bewuzt-tandartsverzekerinen-van-2020

Bewuzt tandartsverzekering 2020

Een Bewuzt tandartsverzekering 2020 afsluiten? Bekijk hier de tandartsverzekering Bewuzt opties voor het aankomend jaar. Bekijk direct de maximale vergoedingen en de bijbehorende premie voor een tandartsverzekering van Bewuzt. Je kunt je Bewuzt zorgverzekering 2020 uitbreiden met een tandartsverzekering om zo niet te veel extra kosten te hebben volgend jaar.

Bewuzt Tand Goed
€ 10,50
Vergoeding: € 250 per jaar
Bewuzt Tand Beter
€ 22,25
Vergoeding: € 500 per jaar
Basispakket
€ 105,95
Eigen risico €385

Tandartsverzekering Bewuzt

Met een Bewuzt tandartsverzekering 2020 ben je verzekerd voor de kosten die gemaakt worden bij de tandarts. De kosten worden namelijk niet vergoed vanuit de basisverzekering, enkel voor kinderen onder de 18 jaar. Doordat de kosten hoog zijn bij de tandarts kiezen consumenten er steeds vaker voor om hiervoor een tandartsverzekering voor af te sluiten. Bekijk hieronder direct de twee Bewuzt tandartsverzekering voor het jaar 2020!

Zorgverzekeraar Bewuzt biedt een gratis tandongevallen-verzekering aan haar klanten met een Bewuzt basisverzekering. Je bent dan verzekerd voor bijvoorbeeld een ongeluk waardoor je naar de tandarts dient te gaan, deze Bewuzt tandartsverzekering kost niets en je hoeft dus geen extra tandmodule hierovor af te sluiten (enkel de basisverzekering).

Bewuzt Tand Goed

Met de Bewuzt tandartsverzekering Tand Goed ben je verzekerd tot een bedrag van maximaal € 250 per jaar. Bekiijk hieronder de belangrijkste vergoedingen met deze Bewuzt Tand Goed polis:

 • Controle bij de tandarts
 • Consulten en second opinions
 • Gebitsreiniging
 • Vullen en gaatjes
 • Trekken van tand of kies
 • Kronen

Direct de tandartsverzekering afsluiten? Klik op meer info en wij verwijzen je direct door naar de website van de zorgverzekeraar. Hier kun je onder andere de polisvoorwaarden lezen om voor geen enkele verassing te komen staan in 2020!

Meer informatie

Bewuzt Tand Beter

Met de Bewuzt Tand Goed 2020 tandartsverzekering Bewuzt krijg je maximaal 500 euro per jaar vergoed voor de tandarts. In totaal wordt 75 procent van je nota vergoed door de verzekeraar.

Bekijk hieronder de belangrijkste vergoedingen:

 • Controle bij de tandarts
 • Consulten en second opinions
 • Gebitsreiniging
 • Vullen en gaatjes
 • Trekken van tand of kies
 • Kronen

Voor meer informative over deze Bewuzt tandartsverzekering 2020 verwijzen we je graag door naar de website van de zorgverzekeraar. Zij kunnen u verder helpen met het uitzoeken van de geschikte tandartsverzekering.

Meer informatie

Aanvullende Bewuzt verzekeringen

Naast de Bewuzt tandartsverzekering 2020 mogelijkheden, biedt de zorgverzekeraar ook verschillende andere aanvullende verzekeringen aan voor volgend jaar. Je kunt kiezen 6 verschillende Bewuzt aanvullende verzekeringen, met onder onder andere vergoedingen voor:

De belangrijkste vergoedingen en de premies vind je terug op onze site. Direct meer weten over de Bewuzt aanvullende verzekeringen voor 2020? Klik hier om de mogelijkheden te bekijken.

Bewuzt tandartsverzekering vergelijken

Niet zeker over de Bewuzt zorgverzekering 2020 de juist is voor jou? Maak gebruik van de zorgvergelijker 2020 op onze site! Met de uitgebreide zorgverzekering vergelijker kun je eenvoudig alle zorgverzekeringen vergelijken op basis van jouw persoonlijke situatie. Vul je gegevens en wensen in aan de linkerkant en de goedkoopste zorgverzekering 2020 staat direct bovenaan.