CZ of VGZ?

Wat wordt het: CZ of VGZ? Door zorgverzekeringen te vergelijken kun je zomaar eens uitkomen bij de verzekeraars CZ of VGZ. Beide verzekeraars bieden namelijk een uitstekende zorgverzekering aan die volledig op maat te maken is. Die bovendien behalve een aantal verschillende basisverzekeringen ook de aanvullende verzekeringen uitstekend voor elkaar hebben. Je kunt elders op dit platform de zorgverzekeringen met elkaar vergelijken, zoals je er bovendien alles kunt lezen over waar je op moet letten als je een zorgverzekering afsluit.

Onderstaand zie je de premies van 2021. Tip: Schrijf je in voor de Premie Wekker en ontvang als eerste de premies van 2022!

CZ of VGZ, met beide verzekeringen kan iedereen prima uit de voeten

cz-zorgverzekering

CZ biedt drie verschillende basisverzekeringen. Het gaat om twee natura basisverzekeringen en een restitutie basisverzekering. Met elke polis van CZ kun je in elk ziekenhuis in ons land terecht. Daarnaast biedt CZ nog de kans om je collectief te verzekeren, bijvoorbeeld via de werkgever, terwijl jij je ook als zzp’er bij dit collectief aan kunt sluiten. Kies je voor een dergelijke collectieve zorgverzekering van CZ, dan krijg je een korting op de premie voor het hele gezin, ruimere vergoedingen en veel extra’s om maar zo lang mogelijk gezond te blijven.

De snelle uitbetaling van VGZ

VGZ zorgverzekering in 2021

VGZ biedt je een altijd passend pakket en helpt je om bij zorgvraag zo snel mogelijk geholpen te worden. Verder valt de snelle uitbetaling van declaraties op en kun je spelen met het eigen risico. Als jen die eigen risico verhoogt naar 885 euro, dan krijg je elk maand 15 euro korting op de premie. Ook VGZ biedt een collectieve verzekering aan overigens en heeft met VGZ Basis Keuze, VGZ Ruime Keuze en VGZ Eigen Keuze die basisverzekeringen beschikbaar.

Betaal je eigen risico gespreid

VGZ biedt met Instap, Goed, Beter en Best een aantal aantrekkelijke aanvullende verzekeringen, waaronder ook de Goed, Beter, Best tandenverzekering. Kinderen verzeker je bij VGZ tot 18 jaar gratis mee. CZ bied je de mogelijkheid om je eigen risico gespreid te betalen en kan altijd terugvallen op verpleegkundigen die advies geven. Je krijgt bij een zorgverzekering van CZ een huidscan bij Skin Vision en hulp bij het afvallen met het Get Fit programma. Daarnaast kun je een korting krijgen op brillen en sportspullen.

Close call

Net als VGZ biedt ook CZ een aantal aantrekkelijke aanvullende verzekeringen. Zo kies je gemakkelijk voor de aanvullende verzekeringen Start, Basis, Plus, Top, Jongeren, Gezinnen en 50-plus. Daarnaast biedt het twee verschillende tandartsverzekeringen aan. Daarmee is de conclusie gerechtvaardigd dat je met CZ en VGZ twee uitstekende zorgverzekeraars hebt die bovendien beide genoeg extra’s te bieden hebben. Het ligt maar net aan jouw specifieke situatie wat voor jou het meest belangrijk is. Met de zorgvergelijker elders op deze site kun je een keuze maken voor een van beide. Dat zal echter altijd een close call worden.

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig en snel 28 zorgverzekeringen
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot € 504,- besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten