de-zorgverzekering-van-besured-in-2020

Besured zorgverzekering 2020

Een Besured zorgverzekering 2020 afsluiten? Bekijk de zorgverzekering Besured voor het aankomend jaar hier. Je kunt bij zorgverzekeraar Besured kiezen uit één basisverzekering en daarentegen vier aanvullende zorgverzekeringen.

De zorgmaatschappij heeft ongeveer 140.000 klanten die een Besured zorgverzekering op dit moment hebben

De zorgverzekeraar legt de focus vooral op jongeren, studenten en young professionals, maar een ieder ander kan natuurlijk ook voor een Besured zorgverzekering kiezen.

Een groot voordeel van de naturapolis is dat je gewoon naar iedere ziekenhuis kunt gaan in 2020 zonder dat je hier extra voor moet betalen. Daarom kiezen ieder jaar veel bezoekers voor een polis van de zorgverzekeraar. Alle zorg vanuit de basisverzekering krijg je 100% vergoedt van de zorgmaatschappij.

Basiszorgverzekering
€ 107,25
Eigen risico € 385
Verhoogd eigen risico
€ 92,25
Eigen risico € 885

Zorgverzekering Besured

De Zorgverzekering Besured is een naturapolis. Dat betekent dat je je kunt laten behandelen bij zorgverleners die een contract hebben met zorgverzekeraar Besured zonder dat je hier extra voor moet gaan betalen. De rekening wordt dus direct betaald door verzekeraar Besured aan de zorgaanbieders, en daar heb jij verder geen last van.

Wanneer je gewenste zorgverlener geen contract of overeenkomst heeft met Besured dan vergoedt de zorgverzekeraar maximaal 80% van de nota. Als jij een zorgverzekering Besured gaat afsluiten kun je je laten behandelen bij 32.000 gecontracteerde zorgaanbieders. Op de website van Besured bekijk je alle informatie met betrekking tot de aangesloten zorgverleners.

Besured in het kort

  • Gecontracteerde zorgverleners een 100% vergoeding 
  • Niet gecontracteerd maximaal 80% vergoed
  • Ruim 145.000 studenten en young professionals
  • 32.000 aangesloten zorgverleners
  • Je kunt terecht bij alle ziekenhuizen in Nederland
  • Je kunt naar alle huisartsen en tandartsen in Nederland
2020-Besured-zorgverzekering

Aanvullende Besured zorgverzekeringen

Dekt de Besured zorgverzekering 2020 basis niet voldoende? Het is mogelijk om je basisverzekering uit te breiden met verschillende aanvullende modules in 2020. Wij hebben uiteraard de aanvullende verzekeringen voor je onder de loep genomen.

Je ziet vrijwel direct of het afsluiten van een Besured aanvullende zorgverzekering voor jou de beste optie is. Zo hebben wij de premies, dekkingen en alle andere belangrijke informatie voor je op een rijtje gezet. In sommige gevallen is het slim om je aanvullend te verzekeren, de verplichte basispolis vergoedt namelijk niet alle zorg.

Bekijk aanvullende verzekeringen

Gecontracteerde zorgverleners Besured

Zorgverzekeraar Besured met haar zorgverzekering Besured een ruime keuze aan zorgverleners. Zoals hierboven vermeld kan je dus terecht bij iedere huisarts, ziekenhuis en tandarts zonder extra kosten.

Ook verwacht Besured in 2020 weer met alle apotheken een overeenkomst te hebben. Wil jij weten welke zorgaanbieders bij jou in de buurt aangesloten zijn? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je direct door naar de website van Besured.

Hoe declareer ik mijn nota bij Besured?

Het is mogelijk om je zorgnota te declareren bij Besured op verschillende manieren. Zo kun je in ‘Mijn Besured’ online je declaratie doen, tevens lees je hier ook de stand van je eigen risico. Het is ook nog steeds mogelijk om het via de post te doen, maar een duidelijke foto of scan is ook zeker voldoende.

Zorgverzekeraar vraagt haar klanten wel om de originele rekening te bewaren, de verzekeraar kan hier nog na vragen tot 12 maanden na je declaratie.

Het kost Besured ongeveer 5 werkdagen om je declaratie af te handelen. Het declareren doe je overigens alleen als je een Besured zorgverzekering 2020 afsluit, en je laat behandelen bij een niet gecontracteerde zorgaanbieder.

OHRA
€ 116,30
100% keuzevrijheid
Zilveren Kruis ZieZo
€ 101,95
Maximaal eigen risico
De Friesland
€ 106,95
Meest gekozen
HEMA
€ 111,00
Ruime aanvullende vergoedingen

Zorgverzekeringen Besured vergelijken

De zorgverzekering Besured vergelijken? Met behulp van de zorgvergelijker 2020 op onze website bekijk jij binnen enkele minuten of de Besured basisverzekering 2020 het beste bij je past. Vergelijk onafhankelijk op basis van premie en dekkingen, het enige wat je hoeft te doen is je gegevens invullen.

In de zorgvergelijker kan je tevens aangeven of je aanvullende vergoedingen wilt ontvangen van de zorgverzekeraar. Denk bijvoorbeeld aan een vergoeding voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen of een bril vergoeding volgend jaar.