friesland-aanvullende-verzekering-2020
AV Budget
€ 6,95
AV Standaard
€ 14,75
AV Extra
€ 22,95
AV Optimaal
€ 46,50

Friesland aanvullende verzekering 2020

Een Friesland aanvullende verzekering 2020 nodig? Bekijk de aanvullende verzekering Friesland mogelijkheden van 2020 hier. Wij hebben alle aanvullende verzekeringen voor je uitgezocht, en de belangrijkste informatie zoals vergoedingen hier op een rijtje gezet. Je ziet direct welke Friesland aanvullende verzekering 2020 het beste aansluit bij jouw persoonlijk situatie.

Zorgverzekeraar Friesland biedt in 2020 vier verschillende aanvullende modules die je kunt toevoegen aan je basisverzekering. Het is overigens niet verplicht aanvullend verzekerd te zijn, maar in sommige situaties zou het wel slim kunnen zijn. Bekijk alle detais op deze pagina!

>> Meer informatie over de Friesland 

De aanvullende verzekering Friesland

Je zorgverzekering uitbreiden met een aanvullende verzekering Friesland in 2020? De meeste mensen kiezen hiervoor omdat niet alle behandelingen worden vergoedt vanuit de verplichte basisverzekering. Extra vergoedingen kan je ontvangen van de zorgverzekeraar wanneer je een Friesland aanvullende verzekering 2020 afsluiten.

Bekijk hieronder alle vier aanvullende verzekeringen Friesland voor het aankomend jaar. Aanvullend verzekeren is niet verplicht, maar wellicht slim voor mensen die gebruik willen maken van zorg die de basispolis niet vergoedt.

AV Budget Friesland

De goedkoopste Friesland aanvullende verzekering 2020 is de AV Budget polis. Met name biedt deze aanvullende verzekering Friesland een prima vergoeding voor onder andere fysiotherapie. Bekijk hieronder de belangrijkste vergoedingen:

 • 9 fysiotherapie behandelingen
 • 100% anticonceptie vergoeding
 • Europese buitenlanddekking

Meer weten over deze aanvullende verzekering Friesland? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je door naar de website van de zorgverzekeraar. Hier lees je de polisvoorwaarden, maar ook alle aangesloten zorgverleners. Wij verwijzen onze bezoekers uitsluitend door naar de zorgmaatschappij om de verzekering af te sluiten.

Meer informatie

AV Standaard

Een uitgebreide aanvullende verzekering de Friesland in 2020? De AV Standaard polis biedt een betere dekking dan de goedkoopste Friesland aanvullende verzekering 2020. De belangrijkste vergoedingen bekijk je hieronder:

 • 12 fysiotherapie behandelingen
 • Cursus vergoeding van 100 euro
 • Bril vergoeding van 50 euro per 3 jaar
 • 100% anticonceptie vergoeding
 • 200 euro voor alternatieve geneeswijzen

Meer weten over deze AV Standaard Friesland aanvullende verzekering 2020? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je door naar de site van de Friesland. Hier lees je alle vergoedingen, premies en aangesloten zorgaanbieders. Je doet enkel zaken direct met de zorgverzekeraar, wel zo handig!

Meer informatie

AV Extra

De meest gekozen Friesland aanvullende verzekering 2020 is de AV Extra polis. Je krijgt ruime vergoedingen voor verschillende behandelingen aankomend jaar. De belangrijkste vergoedingen bekijk je hieronder:

 • 20 fysiotherapie behandelingen
 • Cursus vergoeding van 125 euro
 • Kroon en brugwerk tot 18 jaar volledig vergoed
 • 100% anticonceptie vergoeding
 • 400 euro voor alternatieve geneeswijzen

Alle vergoedingen bekijken van deze aanvullende verzekering Friesland? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je graag door. Hier lees je alle details en ook bijvoorbeeld de polisvoorwaarden om niet voor verassingen te staan aankomend jaar.

Meer informatie

AV Optimaal

aanvullende-friesland-zorgverzekering-2020De meest uitgebreide Friesland aanvullende zorgverzekering is de AV Optimaal. De AV Optimaal biedt namelijk de hoogste vergoedingen aankomend jaar van zorgverzekeraar Friesland. Wij hebben de belangrijkste vergoedingen uit deze Friesland aanvullende verzekering 2020 op een rijtje gezet, maar voor alle details verwijzen wij je altijd door naar de website van de Friesland.

 • Alle fysiotherapie behandelingen 100% vergoed (medisch noodzakelijk)
 • 36 fysiotherapie behandelingen bij niet gecontracteerde fysiotherapeut
 • Cursus vergoeding van 150 euro
 • 100% anticonceptie vergoeding
 • Orthodontie tot 18 jaar vergoeding van 1750 euro
 • 600 euro voor alternatieve geneeswijzen
 • Psychologische zorg vanaf 18 jaar vergoeding van 375 euro

Voor meer informatie over deze AV Optimaal aanvullende verzekering Friesland verwijzen wij je door. Wij raden je ook aan om de polisvoorwaarden van de AV Optimaal te lezen, zodat je niet voor verassingen komt te staan in 2020. Je doet enkel zaken met de zorgverzekeraar, wij verwijzen je alleen naar de juiste pagina.

Tandartsverzekeringen de Friesland

Ben je op zoek naar een tandartsverzekering? Je kan je Friesland zorgverzekering 2020 uitbreiden met de boven genoemde aanvullende verzekeringen van Friesland, maar ook biedt de zorgverzekeraar tandartsverzekeringen aan. Wij hebben de drie Friesland tandartsverzekeringen voor je uitgezocht, en de belangrijkste vergoedingen en premies op een rijtje gezet.

Benieuwd wat de zorgverzekeraar jou kan bieden? Klik hier om Friesland tandartsverzekeringen te bekijken. De kosten van de tandarts zijn altijd hoog, en worden enkel vergoed tot 18 jaar. Het is dus slim als jij extra kosten verwacht om je hiervoor te laten verzekeren.

Vergelijk zorgverzekeringen de Friesland

Je huidige zorgverzekering vergelijken met het aanbod van aankomend jaar? Maak gebruik van de zorgvergelijker 2020 op onze site voor een uitgebreide zorgverzekering vergelijking. Vul je gegevens en wensen in zodat de vergelijking gedaan wordt op basis van jouw persoonlijke situatie.

De goedkoopste zorgverzekering 2020 staat direct bovenaan, deze kun je dan vervolgens afsluiten bij de zorgverzekeraar. Uiteraard is de Friesland zorgverzekering 2020 terug te vinden in de vergelijker.

Aanvullende verzekering de Friesland
4.5 (90.91%) 55 vote[s]