brillen-lenzen-vergoeding-2020

Brillen en lenzen vegoeding 2020

Met een aanvullende verzekering kun jij een brillen en lenzen vergoeding ontvangen in 2020. Vergelijk de zorgverzekeringen met elkaar op basis van premie, inhoud en vergoedingen met onze Zorgvergelijker. Geef aan de linkerkant aan hoe hoog de brillen en lenzen vergoeding moet zijn. Naast de vergoedingen kun je ook opgeven welke zorgverzekeraar je op dit moment hebt, hierdoor vergelijk jij direct of de zorgverzekering goedkoper kan in 2020.

Een brillen vergoeding in 2020 krijg je alleen in uitzonderlijke gevallen vergoed vanuit de basisverzekering. Alleen als er sprake is van medische noodzaak als er bijvoorbeeld een groot verschil zit tussen linker- en rechteroog. Speciale lenzen of optische hulpmiddelen vallen hier ook onder. Wanneer er hier sprake van is kun je een brillen vergoeding 2020 krijgen vanuit de verplichte basispolis. In alle andere gevallen zou je uitsluitend een brillen vergoeding ontvangen met een aanvullende verzekering.

Bril vergoeding 2020

brillen-vergoedingen-in-2020Wil jij een Bril vergoeding 2020 ontvangen? Vergelijk dan de verzekeringen op deze pagina die een bril vergoeding bieden aankomend jaar. Door gebruik te maken van de zorgverzekering vergelijker op onze site is het vinden van de meest geschikte zorgverzekering eenvoudig. Maar hoe werkt het? Door je gegevens aan de linkerkant in te vullen, hiermee bedoelen wij je geboortedatum en huidige zorgverzekeraar. Naast deze gegevens kun jij ook aangeven welke aanvullende vergoedingen jij wenst te ontvangen in 2020 van de zorgverzekeraar.

In onze uitgebreide vergelijker kun jij precies aangeven hoe hoog de brillen vergoeding moet zijn in 2020. Je kunt kiezen voor een brillen en lenzen vergoeding vanaf 100 euro tot maximaal 300 euro per kalenderjaar. Het vergelijken is geheel anoniem en onafhankelijk, neem je tijd om de beste zorgverzekering te vinden die aan al jouw eisen voldoet.

Brillen en Lenzen

In het nieuwe jaar kan het zijn dat jij een nieuwe bril of nieuwe lenzen moet aanschaffen. De kosten van een nieuwe bril of lenzen zijn hoog te noemen. Om een vergoeding te ontvangen voor brillen en lenzen in 2020 dien je aanvullend verzekerd te zijn. Het basispakket biedt geen vergoedingen voor brillen en lenzen. Maar welke zorgverzekering past nou het beste mij bij? Door een uitgebreide vergelijking op onze site kun jij erachter komen welke zorgverzekeraar het beste past in jouw situatie.

Je vergelijkt niet alleen de basisverzekeringen in de zorgvergelijker, maar ok de aanvullende- en tandartsverzekeringen. Het overstappen naar een andere zorgverzekeraar kan betekenen dat je zorgverzekering goedkoper wordt of je juist een hogere vergoeding krijgt voor bril en lenzen. Wij verwijzen je direct door naar de zorgmaatschappij voor het afsluiten van de aanvullende zorgverzekering 2020. Vergeet niet de polisvoorwaarden te lezen, hierdoor ga jij niet voor vervelende verassingen te staan in 2020.

Meest gekozen

Hieronder hebben wij de meest gekozen aanvullende verzekeringen voor je op een rijtje gezet. Ieder jaar weer vinden veel Nederlanders hun nieuwe zorgverzekering hier. Daardoor hebben wij hieronder voor je een overzicht gemaakt van de meest gekozen brillen verzekeringen. Meer weten? Klik op bekijken en wij verwijzen je direct door naar de zorgmaatschappij.

FBTO

Gezichtzorg & Orthodontie

CZ

jongeren

ZorgDirect

online gemak plus

Salland

plus

De Friesland

AV-Standaard

Besured

€ 15,25

€ 19,35 

€ 18,95

€ 19,95 

€ 14,75 

€ 12,90 

Max € 100

Max € 100

Max € 75

Max € 150

Max € 60

Max € 115

De informatie die je hier leest hebben wij samengesteld voor jou, echter kun je hier geen rechten aan ontlenen. Wij verwijzen je graag door voor meer informatie naar de website van de zorgverzekeraar.

Brillen en Lenzen vergoeding 2020
4.6 (91.43%) 84 vote[s]