CZ aanvullende zorgverzekeringen voor 2020

CZ aanvullende verzekering 2020

Wil jij een CZ aanvullende verzekering 2020 afsluiten? Wij hebben hier alle aanvullende CZ zorgverzekeringen voor aankomend jaar op een rijtje gezet. Een aanvullende CZ verzekering 2020 afsluiten is voor de meeste mensen de juiste optie. Niet alle zorg valt namelijk onder de basisverzekering.

Wanneer de CZ basisverzekering 2020 niet voldoende dekking geeft, kun jij hier direct de beste CZ aanvullende verzekering vinden. Wij verwijzen je altijd door naar de site van de zorgverezkeraar om alle informatie en details te bekijken. Voor de volgende behandelingen zou je een aanvullende verzekering kunnen afsluiten:

De basisverzekering is verplicht in Nederland voor mensen vanaf 18 jaar. Deze basisverzekering geeft dekking voor de basis behoefts, en is prima voor mensen die eigenlijk maar weinig zorgkosten maken in het jaar.

Twijfel jij nog of een CZ aanvullende verzekering 2020 de juiste keuze is? Bekijk direct hieronder de aanvullende CZ verzekeringen voor 2020. Succes met het vinden van de beste verzekering voor jou!

De aanvullende verzekering CZ

Zorgverzekeraar CZ biedt in 2020 ook weer verschillende CZ aanvullende verzekeringen aan. De goedkoopste aanvullende CZ verzekering is de Aanvullend Start. Wil je toch net even een betere dekking hebben dan de CZ zorgverzekering 2020? Hieronder vind je alle 7 aanvullende verzekeringen van zorgverzekeraar CZ.

Meer weten over de polis? Klik op premie berekenen en je wordt direct doorverwezen naar de juiste pagina van de zorgverzekeraar. Op de site kun je naast de premies en CZ vergoedingen ook de polisvoorwaarden lezen, en de gecontracteerde zorgverleners.

Aanvullend Start

De goedkoopste CZ aanvullende verzekering 2020 is de Aanvullend Start polis. Net even dat extra dekking voor onverwachte zorgkosten. De aanvullende CZ zorgverzekering biedt hulp in het buitenland, denk aan spoedeisende hulp maar ook het vervoer terug naar Nederland wordt vergoed wanneer dit medisch noodzakelijk is.

Deze polis komt ook met tandheelkundige zorg. Je krijgt maximaal 275 euro voor spoedeisende tandheelkundige zorg. Na een ongeval tandartskosten? Je bent verzekerd tot een bedrag van max 10.000 euro. Voor meer informatie en de polisvoorwaarden van deze CZ aanvullende verzekering 2020 verwijzen wij je naar de website van de zorgverzekeraar.

Premie berekenen

Aanvullend Basis

Een veel gekozen CZ aanvullende verzekering is de Aanvullend Basis polis. Je krijgt namelijk een prima dekking voor een relatief klein bedrag per maand. Met de Aanvullend Basis aanvullende verzekering van CZ een aantal mooie vergoedingen. De belangrijkste zie je hieronder:

 • 9 fysiotherapie behandelingen
 • 250 euro voor alternatieve geneeswijzen
 • Anticonceptie vergoeding van 200 euro per jaar vanaf 21 jaar

Lees alle details van deze CZ aanvullende verzekering 2020 op de site van de zorgmaatschappij. Wij verwijzen onze bezoekers altijd door naar de juiste pagina van de zorgmaatschappij.

Premie berekenen

Aanvullend Plus

Een uitgebreide aanvullende zorgverzekering van CZ afsluiten? De Aanvullend Plus verzekering van de verzekeraar biedt namelijk een uitgebreide dekking voor verschillende behandelingen. De belangrijkste vergoedingen hebben wij voor je op een rijtje gezet, bekijk ze hieronder:

 • 18 fysiotherapie behandelingen
 • Alternatieve geneeswijzen vergoeding van 450 euro
 • 100 euro vergoeding per 2 jaar voor een nieuwe bril
 • Hoortoestellen vergoeding van 100 euro per stuk
 • Anticonceptie vergoeding van 200 euro per jaar vanaf 21 jaar

Alle details lezen van de Aanvullend Plus CZ zorgverzekering? Klik op premie berekenen om direct de juiste pagina te bezoeken die alle informatie over de vergoedingen en premies van de CZ aanvullende verzekeringen 2020 toont.

Premie berekenen

Aanvullend Top

Ga je veel gebruik maken van fysiotherapie in 2020? Dan kan je er voor kiezen om de CZ aanvullende verzekering Aanvullend Top te kiezen in 2020. Je krijgt veel behandelingen voor fysiothrapie vergoedt met deze CZ aanvullende polis. Bekijk hieronder de belangrijkste vergoedingen:

 • 30 fysiotherapie behandelingen
 • 650 euro vergoeding voor alternatieve geneeswijzen
 • 200 euro vergoeding per 2 jaar voor een nieuwe bril
 • 200 euro vergoeding per hoortoestel

Alle details lees je terug op de site van CZ, wij verwijzen je da nook graag door. Deze en alle andere aanvullende CZ verzekeringen kun je direct afsluiten bij de zorgverzekeraar. Voor meer informatie klik direct op premie bereken!

Premie berekenen

Pakketverzekeringen van CZ

Naast de vier aanvullende CZ verzekeringen 2020 op deze pagina, biedt de zorgverzekeraar nog andere polissen aan. Zo kun je ook nog kiezen uit pakketverzekeringen van CZ aankomend jaar. Dit zijn zorgverzekeringen voor bepaalde doelgroepen, welke pakketverzekeringen zijn er?

 • Aanvullend Jongeren
 • Aanvullend Gezinnen
 • Aanvullend 50+

Zo zijn er nog een aantal pakketverzekeringen van CZ waaruit je kunt kiezen aankomend jaar. Benieuwd of deze aanvullende verzekeringen van CZ in 2020 bij jou passen? Bekijk de mogelijkheden op onze site, en sluit een CZ aanvullende verzekering 2020 direct af bij de verzekeraar.

Premie berekenen

Tandartsverzekeringen

Verwacht jij kosten van de tandarts in 2020? Kies dan voor een CZ tandartsverzekering 2020, de zorgverzekeraar biedt namelijk twee verschillende aanvullende tandartsverzekeringen aan. Wij hebben ze voor je uitgezocht en de premies en vergoedingen opgeschreven.

Bekijk in enkele minuten of een Tandartsverzekering van CZ nodig is in jouw situatie. Niet iedereen heeft natuurlijk een aanvullende verzekering nodig van CZ, maar het is maar een kleine moeite om de mogelijkheden even te bekijken. De vraag is natuurlijk of je vaker dan de periodieke controles naar de tandarts zult gaan in 2020. Als dat het geval is, zou je een aanvullende CZ tandartsverzekering kunnen afsluiten.

Bekijk hier de aangeboden CZ tandartsverzekeringen voor het aankomend jaar.

De informatie die je hier leest hebben wij samengesteld voor jou, echter kun je hier geen rechten aan ontlenen. Wij verwijzen je graag door voor meer informatie naar de website van CZ.

CZ aanvullende verzekering 2020
4.8 (95.45%) 44 vote[s]