ditzo-zorgverzekering-2020

Ditzo zorgverzekering 2020

De Ditzo zorgverzekering 2020 afsluiten? Lees hier wat de zorgverzekering Ditzo te bieden heeft aankomend jaar. Een voordeel van een Ditzo zorgverzekering is dat je naar je eigen huisarts en ziekenhuis kunt blijven aan in 2020. De zorgverzekeraar heeft namelijk met alle ziekenhuizen en huisartsen in Nederland een contract afgesloten.

Een ander voordeel is dat ook is een groot deel van de zorgverleners gecontracteerd bij Ditzo. Ga je langs bij een niet-gecontracteerde zorgverlener in 2020? Dan krijg je een gedeelte van je zorgnota vergoedt door de zorgverzekeraar. Bekijk de mogelijkheden van een Ditzo zorgverzekering 2020 hier!

Zorgverzekering Ditzo; de juiste voor mij?

Zorgverzekeraar Ditzo biedt in 2020 één basisverzekering aan. De basisverzekering 2020 bij Ditzo krijgt een 8.1 van hun huidige klanten, in totaal hebben bijna 4000 klanten hun mening gegeven. Benieuwd of de Ditzo zorgverzekering 2020 de beste keuze is voor jou?

Bekijk hieronder een aantal punten die de zorgverzekering Ditzo sterk maken:

  • 100% vrije keuze voor huisarts en ziekenhuis
  • Ditzo pechvogelhulp (10K extra vergoeding)
  • Snelle afhandeling voor vragen via Whatsapp (binnen 2 uur)
  • Je kunt terecht bij Ditzo voor je vragen over gezondheid en artsenbezoek
  • Eigen risico gespreid betalen
  • Advies en hulp over mantelzorg plus tot 8 dagen vervangende mantelzorg

Het is mogelijk om de Ditzo zorgverzekering 2020 per maand of per jaar te betalen. Als je kiest om de premie jaarlijks te betalen krijg je een extra korting van 1%. Niet veel consumenten betalen hun premie jaarlijks, de meeste mensen betalen gewoon maandelijks hun zorgpremie.

Aanvullende Ditzo zorgverzekeringen

Het uitbreiden van je zorgpolis in 2020

Naast de basis zorgverzekering Ditzo 2020 biedt de zorgverzekeraar ook verschillende aanvullende verzekeringen aan. Zo kun je kiezen om vergoedingen te ontvangen voor bijvoorbeeld fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en anticonceptie.

Zorgverzekeraar Ditzo biedt in 2020 drie verschillende aanvullende verzekeringen aan, en drie verschillende tandartsverzekeringen. Wij hebben alle verzekeringen uitgezocht en de belangrijkste vergoedingen op een rijtje gezet. Direct de Ditzo aanvullende verzekeringen bekijken? Klik hier voor alle details.

Ditzo vergelijken en afsluiten

Je huidige zorgpolis vergelijken? Maak gebruik van de uitgebreide verzekering vergelijker op onze site. Vul je gegevens aan de linkerkant in, samen met je wensen zodat de vergelijking wordt gedaan op basis van jouw persoonlijk gegevens.

De goedkoopste zorgverzekering 2020 staat direct bovenaan, deze sluit aan op de door jou ingevulde gegevens. Het vergelijken doe je volledig onafhankelijk en anoniem via onze website. De Ditzo zorgverzekering 2020 is uiteraard terug te vinden in de vergelijker! Klik hier voor een uitgebreide zorgverzekering vergelijking.

De informatie die je hier leest hebben wij samengesteld voor jou, echter kun je hier geen rechten aan ontlenen. Wij verwijzen je graag door voor meer informatie naar de website van Ditzo.

Ditzo zorgverzekering 2020
4.7 (94.67%) 15 vote[s]