FBTO zorgverzekering 2020

FBTO aanvullende verzekering 2020

Een FBTO aanvullende verzekering 2020 afsluiten? Bekijk alle aanvullende FBTO verzekeringen voor het aankomend jaar hier. Wij hebben alle aanvullende verzekeringen van FBTO onder de loep genomen en de belangrijkste vergoedingen voor je opgeschreven. Bekijk op deze pagina de premies en dekkingen. Zorgverzekeraar FBTO biedt 7 verschillende aanvullende FBTO verzekeringen aan in 2020. Waarom zou je dan een FBTO aanvullende verzekering 2020 afsluiten? Niet alle behandelingen worden namelijk vergoed vanuit de basisverzekering, je kunt hierbij denken aan de tandartskosten of fysiotherapie behandelingen. De FBTO aanvullende verzekering 2020 biedt dekking voor deze extra zorgkosten. Bekijk hieronder de mogelijkheden om aanvullend te verzekeren bij FBTO!

Aanvullend verzekeren bij FBTO

De basisverzekering is verplicht in Nederland voor iedereen vanaf 18 jaar. Naast je FBTO basisverzekering 2020 kan je er voor kiezen om aanvullend te verzekeren. Dit is overigens niet verplicht om te hebben, maar in sommige gevallen kan dit wel handig zijn. De basisverzekering dekt namelijk niet alle kosten, denk aan tandheelkundige zorg, fysiotherapie behandelingen of het gebruiken van alternatieve geneeswijzen. Voor al deze behandelingen zou je een aanvullende FBTO zorgverzekering kunnen afsluiten. Wil je meer weten over een bepaalde FBTO aanvullende verzekering? Klik op premie berekenen en je wordt direct doorverwezen naar de juiste pagina bij de zorgverzekeraar. Hier kun je direct de polis afsluiten, of de polisvoorwaarden lezen.

Tand

De aanvullende FBTO verzekering 2020 Tand is geschikt voor mensen die een prima dekking willen hebben voor de tandarts. Zonder zorgen naar de tandarts gaan, zonder hier te veel kosten voor moeten maken. De Tand aanvullende verzekering biedt in 2020 een volledige vergoeding voor de periodieke controles. Je kunt kiezen uit verschillende vergoedingen:

  • Tand 250 euro
  • Tand 500 euro
  • Tand 750 euro

Om de exacte inhoud te zien per FBTO aanvullende Tand verzekering verwijzen wi j je naar de site van de zorgverzekeraar. Hier kun je een keuze maken of de Tand verzekering van FBTO de juiste keuze is voor jou.

Premie berekenen

Spieren en Gewrichten

Zoek je een FBTO aanvullende verzekering 2020 die een prima aantal fysiotherapie vergoedingen biedt? De Spieren en Gewrichten polis van FBTO is in 2020 een optie. In deze polis ontvang je een vergoeding voor onder andere de fysiotherapie (ook kinderfysiotherapie & kinderoefentherapie), bekkenfysiotherapie, oedeemtherapie en psychosomatische fysio- en oefentherapie. Wanneer je een volledige vergoeding wilt ontvangen van zorgverzekeraar FBTO dien je naar een zorgverlener te gaan die een overeenkomst heeft met FBTO. In de zorgzoeker op de website van de zorgverzekeraar kun je heel makkelijk een zorgverlener vinden bij jou in de buurt.

Premie berekenen

Gezichtzorg & Orthodontie

Je kind moet naar de orthodontist in 2020? Met de FBTO Gezichtzorg & Orthodontie aanvullende verzekering is in 2020 dan wellicht de juiste keuze voor jou. Kinderen tot 18 jaar krijgen namelijk een vergoeding van maximaal 750 euro voor orthodontie. Je krijgt zelf een maximale vergoeding van 250 euro per kalenderjaar. Ook krijg je met deze aanvullende verzekering van FBTO een vergoeding voor:

  • Acne behandelingen
  • Gehoorapparaat
  • Pruiken
  • Elektrische epilatie voor vrouwen
  • Camouflagetherapie

Wanneer je in 2020 een nieuwe bril wilt aanschaffen krijg je een vergoeding krijgen van max € 100, je dient echter deze nieuwe bril wel aan te schaffen bij Specsavers. Dit geldt ook voor kinderbrillen per meeverzekerde kind to 18 jaar. Meer info over deze aanvullende verzekering van FBTO is te lezen op de website van zorgverzekeraar FBTO.

