aanvullende-verzekering-dsw-2020

DSW aanvullende verzekering 2020

Een DSW aanvullende verzekering 2020 nodig? Bekijk de aanvullende verzekering DSW voor het aankomende jaar hier. Wij hebben alle DSW aanvullende verzekeringen voor je uitgezocht. Zo zie je direct welke aanvullende polis van het beste past in jouw persoonlijke situatie.

Je kunt de DSW zorgverzekering 2020 uitbreiden met drie verschillende aanvullende zorgverzekeringen van DSW. Je leest de belangrijkste details hier!

De aanvullende verzekering DSW

Dekt de verplichte basisverzekering niet voldoende in 2020? Kies dan voor een aanvullende verzekering DSW. Zo kun jij je laten behandelingen voor niet te veel extra kosten aankomend jaar. Zorgverzekeraar DSW biedt in 2020 vier verschillende aanvullende verzekeringen aan. Waarom zou ik aanvullend verzekeren?

De meeste mensen kiezen voor een aanvullende dekking voor onder andere:

Een DSW aanvullende verzekering 2020 is niet verplicht, maar wellicht de juiste keuze voor jou. Niet alle behandelingen worden namelijk volledig of gedeeltelijk vergoedt vanuit de basisverzekering. Veel consumenten kiezen dan om een extra premie te betalen, voor een betere en uitgebreide dekking.

AV-Compact

Je zorgverzekering uitbreiden? Voeg de AV-Compact aanvullende DSW verzekering toe in 2020 en ontvangt prima vergoedingen. Bekijk de belangrijkste vergoedingen hieronder:

Kies jij deze DSW aanvullende verzekering 2020? Klik dan op premie berekenen zodat wij jou direct door kunnen verwijzen naar de zorgverzekeraar. Hier kun jij naast de polis afsluiten,ook de polisvoorwaarden lezen. Zo voorkom je voor verassingen te staan aankomend jaar!

Meer informatie

AV-Student

De DSW aanvullende 2020 verzekering  AV-student polis richt zich op studenten. De belangrijkste vergoedingen uit deze aanvullende verzekering van DSW zijn:

 • 150 euro Acnebehandelingen
 • Alternatieve geneeswijzen vergoeding van 450 euro
 • Volledige anticonceptie vergoeding
 • Brillen en lenzen vergoeding van max 75 euro per 2 jaar

Deze verzekering is voor studenten van tussen de 18 en 27 jaar oud. Meer weten over deze aanvullende verzekering DSW voor 2020? Klik op premie berekenen om alle details te bekijken.

Meer informatie

AV-Standaard

Een uitgebreide DSW aanvullende zorgverzekering? Met de AV-standaard krijg je verschillende vergoedingen aankomend jaar. De belangrijkste vergoedingen hebben wij voor je op een rijtje gezet:

 • 12 fysiotherapie behandelingen
 • Alternatieve geneeswijzen vergoeding van 450 euro
 • Orthodontie vergoeding van 685 euro (75% wordt vergoed)
 • Geen wachttijd voor kinderen tot 18 voor orthodontie vergoeding

Meer weten over deze aanvullende verzekering DSW? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je door naar de juiste pagina op de website van de verzekeraar. Hier lees je de polisvoorwaarden en kan je direct de verzekering afsluiten.

Meer informatie

AV-Top

De hoogste vergoedingen ontvangen van DSW? Kies dan voor de AV-Top aanvullende verzekering DSW in 2020. De maximale vergoedingen krijg je namelijk met deze DSW aanvullende verzekering. De belangrijkste vergoedingen zijn:

 • 27 fysiotherapie behandelingen
 • Meest voorkomende behandelingen vergoed bij de tandarts
 • 450 euro voor alternatieve geneeswijzen
 • 75% vergoeding tot 1250 voor orthodontie

Direct afsluiten? Klik op premie berekenen om de polisvoorwaarden te lezen zodat je niet voor verassingen komt te staan aankomend jaar. Wij verwijzen onze bezoekers uitsluitend door naar de zorgverzekeraar, je doet dus zaken direct met DSW

Premie berekenen

De mogelijkhden bij DSW

Hierboven heb je de vergoedingen kunnen lezen voor 2020. Bekijk hieronder de bijbehorende premies per aanvullende DSW 2020 verzekering. Meer weten? Klik op bekijken je wij sturen je door naar de zorgverzekeraar.

AV-Compact

€ 7,50

AV-Student

€ 14,50

AV-Top

€ 36

AV-Standaard

€ 21,75

DSW vergelijken en overstappen

Je huidige zorgverzekering vergelijken met de zorgverzekeringen voor 2020? Maak gebruik van de zorgvergelijker 2020 op onze site. Een volledige anonieme en onafhankelijke vergelijking op basis van jouw persoonlijke situatie.

Vul aan de linkerkant je gegevens in en je ziet binnen enkele klikken de goedkoopste zorgverzekering 2020 bovenaan, deze sluit aan op jouw behoeften voor aankomend jaar. Uiteraard is de DSW zorgverzekering 2020 terug te vinden in de vergelijker. Klik hier voor een uitgebreide zorgverzekering vergelijking.

De informatie die je hier leest hebben wij samengesteld voor jou, echter kun je hier geen rechten aan ontlenen. Wij verwijzen je graag door voor meer informatie naar de website van DSW.

Aanvullende verzekering DSW
4.9 (98.82%) 51 vote[s]