Brillen en Lenzen vergoeding 2020 - Brillen vergoeding 2020

Brillen en Lenzen vergoeding 2020

Je wilt een brillen en lenzen vergoeding in 2020? Wij leggen op deze pagina alles uit over de Brillen en Lenzen vergoeding 2020. Veel mensen hebben jaarlijks een nieuwe bril nodig, en helaas is wordt dit bijna nooit vergoed vanuit de basisverzekering. Een vergoeding voor brillen en lenzen in 2020 krijg je dan ook alleen bij het afsluiten van een aanvullende verzekering. Alleen bij medische noodzaak krijg je een vergoeding vanuit de basispolis. Als dit niet van toepassing is, zou je de gemaakte kosten voor je nieuwe bril of lenzen volledig zelf moeten betalen.

Verschillende verzekeraars in Nederland bieden daarom een brillen en lenzen vergoeding 2020 aan. Dus jij wilt een vergoeding voor een nieuwe bril aankomend jaar? Wij hebben de hoogste brillen vergoedingen voor 2020 voor je uitgezocht. Hieronder zie je per zorgverzekeraar de mogelijkheden met een aanvullende verzekering wat bij hen de vergoeding voor brillen en lenzen zijn. Vaak worden de volledige kosten niet vergoed maar een deel van de kosten voor je nieuwe lenzen of bril.

Vergoedingen 2020 bril en lenzen

FBTO

Gezichtzorg & Orthodontie

CZ

jongeren

ZorgDirect

online gemak plus

Salland

plus

De Friesland

AV-Standaard

Besured

€ 15,25

€ 19,35 

€ 18,95

€ 19,95 

€ 14,75 

€ 12,90 

Max € 100

Max € 100

Max € 75

Max € 150

Max € 60

Max € 115

Bril vergoeding in 2020

Het is weer mogelijk om over te stappen van zorgverzekeraar. Maar welke zorgverzekeraar biedt in 2020 nou de hoogste en beste brillen vergoeding? Een uitgebreide zorgverzekering vergelijking doe je met de zorgvergelijker 2020 op onze website. Hier kun jij precies aangegeven welke aanvullende vergoedingen jij wilt gaan ontvangen. Je kan dus direct zien welke zorgverzekeraar het beste past in jouw situatie, plus de bril vergoeding in 2020. Vaak bieden zorgverzekeraars ervoor om je een brillen vergoeding te geven per 2 of 3 jaar. In sommige gevallen krijg je een volledige nieuwe bril vergoed vanuit de aanvullende verzekering, maar dan dien je deze wel te kopen bij specifieke opticiens.

”Maximale brillen en lenzen vergoeding in 2020? Lees hier alle informatie”

Uitgebreid zorgverzekering vergelijken

Je kunt je huidige zorgverzekering vergelijken met alle zorgverezkeringen om te zien welke polis het beste is voor jou in 2020. In zorgverzekering vergelijker op onze site kun je naast de verplichte basisverzekering ook aangeven of je bepaalde vergoedingen wilt gaan ontvangen. Zo kun je aan de linkerkant aangeven of je een brillen en lenzen vergoeding wilt ontvangen, of bijvoorbeeld een vergoeding voor alternatieve geneeswijzen en fysiotherapie. Bekijk direct welke de goedkoopste zorgverzekering 2020 aanbiedt in jouw persoonlijk situatie. Uiteraard kun je dan direct overstappen en zaken doen met de zorgverzekeraar, zonder tussenpersoon. Klik hier voor een uitgebreide zorgverzekering vergelijking.

Uitgebreide zorgverzekering vergelijking

De informatie die je hier leest hebben wij samengesteld voor jou, echter kun je hier geen rechten aan ontlenen. Wij verwijzen je graag door voor meer informatie naar de website van de zorgverzekeraar.

Brillen en Lenzen vergoeding 2020
4.7 (93.33%) 60 votes