de-cz-tandartsverzekering-van-2020

CZ tandartsverzekering 2020

Een CZ tandartsverzekering 2020 afsluiten? Wij hebben de tandartsverzekering CZ uitgezocht en de belangrijkste vergoedingen op een rijtje gezet. Bekijk hier de tandartsverzekeringen CZ voor 2020. Als jij vaker naar de tandarts denkt te gaan aankomend jaar, en hier niet te veel extra kosten voor wilt maken kan je er voor kiezen om een tandartsverzekering CZ hiervoor af te sluiten.

Aanvullend Tandarts
€ 20,85
450 euro vergoeding per jaar
Aanvullend Uitgebreide Tandarts
€ 37,50
1150 euro vergoeding per jaar

Zorgverzekeraar CZ biedt twee verschillande tandartsverzekeringen aan, deze polis kun je toevoegen aan de CZ zorgverzekering 2020 voor een betere dekking. De kosten worden in bijna alle gevallen niet vergoed vanuit de verplichte basisverzekering, daarom zou het wel eens handig uit kunnen komen om een tandartsverzekering af te sluiten!

Tandartsverzekering CZ

De meeste mensen met een gezond gebit gaan een enkele keer per jaar naar de tandarts voor een periodieke controle. Je kunt hiervoor een CZ tandartsverzekering 2020 voor afsluiten, zodat alle behandelingen volledig worden vergoed. Wanneer je kind een beugel moet in 2020, kan je er voor kiezen om een uitgebreide tandartsverzekering te kiezen die hiervoor een prima vergoeding voor geeft.

Zorgverzekeraar CZ biedt dus twee verschillende tandartsverzekeringen aan. Je bekijkt alle belangrijkste vergoedingen hieronder. Voor meer informatie over alle tandartsverzekeringen en orthodontie in 2020 kun je de volgende twee pagina’s ook eens bezoeken:

Aanvullend Tandarts

De goedkoopste CZ tandartsverzekering 2020 is de Aanvullend Tandarts polis. Deze verzekering voor tandartskosten biedt voor verschillende behandelingen een vergoeding. Bekijk de belangrijkste vergoedingen hier:

 • Max vergoeding per jaar 450 euro
 • Periodieke controles volledig vergoed
 • Andere behandelingen max 75% vergoed
 • Ongevallendekking van max 10.000 euro
 • Orthodontie tot 22 jaar max 80% vergoed, max 2045 euro eenmalig
 • Orthodontie vanaf 22 jaar max 80% vergoed, max 345 euro eenmalig

Meer weten over deze tandartsverzekering CZ voor 2020? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je direct door naar de website van de zorgverzekeraar. Hier kun jij naast het afsluiten van een CZ tandartsverzekering ook de polisvoorwaarden vinden.

Meer informatie

Aanvullend Uitgebreide Tandarts

De tweede, en meest uitgebreide CZ tandartsverzekering 2020 is de Aanvullend Uitgebreide Tandarts polis. De belangrijkste vergoedingen zie je hieronder handig op een rijtje:

 • Max vergoeding van 1150 euro per jaar
 • Volledige vergoeding voor periodieke controles
 • Andere behandelingen 75% vergoed
 • Ongevallendekking van max 10.000 euro
 • Orthodontie tot 22 jaar max 80% vergoed, max 2045 euro eenmalig
 • Orthodontie vanaf 22 jaar max 80% vergoed, max 345 euro eenmalig

Zoals je ziet biedt deze tandartsverzekering CZ in 2020 een zeer uitgebreide dekking en een prima vergoeding voor de tandartskosten. Meer weten? Klik direct op premie berekenen om de polisvoorwaarden te lezen, en om de CZ tandartsverzekering 2020 af te sluiten!

Meer informatie

Aanvullende CZ zorgverzekeringen

Naast de CZ tandartsverzekeringen voor aankomend jaar (2020) biedt de zorgverzekeraar ook verschillende aanvullende verzekeringen aan. Vier verschillende CZ aanvullende verzekeringen voor volgend jaar waaruit je een keuze kunt maken. Naast deze verzekeringen heeft de zorgverzekeraar ook nog verschillende pakketverzekeringen.

De belangrijkste vergoedingen hebben wij voor je uitgezocht, en zo zie je dus direct de premie en vergoedingen van de CZ aanvullende verzekeringen. Klik hier om direct de mogelijkheden te bekijken voor het aankomend jaar!

cz-tandartsverzekeringen-2020

CZ tandartsverzekeringen vergelijken

Je huidige zorgverzekering vergelijken met alle andere zorgverzekeringen? Maak gebruik van onze zorgvergelijker 2020! Hier kun jij eenvoudig aangeven wat je wel en niet wilt hebben aankomend jaar qua vergoedingen. Aan de linkerkant vul je namelijk je wensen in, zodat de vergelijking volledig gedaan wordt op basis van jouw persoonlijk situatie.

De vergelijking is volledig onafhankelijk, anoniem en gratis. De zorgvergelijker 2020 laat direct zien welke de goedkoopste zorgverzekering 2020 is voor jou, deze kun je dan direct aanvragen bij de zorgverzekeraar. Uiteraard is de CZ zorgverzekering 2020 terug te vinden in de vergelijking. Klik hier voor een uitgebreide zorgverzekering vergelijken.