zorgverzekering-friese-vergelijken-2020

Friese zorgverzekering

Bekijk de Friese zorgverzekering van 2020 op deze pagina. Wij hebben de zorgverzekering van de Friesland voor u uitgezocht, en alle belangrijke punten beschreven. Ieder jaar gaat er natuurlijk weer veel veranderen met je zorgverzekering, en het kan zijn dat een Friese zorgverzekering beter bij je past.

Kies je basis Friese zorgverzekering

Zorgverzekeraar Friesland biedt verschillende basis zorgverzekeringen aan in 2020. In het kort lees je hier wat de verschillen zijn per Friese zorgverzekering. Meer weten over één van de beschikbare zorgverzekeringen? Klik dan op ga verder zodat wij je kunnen doorverwijzen naar de website van de zorgverzekeraar.

Zelf Bewuzt Polis

Als je het geen probleem vind om je zorgzaken uitsluitend online te regelen is de Zelf Bewuzt polis van de Friesland een mogelijkheid. De goedkoopste Friese zorgverzekering met de laagste maandelijkse zorgpremie. Met deze zorgverzekering Friese kun je gewoon naar iedere aangesloten zorgverlener zonder hiervoor extra te moeten betalen. Is je gewenste zorgverlener niet aangesloten bij de Friesland? Dan gaat de zorgverzekeraar maximaal 70% van de nota betalen.

Meer informatie

Online Polis Friesland

€ 106,75per maand

Alles Verzorgd Polis

Mensen die een Friese zorgverzekering willen hebben in 2020, hebben de keuze uit drie verschillende zorgverzekeringen. Zorgverzekeraar de Friesland biedt de Alles Verzorgd Polis aan met een hogere vergoeding voor niet-aangesloten zorgaanbieders. Waar je 70% vergoedt krijgt met de “online zorgverzekering” krijg je met de Alles Verzorgd Polis maximaal 80 procent vergoedt van de verzekeraar.

Meer informatie

Friese Naturapolis

€ 125,45per maand

Restitutie Friese zorgverzekering

Zoek jij een restitutiepolis? De zorgverzekeraar Friesland met de Vrije Keus Polis aan met een volledige vrije zorgkeuze. Een Friese zorgverzekering in 2020 waar je gewoon zelf mag bepalen waar jij je laat behandelen. Het kan voorkomen dat je zelf eerst de rekening dient voor te schieten, deze kosten declareer je dan vervolgens bij de Friesland. Deze Friese zorgverzekering is overigens het meest gekozen door bezoekers van onze site.

Meer informatie

Friesland Restitutiepolis

€ 132,25per maand
Alle zorgpremies bekijken?

Aanvullende Friese zorgverzekering

Dekt de basis zorgverzekering van de Friesland niet voldoende? Uiteraard biedt de verzekeraar verschillende aanvullende verzekeringen aan. Het afsluiten van aanvullende zorgverzekeringen is overigens niet verplicht, maar kan wel handig zijn als jij extra zorgkosten denkt te moeten maken in 2020. Je kunt al een aanvullende Friese zorgverzekering afsluiten vanaf 6,95 euro per maand. Meer weten? Bekijk alle mogelijkheden op de website van de Friesland.

Bekijk aanvullende verzekeringen

Tandartsverzekering van de Friesland

De kosten die gemaakt worden bij de tandarts worden niet vergoed vanuit de basispolis. Alleen voor jongeren onder de 18 jaar vallen deze kosten onder het basispakket. Bedenk of jij in 2020 naar de tandarts wilt gaan, en hoevaak. Zo zou je kunnen nagaan hoe gezond je gebit is op dit moment, en of deze extra Friese zorgverzekering voor de tandarts echt nodig hebt.

Je hebt de keuze uit drie verschillende tandartsverzekeringen. Elke polis heeft zijn eigen maximale vergoeding voor de tandarts. De kosten zijn altijd hoog bij de tandarts, wanneer jij je niet laat verzekeren voor deze kosten zul je dit volledig zelf moeten betalen. Aan de andere kant is het natuurlijk ook dat wanneer je geen hoge kosten gaat maken, dat je de tandartsverzekering wel gaat betalen.

Een tandartsverzekering bij de Friesland is beschikbaar vanaf 12,50 euro per maand.

Bekijk tandartsverzekeringen

Vergelijk de Friese zorgverzekeringen

Nu je een beeld hebt wat de Friese zorgverzekeraar te bieden heeft is het tijd om te vergelijken. Met behulp van onze uitgebreide Zorgvergelijker 2020 is het mogelijk om de zorgverzekeringen te vergelijken. Aan de hand van je persoonlijke gegevens gaat de vergelijker aan de slag. De goedkoopste zorgverzekering 2020 staat na de vergelijking direct bovenaan, en die je uiteraard direct afsluiten bij de verzekeraar. Alle Friese zorgverzekeringen zijn terug te vinden in de vergelijking!

Bezoek verzekeraar Friesland