Premie berekenen

Gezinsplanning

Ga jij in 2020 bevallen? Dan is het natuurlijk om hiervoor een aanvullende verzekering voor af te sluiten. Er worden namelijk verschillende kosten gemaakt die gedekt kunnen worden via de Gezinsplanning FBTO aanvullende verzekering 2020. Je krijgt een vergoeding van max € 250 per kalenderjaar met deze aanvullende FBTO polis. Eigen bijdrage bevalling en kraamzorg, en je krijgt een medisch kraampakket van FBTO. Ook krijg je een vergoeding voor lactiekundig advies/cursus borstvoeding. Een vergoeding voor anticonceptiemiddelen voor vrouwen vanaf 21 jaar is ook inbegrepen in deze FBTO aanvullende verzekering, uitgestelde kraamzorg, kraamzorg bij adoptie, kraamzorg voor wensouder na draagmoederschap, EHBO curus.

Premie berekenen

Zorg & Herstel

Met de FBTO aanvullende verzekering Zorg & Herstel krijg je een vergoeding van max € 750 per kalenderjaar. Zo krijg je een vergoeding voor de reiskosten die je maakt aan een bezoek aan een minderjarig kind die is opgenomen in het ziekenhuis, eigen bijdrage voor het verblijf in een logeerhuis (bijvoorbeeld Ronald McDonald), therapeutisch kamp astma kinderen, 2e arts online, een online EHBO-cursus bij het rode kruis en vervangende manterzorg. Meer informate over deze FBTO aanvullende verzekering 2020 vind je op de website van de zorgverzekeraar. Naast de vergoedingen lees je ook de polisvoorwaarden en bij welke zorgverleners je terecht kunt.

Alternatieve geneeswijzen

De Alternatieve Geneeswijzen aanvullende FBTO verzekering is geschikt voor consumenten die gebruik maken van alternatieve geneeswijzen in 2020. Je krijgt namelijk geen of bijna geen vergoeding voor deze geneeswijzen vanuit de basisverzekering aankomend jaar. Je krijgt een maximale vergoeding van € 500 per kalenderjaar voor alternatieve geneeswijzen.Voordat je deze of andere FBTO aanvullende 2020 verzekering gaat afsluiten is het verstandig even op de website van FBTO te kijken bij welke zorgverleners je terecht kunt, veel zorgverleners in Nederland hebben een overeenkomst met FBTO maar niet iedereen natuurlijk. Wanneer de kosten voor een behandeling hoger liggen dan de vergoeding, dien je zelf nog een deel mee te betalen.

Conditie & Fitheid

De Conditie & Fitheid FBTO aanvullende verzekering biedt een dekking voor onder andere een personal trainer, psychologische begeleiding (sport), voedingsvoorlichten, sportmassages en afvalprogramma’s. Je krijgt een maximale vergoeding van € 150 per kalenderjaar. De exacte inhoud van deze FBTO aanvullende verzekering2020 lees je op de website van FBTO zelf. We verwijzen je graag door zodat je meer informatie kunt vinden over deze aanvullende polis van FBTO.

Ga direct naar FBTO >>

Aanvullende modules die je het hele jaar 2020 kunt aanzetten:

Zorgverzekeraar FBTO biedt ook FBTO aanvullende verzekeringen 2020 aan die je het gehele jaar door aan kunt zetten nadat je een basisverzekering hebt afgesloten. Zo kun je voor je vakantie een FBTO aanvullende verzekering aanzetten voor ‘Zorg In Het Buitenland’ (Europa of Werelddekking) beschikbaar vanaf € 2,50. Of sluit de ‘Ongevallen’ verzekering af en laat je verzekeren voor het invalide raken of het overlijden na een ongeval vanaf € 1,49. Een extra ‘Tand Ongeval’ dekking biedt vergoedingen voor tandheelkundige zorg na een ongeval vanaf € 0,99.

De informatie die je hier leest hebben wij samengesteld voor jou, echter kun je hier geen rechten aan ontlenen. Wij verwijzen je graag door voor meer informatie naar de website van FBTO.

Klik hier om direct naar FBTO te gaan.

Aanvullende verzekering FBTO
4.8 (96.33%) 49 votes