CZdirect zorgverzekering keert terug in 2020

CZdirect zorgverzekering terug in 2020

CZdirect komt terug per 2020 met een eigen zorgverzekering. Eind vorig jaar wird bekend gemaakt dat de online verzekering van CZ omgedoopt werd tot JUST. Een nieuwe verzekeraar, die aldus de zorgmaatschappij zorgverzekering net even anders ging aanbieden. JUST denkt namelijk niet in vergoedingen maar in risico’s. Het aankomende jaar kun je zowel een CZdirect zorgverzekering, of een JUST zorgverzekering.

Voordelige premie

CZ heeft op dit moment bekend gemaakt dat de CZdirect zorgverzekering 2020 geen budget verzekering zal worden. Maar wel een polis met een betaalbare premie. Zodra de premies bekend zijn gemaakt kun je dus de CZdirect verzekering vergelijken op onze website. Er komt overigens geen aparte website voor CZdirect maar de zorgverzekering is verkrijgbaar op de website van CZ.

De goedkope CZ verzekering wilt zichzelf onderscheiden door:

  • Lage premie voor aanvullende modules
  • Gratis toegang tot alle services van CZ
  • Eigen huisarts en ziekenhuis keuze in 2020

Meer aanvullende modules

De naturapolis biedt in 2020 maar liefst vijf aanvullende zorgverzekeringen en drie tandartsverzekering. Hierdoor is de CZdirect zorgverzekering uitgebreider dan de polis 2 jaar geleden.
Op dit moment zijn er verder nog geen andere details bekend gemaakt zoals de premies. Wij verwachten dat de CZdirect premie voor 2020 bekend gaat worden rond 12 november. Dit mede omdat het een prijsvechter zorgverzekering is en de zorgverzekeraar tot op het laatste moment nog gaat berekenen wat de premie uiteindelijk zal gaan zijn.

Nu populair
Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig en snel 28 zorgverzekeringen
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot € 504,- besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten