een aangesloten zorgverlener, met een restitutie Friesland zorgverzekering 2020 mag jij zelf bepalen naar wie je gaat. Bekijk hieronder de drie zorgverzekeringen van Friesland en bekijk direct de bijbehorende premie.

>> Meer informatie over de Friesland

Zelf Bewust Polis

€106,75

Alles Verzorgd Polis

€125,45

Vrije Keus Polis

€132,25

> Zelf Bewust Polis

De Friesland zorgverzekering 2020 Zelf Bewust is een naturapolis. Je kunt je laten behandelen met deze zorgverzekering van Friesland bij alle gecontracteerde zorgaanbieders in Nederland. Je krijgt dan een volledige vergoeding voor je behandeling. Ga je langs bij een niet gecontracteerde zorgverlener? Dan vergoed de zorgverzekeraar maximaal 70% van de rekening. Met deze Friesland 2020 zorgverzekering dien je alles online te regelen, denk bijvoorbeeld aan het delcareren van je zorgnote. Meer weten over deze polis? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je door naar de website van de Friesland, hier kun jij de verdere details lezen en direct de zorgverzekering afsluiten.

> Alles Verzorgd Polis

De Alles Verzorg Polis zorgverzekering van Friesland is ook een naturapolis. Je krijgt echter een hogere vergoeding bij niet gecontracteerde zorgverleners dan de Friesland zorgverzekering 2020 Zelf Bewust Polis. Je laten behandelen bij een gecontracteerde zorgverlener krijg je 100 procent vergoed, bij niet gecontracteerde zorgaanbieders maximaal 80 procent. Wil je weten welke zorgverleners bij jou in de buurt een contract hebben met de Friesland zorgverzekeraar? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je door naar de website van de zorgverzekeraar.

> Vrije Keus Polis

Wil je een Friesland zorgverzekering 2020 hebben met een volledige vrije zorgkeuze? Kies dan voor de Vrije Keus restitutie verzekering van Friesland. Met deze zorgverzekering van Friesland kan jij zelf kiezen waar je een behandeling neemt, je krijgt gewoon een volledige vergoeding van de zorgkosten. Direct deze of een andere zorgverzekering van Friesland afsluiten? Klik op premie berekenen om alle informatie nog eens rustig door te nemen op de website van de Friesland.

Premie berekenen >>

Premie korting

Maak jij in 2020 weinig zorgkosten? Dan zou het een optie zijn om het eigen risico van de zorgverzekering van Friesland in 2020 vrijwillig te verhogen. Door het verhogen krijg je een extra premie korting, en betaal jij dus minder voor je zorgverzekering. Niet voor iedereen is het de juiste keuze, om het eigen risico 2020 te verhogen. Bij alle drie Friesland zorgverzekeringen 2020 kan jij het eigen risico verhogen, maar let dus goed op of dit wel de juiste keuze voor jou is. Meer weten over het eigen risico? Klik hier om onze pagina en uitleg over het eigen risico 2020 te bekijken.

Aanvullend bij Friesland

Dekt een Friesland zorgverzekering 2020 niet voldoende? Je kan je basisverzekering uitbreiden met verschillende aanvullende verzekeringen van zorgverzekeraar Friesland. Wij hebben alle verzekeringen uitgezocht, en de belangrijkste informatie zoals vergoedingen en premies op een rijtje gezet. De meeste mensen kiezen een aanvullende verzekeringen voor:

Benieuwd welke aanvullende verzekeringen Friesland aanbiedt in 2020? Je hebt de keuze uit vier verschillende verzekeringen die jij kunt toevoegen aan de Friesland zorgverzekering 2020.

Op deze pagina bekijk je alle Friesland aanvullende verzekeringen.

Tandartsverzekering

Denk je vaker naar de tandarts te gaan in 2020? Het uitbreiden van je zorgverzekering van Friesland met een tandartsverzekering is dan zeker slim. Zorgverzekeraar Friesland biedt in 2020 drie verschillende tandartsverzekeringen aan. Elke verzekering voor de tandarts komt met een eigen maximale vergoeding. Wij hebben de tandartsverzekeringen voor je uitgezocht, en de belangrijkste vergoedingen en bijbehorende premies op een rijtje gezet. Benieuwd wat de zorgverzekeraar jou kan bieden? Klik hier om de tandartsverzekeringen te bekijken.

Zorgverzekering 2020 vergelijken

Je huidige zorgverzekering vergelijken met het aanbod van volgend jaar? De zorgverzekering 2020 premie verschilt weer enorm, het verschil tussen de duurste en goedkoopste zorgverzekering 2020 is opnieuw enkele honderden euro’s op jaarbasis. Vergelijk daarom je zorgverzekering, en bekijk in enkele minuten of overstappen de juiste keuze is voor jou. Vul aan de linkerkant je gegevens in, zodat de vergelijking gedaan wordt op basis van jouw persoonlijke situatie. Uiteraard is de Friesland zorgverzekering 2020 terug te vinden in de vergelijker. Klik hier voor een uitgebreide zorgverzekering vergelijking.

Ga direct naar Friesland >>

De informatie die je hier leest hebben wij samengesteld voor jou, echter kun je hier geen rechten aan ontlenen. Wij verwijzen je graag door voor meer informatie naar de website van Friesland Zorgverzekeraar.

Klik hier om direct naar Friesland Zorgverzekeraar te gaan.

Friesland zorgverzekering 2020
4.5 (90.38%) 79 votes