zorgverzekering-cz-2020

CZ zorgverzekering 2020

De CZ zorgverzekering 2020 afsluiten? Wij hebben de zorgverzekering CZ voor 2020 onderzocht en de belangrijkste punten hier opgeschreven. Zorgverzekeraar CZ biedt namelijk drie verschillende basisverzekeringen aan volgend jaar.

Doordat je keuze hebt uit drie zorgverzekeringen bij zorgverzekeraar CZ is het dus belangrijk om goed naar de verschillen te kijken, om zo de juiste CZ zorgverzekering 2020 te kiezen! Zorgverzekeraar CZ is één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland en onder andere OHRA en Delta Lloyd vallen onder de zorgmaatschappij.

Zorgbewustpolis
€ 120,45
NaturaSelect Basisverzekering
Zorg-op-maatpolis
€ 124,80
Natura Basisverzekering
Zorgkeuzepolis
€ 131,65
Restitutie Basisverzekering

Zorgverzekering CZ

Een voordeel van een zorgverzekering CZ is dat de verzekeraar veel contracten heeft afgesloten met zorgaanbieders door heel het land. In totaal kun je terecht bij ongeveer 45.000 zorgverleners om je te laten behandelen zonder hievoor extra te moeten betalen.

Ga je langs bij een niet gecontracteerde zorverlener? Dan krijg je 70% van de note terug van zorgmaatschappij CZ. Hieronder bekijk je de belangrijkste details van de zorgverzekeringen CZ voor 2020. Meer weten over één van de zorgverzekeringen? Klik op premie berekenen zodat wij je doorverwijzen naar de site van CZ, hier kun je alle details en vergoedingen nog even rustig doornemen.

Zorgbewustpolis

De goedkoopste CZ zorgverzekering 2020 is de Zorgbewustpolis. Je regelt al je zorgzaken snel en makkelijk online. Je kunt terecht bij bijna alle zorgaanbieders in Nederland, zorgmaatschappij CZ heeft ruim 45.000 zorgaanbieders en leveranciers gecontracteerd.

Een andere reden kan zijn om voor de Zorgbewustpolis zorgverzekering te kiezen is dat je nooit geld hoeft voor te schieten, de zorgverzekeraar betaalt direct de nota aan de zorgverlener.

  • 100% vergoeding bij gecontracteerde zorgverleners
  • 70% vergoeding bij niet-geonctracteerde zorgverleners

Meer weten over deze zorgverzekering CZ? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je direct door naar de website van de verzekeraar. Hier kun je alle details nog eens rustig doorlezen om vervolgens de polis af te sluiten.

Zorg-op-maatpolis (meest gekozen)

De meest gekozen CZ zorgverzekering 2020 is de Zorg-op-Maatpolis. Je bent prima verzekerd voor de belangrijkste zorg. Net als alle andere zorgverzekeringenen CZ in 2020 kun je terecht bij 45.000 gecontracteerde zorgverleners in Nederland.

Als je je laat behandelen bij een niet gecontracteerde zorgverlener krijg je maximaal 75% vergoed van de zorgverzekeraar.

  • 100% vergoeding bij geonctracteerde zorgaanbieders
  • 75% vergoeding bij niet-geonctracteerde zorgverleners

Je rekening wordt ook met deze CZ zorgverzekering 2020 direct betaald aan de zorgaanbieder door CZ. Dit geldt overigens alleen als je naar gecontracteerde zorgverleners gaat aankomend jaar. Klik op premie berekenen om alle vergoedingen en details op de site van CZ te lezen.

Zorgkeuzepolis (restitutie)

Een volledige vrije zorgkeuze belangrijk voor jou in 2020? Met de CZ zorgverzekering 2020 Zorgkeuzepolis heb je de meeste keuzevrijheid. Je kunt dus naar je gewenste zorgaanbieder blijven gaan, ook als er geen contract is met zorgverzekeraar CZ.

Dit is dan ook de voornaamste reden om een keuzevrijheid polis af te sluiten. Overigens kun je ook gewoon blijven gaan naar de 45.000 aangesloten zorgaanbieders in Nederland, zonder extra kosten te maken.

  • 100% vergoeding bij gecontracteerde zorgaanbieders
  • 100% vergoeding bij niet gecontracteerde zorgverleners

Als je kiest om naar een niet aangesloten zorgverlener te gaan in 2020, dien je de rekening eerst zelf te betalen. Je kan vervolgens de nota declareren bij CZ om het geld terug te krijgen voor je behandeling.

Wij raden je aan om de polisvoorwaarden te lezen, hierin staat exact wat je kunt verwachten van CZ in 2020. Meer weten? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je direct door.

Zorgverzekering vergelijken

Aanvullende CZ zorgverzekeringen

Naast de drie zorgverzekeringen van CZ in 2020, kan je ook kiezen uit verschillende aanvullende verzekeringen. Zorgverzekeraar CZ biedt vier verschillende aanvullende CZ verzekeringen aan volgend jaar. Naast deze vier, heb je ook de mogelijkheid om een pakketverzekering af te sluiten die speciaal voor bepaalde doelgroepen in het leven is geroepen.

Wij hebben de belangrijkste vergoedingen en dekkingen voor je uitgezocht. Zo zie je eigenlijk vrij snel welke verzekering het beste past bij jouw persoonlijk wensen in 2020. Klik hier om direct de CZ verzekering aanvullend te bekijken.

CZ zorgverzekering vergelijken

De CZ zorgverzekering 2020 vergelijken? Je huidige zorgverzekering vergelijken met het aanbod van 2020? Je kunt eenvoudig met behulp van onze zorgvergelijker 2020 de goedkoopste zorgverzekering 2020 vinden die past in jouw situatie.

Aan de linkerkant vul jij je gegevens en wensen in, zodat de vergelijking volledig wordt gedaan op basis van jouw persoonlijk wensen. De CZ zorgverzekering 2020 is uiteraard ook terug te vinden in de vergelijker. Je kunt overigens ook de zorgverzekering 2020 premie bekijken op onze site, simpel en overizchtelijk alle premies op een rij. Klik hier voor een uitgebreide zorgverzekering vergelijking!