budgetpolis-2020-goedkope-zorgverzekering

De Budgetpolis 2020

Een Budgetpolis 2020 kiezen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Een goedkope zorgverzekering is wat je zoekt en een beperkte vrije zorgkeuze is niet belangrijk voor jou.

Mensen die weinig tot geen zorgkosten denken te maken in 2020 kunnen kiezen voor een relatief goedkope zorgverzekering (budgetpolis). Met een online Budgetpolis regel je alle zorgzaken eenvoudig online. Bekijk hieronder direct de meest gekozen goedkope zorgverzekeringen.

ZEKUR
€ 98,50
Eigen risico: € 385
ZieZo Selectief
€ 101,95
Eigen risico: € 385
Univé
€ 105,85
Eigen risico: € 385
De Friesland
€ 106,75
Eigen risico: € 385

Hoe werkt een budgetpolis?

De budgetpolis 2020 wordt ook wel een selectief verzekering genoemd. Een budgetverzekering heeft zowel voor- als nadelen, wij leggen je op deze pagina exact uit wat nou eigenlijk een budgetpolis is.

Als jij in 2020 een budgetpolis gaat afsluiten, is het belangrijk om te weten dat alleen de rekening betaald wordt door de zorgverzekeraar als jij je laat behandelen bij gecontracteerde zorgverleners. Een naturapolis biedt eigenlijk hetzelfde, maar met een budgetpolis verzekering kun je bij net even iets minder zorgaanbieders terecht.

Alle zaken met de zorgverzekeraar doe je uitsluitend online, en een herhaalrecept doe je bij een online apotheek. Check dus goed voordat je een budgetpolis afsluit bij de zorgverzekeraar welke zorgverleneers zijn gecontracteerd!

De voordelen van een budgetverzekering

Er zijn zeker voordelen als jij voor een budgetpolis 2020 gaat. Een budgetpolis is vaak de goedkoopste zorgverzekering die je kunt afsluiten. Met name jonge mensen en studenten kiezen voor deze polis, zij maken weinig tot geen zorgkosten.

Een ander voordeel van een budgetpolis is dat je gewoon de dekking krijgt net als voor alle andere basisverzekeringen, je moet alleen goed opletten waar jij je laat behandelen.

Als jij het niet erg vind om alleen langs een aangesloten zorgaanbieder te gaan in 2020, om zo een goedkope zorgverzekering te hebben kan je kiezen voor de budgetpolis 2020!

ZieZo Selectief
€ 79,95
Eigen risico: € 885
Anderzorg
€ 83,00
Eigen risico: € 885
De Friesland
€ 84,75
Eigen risico: € 885
HEMA
€ 87,00
Eigen risico: € 885

Goedkope zorgverzekeringen

Een budgetpolis 2020 is bijna hetzelfde als een naturapolis, maar heeft een zeer beperkte vrije zorgkeuze. Je kunt je laten behalen met deze goedkope zorgverzekering bij alleen de aangesloten zorgverleners.

Daarom is de polis flink goedkoper dan de doorgaande zorgverzekering. Wil jij een budgetpolis in 2020 afsluiten? Wij hebben de belangrijkste budgetpolis informatie hier beschreven. Zo weet jij exact wat je kunt verwachten na het afsluiten van een goedkope zorgverzekering.

De budgetpolis 2020 biedt net als alle andere basisverzekeringen dekking voor de basiszorg, alleen dien je deze zorg wel te krijgen van de aangewezen zorgverlener.

De Zorgverzekering 2020 premie van een budget verzekering ligt een stuk lager, en is daarom in trek bij jonge en gezonde mensen die weinig tot geen kosten maken.

De nadelen zorgverzekering goedkoop

Niet iedereen kiest voor een budgetverzekering, ondanks dat het een goedkope zorgverzekering is. Er zijn ook een aantal nadelen te benoemen. Het kan zijn dat je gewenste zorgverlener geen contract is aangegaan met de zorgverzekeraar, als jij een budgetpolis 2020 afsluit zou je dus een gedeelte van de kosten zelf betalen.

Je krijgt alleen een volledige vergoeding van de zorgverzekeraar bij de geselecteerde zorgaanbieders. Wij verwijzen je graag door naar de site van de zorgmaatschappij, hier kun je naast de polisvoorwaarden ook de gecontracteerde zorgverleners tergvinden.

De zorgverzekering goedkoop alsjeblieft!

Gewoon een zorgverzekering goedkoop en niets meer? Als jij niet veel of geen kosten verwacht te maken in 2020 dan zou je kunnen kiezen voor een goedkope budget zorgverzekering. Gegarandeerd een lage zorgpremie in 2020 met een budget verzekering.

Vergelijk je zorgverzekering in de zorgvergelijker 2020 op onze site om de beste zorgverzekering te vinden die aansluit bij jouw persoonlijke situatie. Vul de benodigde gegevens in aan de linkerkant, en de goedkoopste zorgverzekering staat gelijk bovenaan. Deze zorgverzekering goedkoop kan je vervolgens afsluiten op de website van de zorgverzekeraar, wij verwijzen je direct door.

de-goedkope-zorgverzekering-in-2020-budgetpolis

Aanvullende zorgverzekeringen

Wil jij je 2020 budgetpolis uitbreiden met een aanvullende zorgverzekering? Wij hebben van bijna alle zorgverzekeraars de aanvullende verzekeringen uitgezocht. Zo hebben wij de premies, dekkingen en alle andere belangrijke informatie voor je op een rijtje gezet.

Een budgetpolis ofwel een goedkope zorgverzekering biedt geen dekking voor bijvoorbeeld fysiotherapie of een vergoeding voor alternatieve geneeswijzen. Als jij deze kosten vergoedt wilt hebben van je zorgverzekeraar zou je je basisverzekering kunnen uitbreiden met een aanvullende verzekering.

ZieZo Selectief
€ 79,95
Eigen risico: € 885
Anderzorg
€ 83,00
Eigen risico: € 885
De Friesland
€ 84,75
Eigen risico: € 885
HEMA
€ 87,00
Eigen risico: € 885

Goedkope zorgverzekering vergelijken

Met behulp van de onafhankelijk zorgvergelijker kun jij eenvoudig de goedkope zorgverzekeringen vergelijken. Door het verhogen van het eigen risico naar bijvoorbeeld het maximale krijg je direct alle zorgverzekeraars te zien met een goedkope zorgverzekering.

Als jij een echte ‘budgetpolis’ wilt afsluiten moet je er rekening mee houden dat je een zeer beperkte vrije zorgkeuze hebt. Je kunt enkel naar geselecteerde ziekenhuizen en zorgverleners gaan voor een behandeling. Natura verzekeringen met een beperkte contractering (budgetpolissen) zullen direct zichtbaar zijn in de resultaten.