zorgverzekering-dsw-2020

DSW zorgverzekering 2020

De DSW zorgverzekering 2020 afsluiten? Wij hebben de zorgverzekering DSW voor je uitgezocht. Want wat biedt zorgverzekeraar DSW eigenlijk aan in 2020? De basisverzekering van DSW is een combinatiepolis. Je kan zelf dus bepalen naar welke tandarts, fysiotherapeut, huisarts of andere zorgverlener gaat. Een ander sterk punt van de DSW zorgverzekering 2020 is dat iedereen wordt geaccepteerd, ongeacht leeftijd of gezondheid. Als jij een vrije zorgkeuze belangrijk vindt, zou de zorgverzekering DSW een optie kunnen zijn!

De zorgverzekering DSW

Zorgverzekeraar DSW biedt in 2020 opnieuw één basisverzekering aan. Er bestaan drie verschillende soorten zorgverzekeringen, de zorgverzekering 2020 van DSW is een combinatiepolis. Je hebt dus een vrije zorgkeuze, en hebt niet alleen keuze uit de zorgaanbieders die een contract hebben met de zorgverzekeraar.

Ga je langs bij een niet aangesloten zorgverlener kun jij het beste even contact opnemen met de zorgverzekeraar, Als er een wettelijk maximumtarief geldt vergoedt DSW 100% tot maximaal het wettelijk maximumtarief. Wanneer je naar een zorgverlener of zorginstelling gaat waarmee DSW geen tarieven heeft mee afgesproken en waarvoor er geen wettelijk maximumtarief geldt zal de verzekeraar de vastgestelde vergoeding aanhouden. Deze vergoeding ligt net iets lager dan bij vergelijkbare zorgverleners die wel een contract met ons afgesloten hebben.

Premie korting

Premie korting bij DSW

Het eigen risico bij DSW is altijd net even iets lager dan normaal. Je betaald geen 385 euro, maar 375 euro eigen risico in 2020. Door het eigen risico vrijwillig te verhogen ga je korting krijgen op je zorgverzekering 2020 premie aankomend jaar. Je kan het bedrag maximaal verhogen tot 875 euro. Benieuwd hoeveel korting je krijgt? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je door naar de website van DSW. Hier kan je direct alle premies bekijken en berekenen. Het verhogen van het eigen risico is overigens niet geschikt voor iedereen, de gemaakte zorgkosten zijn eerst voor eigen rekening. Als jij veel zorg denkt te gebruiken in 2020, is het vaak verstandig om het eigen risico op het minimale te laten.

Aanvullend bij DSW

Aanvullend verzekeren bij DSW

Naast de zorgverzekering van DSW in 2020 biedt de zorgverzekeraar ook verschillende aanvullende verzekeringen aan. Wij hebben alle vier aanvullende verzekeringen van DSW onder de loep genomen. De meeste mensen kiezen een aanvullende verzekeringen voor onder andere:

Meer weten over de aanvullende verzekeringen van DSW? Klik hier om alle verzekeringen en belangrijkste vergoedingen te bekijken voor het jaar 2020. Het is belangrijk om te melden, dat een aanvullende polis niet verplicht is om te hebben.

DSW vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2020

Je huidige zorgverzekering vergelijken met het aanbod van 2020? Maak gebruik van onze zorgverzekering 2020 vergelijker, die een persoonlijke vergelijking doet op basis van jou ingevulde gegevens en wensen. Je wensen en gegevens vul je aan de linkerkant van de vergelijker in. De goedkoopste zorgverzekering 2020 staat direct bovenaan, deze kan je vervolgens direct afsluiten bij de zorgverzekeraar. De DSW zorgverzekering 2020 is uiteraard terug te vinden in de vergelijker. Klik hier voor een uitgebreide zorgverzekering vergelijking.

Afsluiten

De informatie die je hier leest hebben wij samengesteld voor jou, echter kun je hier geen rechten aan ontlenen. Wij verwijzen je graag door voor meer informatie naar de website van DSW.

DSW zorgverzekering 2020
4.6 (91.71%) 41 votes