FBTO zorgverzekering 2020

FBTO zorgverzekering 2020

Een FBTO zorgverzekering 2020 afsluiten? Wij hebben de zorgverzekering van FBTO voor je uitgezocht en de belangrijkste informatie is terug te lezen op deze pagina. Zorgverzekeraar FBTO biedt in 2020 opnieuw twee verschillende zorgverzekeringen aan. Ga jij voor de FBTO zorgverzekering in 2020? FBTO is natuurlijk een begrip in Nederland, en hierdoor  zijn er veel angesloten zorgaanbieders door heel het land. Net als Zilveren Kruis van FBTO onder ACHMEA. Bekijk hieronder de twee mogelijkheden voor aankomend jaar.

De zorgverzekering van FBTO

In 2020 kan je opnieuw kiezen voor een naturapolis of een restitutiepolis bij FBTO. Maar wat zijn nou eigenlijk de verschillen? Als jij een volledige vrije zorgkeuze belangrijk vindt, omdat je gewoon wilt blijven gaan naar je vertrouwde zorgverleners is het kiezen van een restitutie- of combinatiepolis de juiste keuze. Met een naturapolis heb je een beperkte vrije zorgkeuze, je krijgt alleen een volledige vergoeding wanneer jij je laat behandelen door een gecontracteerde zorgverlener. De FBTO zorgverzekering 2020 kent een restitutiepolis en een naturapolis, je hebt dus een prima mogelijkheden bij de zorgverzekeraar aankomend jaar!

> De Basisverzekering Naturapolis

De FBTO zorgverzekering 2020 komt in twee varianten. De Naturapolis zorgverzekering van FBTO biedt een beperkte vrije zorgkeuze. Je kunt je laten behandelen bij gecontracteerde zorgverleners, dit zijn zorgaanbieders die een overeenkomst/contract zijn aangegaan met de zorgverzekeraar. Je krijgt bij hen een volledige (100%) vergoeding. Ga je langs bij een niet gecontracteerde zorgverlener? Dan krijg je 75% procent vergoed van FBTO. Alle aangesloten zorgaanbieders zijn terug te vinden op de website van de zorgmaatschappij. Goed om te weten: je kunt in elk ziekenhuis in Nederland terecht. Meer weten over deze zorgverzekering van FBTO? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je door naar de zorgverzekeraar.

Premie berekenen
Vrije zorgkeuze? kies dan een restitutiepolis

> De basisverzekering Vrije keuze

De zorgverzekering van FBTO met een volledige vrije zorgkeuze is ook beschikbaar in 2020. Je kunt terecht bij alle zorgverleners in Nederland, zonder hiervoor extra kosten te maken. Je kunt dus naar je eigen huisarts, ziekenhuis, fysiotherapeut en alle andere zorgaanbieders waar jij je wilt laten behandelen. De FBTO zorgverzekering 2020 restitutiepolis de juiste voor jou? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je door naar de website van FBTO, hier kun je bijvoorbeeld de zorgverleners vinden die een contract hebben. Ook sluit je uitsluitend de zorgverzekering van FBTO bij de zorgverzekeraar af.

Premie berekenen

Aanvullend verzekeren

Dekt de FBTO zorgverzekering 2020 niet voldoende? Naast de twee zorgverzekeringen kan je er voor kiezen om een aanvullende verzekering toe te voegen aan je basispolis. Bepaalde zorgkosten worden namelijk niet of niet volledig vergoed vanuit de verplichte basisverzekering. Om niet te veel extra kosten te maken in 2020 kan je de zorgverzekering van FBTO uitbreiden met verschillende aanvullende verzekeringen. Zorgverzekeraar FBTO biedt zeven verschillende aanvullende zorgverzekeringen aan, wij hebben ze voor je uitgezocht. Bekijk direct de vergoedingen en premies en sluit deze vervolgens af bij zorgverzekeraar FBTO. Klik hier om de mogelijkheden te bekijken voor 2020.

Zorgverzekering 2020 vergelijken

Je huidige zorgverzekering vergelijken met het 2020 aanbod? De zorgverzekering 2020 premie verschilt weer enorm, en daarom is het vergelijken van je zorgverzekering zo belangrijk. Niemand wilt te veel betalen voor een zorgverzekering die ook goedkoper kan! Maak gebruik van de zorgverzekering 2020 vergelijker op onze site, en bekijk direct welke zorgverzekeraar de goedkoopste zorgverzekering 2020 aanbiedt die past in jouw situatie. Vul aan de linkerkant je gegevens en wensen in, zodat de vergelijking volledig gebasseerd is op jouw persoonlijke wensen en situatie. Uiteraard is de FBTO zorgverzekering 2020 terug te vinden in de vergelijker. Klik hier voor een uitgebreide zorgverzekering vergelijking.

Ga direct naar FBTO >>

De informatie die je hier leest hebben wij samengesteld voor jou, echter kun je hier geen rechten aan ontlenen. Wij verwijzen je graag door voor meer informatie naar de website van FBTO.

Klik hier om direct naar FBTO te gaan.

FBTO zorgverzekering 2020
4.7 (94.85%) 66 votes