de-zorgverzekering-van-besured-in-2020

Besured zorgverzekering 2020

Hier bespreken wij de Besured zorgverzekering 2020 en haar premies. Je wilt natuurlijk weten wat de voor- en nadelen zijn van de zorgverzekering van Besured. Op deze pagina lees je de belangrijkste details over Zorgverzekeraar Besured en haar verzekeringen. In 2020 gaat er weer enorm wel veranderen en mischien biedt de verzekeraar wel voor jou de beste zorgverzekering aan. De zorgverzekering Besured is een zogenaamde naturapolis, je krijgt dus een beperkte vrije zorgkeuze aankomend jaar.

De verzekeraar heeft op dit moment ongeveer 140.000 klanten. Een voordeel wat je zeker moet weten is dat je gewoon naar je gewenste ziekenhuis kunt gaan in 2020 zonder hiervoor extra te moeten betalen. Er is dus één zorgverzekering van Besured (basisverzekering) die je kunt uitbreiden met verschillende aanvullende modules.

Basiszorgverzekering
€ 107,25
Eigen risico € 385
Verhoogd eigen risico
€ 92,25
Eigen risico € 885

Zorgverzekering van Besured (2020)

Doordat de zorgmaatschappij een naturapolis aanbiedt is het volgende enorm belangrijk om te weten. Als jij naar gecontracteerde zorgaanbieders gaat voor een behandeling gaat Besrued de rekening volledig vergoeden. Als je zorgverlener geen overeenkomst heeft krijg je een vergoeding van 80 procent. De zorgverzekeraar heeft ongeveer 32.000 aangesloten zorgveleners op dit moment, welke dat zijn kun je terugvinden op de website van Besured.

Je kunt dus naast je eigen ziekenhuis kiezen ook je gewenste tandarts en huisarts bezoeken in 2020. Dit geeft dus wel degelijke einige vrije zorgkeuze. Met de Besured zorgverzekering 2020 zijn er ook mogelijkheden om de polis goedkoper te maken. Dit kan door het eigen risico vrijwllig te gaan verhogen, hier gaan we later verder nog op in.

zorgverzekering-besured-2020Basisverzekering Besured en het eigen risico

Het eigen risico blijft gelijk in 2020. Het bedrag is dus opnieuw 385 euro. Je gaat pas het eigen risico betalen zodra jij zorgkosten gaat maken. De eerste kosten zijn voor eigen rekening tot het eigen risico volledig verbruikt is, daarna gaat Zorgverzekeraar Besrured de kosten vergoeden. Het is mogelijk om dit bedrag vrijwillig te verhogen in stappen van 100 euro (tot maximaal 885 euro). Je gaat hiermee een korting krijgen op de zorgverzekering van Besured, hoeveel dit exact is kun je terugvinden op de site van de verzekeraar.

Maar wanneer juist wel of niet het eigen risico vrijwillig verhogen? Vaak kiezen jonge en gezonde mensen ervoor om het eigen risico te verhogen. Echter is niet slim om zomaar te doen, met name voor mensen die toch einige zorgkosten verwachten te maken volgend jaar kan het soms tegenvallen. Stel je gaat de Besured zorgverzekering 2020 afsluiten met een eigen risico van 885 euro, alle kosten die jij maakt tot dit bedrag zal je volledig zelf moeten betalen. Meer weten? Of heb je specifieke vragen over jouw situatie? Neem dan direct contact op met Besured voor persoonlijk advies.

De basisverzekering uitbreiden

Dekt de Besured basisverzekering in 2020 niet voldoende? Je kunt de polis uitbreiden met verschillende aanvullende modules. Zo kun jij een betere dekking krijgen dan de basisverzekering biedt. Veel mensen hebben deze extra vergoeding nodig om bijvoorbeeld niet alle kosten te moeten maken voor fysiotherapie of alternatieve geneeswijzen. Besured biedt in 2020 drie verschillende aanvullende zorgverzekeringen aan met ieder haar eigen vergoedingen.

Naast de Besured aanvullende zorgverzekering is er ook een tandartsverzekering. De tand module van Besured biedt een vergoeding van 350 euro voor de tandartskosten. Voordat je direct een module gaat uitzoeken is het belangrijk de polisvoorwaarden door te lezen. Hierin staat exact wat je van de zorgverzekeraar kunt verwachten in 2020.

Bekijk aanvullende verzekeringen

Vergelijk de Besured zorgverzekering voor 2020

Je weet nu wat de mogelijkheden zijn en wat de zorgverzekering van Besured te bieden heeft. De volgende stap zou zijn om de polis te vergelijken. Met behulp van de zorgvergelijker op onze site kun jij vrijblijvend zorgverzekeringen vergelijken. Het is vrij eenvoudig om de zorgverzekeringen te vergelijken zolang jij maar weet wat je precies zoekt voor het aankomende jaar.

Nadat je je gegevens en wensen in hebt gevuld krijg je een overzicht te zien. De goedkoopste zorgverzekering 2020 staat direct bovenaan. Om direct een overstap te maken verwijzen wij je door naar desbetreffende zorgverzekeraar. Uiteraard is de Besured zorgverzekering 2020 terug te vinden in de vergelijking.