besured-aanvullende-verzekering-2020

Besured aanvullende zorgverzekering 2020

Een Besured aanvullende verzekering 2020 afsluiten? Je hebt keuze uit vier verschillende aanvullende verzekeringen van Besured aankomend jaar. Wij hebben de verzekeringen uitgezocht en de belangrijkste vergoedingen op een rijtje gezet. Zo zie je direct welke aanvullende verzekering Besured het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen.

De Besured zorgverzekering 2020 uitbreiden met een Besured aanvullende verzekering 2020 is altijd goed natuurlijk! Helaas wordt niet alle zorg vergoedt vanuit de basisverzekering. Een aanvullende verzekering is dan altijd goed om te hebben als jij extra kosten verwacht in 2020.

Ready-2-Go
€ 2,90
Spoedeisende zorg buitenland
Love-2-Move
€ 9,90
8 x fysiotherapie
All-In-1
€ 12,90
10 x fysiotherapie

Aanvullende verzekering Besured

Waarom zou ik eigenlijk een Besured aanvullende verzekering afsluiten? En voor welke zorg moet ik dan aanvullend verzekerd te zijn? De meeste mensen kiezen aan aanvullende module om bijvoorbeeld een vergoeding te krijgen voor fysiotherapie en alternatieve geneeswijzen.

Een Besured aanvullende verzekering 2020 voeg je dus toe aan het basispakket om zo een optimale dekking te hebben in 2020. Wij hebben hieronder de mogelijkheden van Zorgverzekeraar Besured voor je op een rijtje gezet. Klik op meer informatie om direct de aanvullende verzekering Besured te bekijken op de site van de verzekeraar.

Ready-2-Go

Een Ready-2-Go Besured aanvullende verzekering 2020 is geschikt voor de echte reiziger. Met deze aanvullende verzekering kan je zonder zorgen naar het buitenland. Je krijgt namelijk een volledige vergoeding voor spoedeisende zorg.

Spoedeisende hulp is vaak duur in het buitenland, en wordt niet vergoedtvanuit de basisverzekering. Goed om te weten is dat wanneer je kiest voor de Besured Ready-2-Go je waar ook te wereld volledig bent verzekerd voor noodgevallen.

Meer informatie

Love 2 Move

Een ruime dekking met de Besured aanvullende verzekering 2020 Love-2-move. Deze aanvullende verzekering van Besured geeft dekking voor bijvoorbeeld de fysiotherapie. Je krijgt een volledige vergoeding voor anticoneptie voor consumenten boven de 21 jaar, de basisverzekering vergoedt de anticonceptie voor consumenten onder de 21 jaar volledig. Je krijgt ook een vergoeding voor de inschrijfkosten van de sportschool (€ 25,-).

Je hebt recht op 8 fysiotherapie behandelingen of oefentherapie vanuit deze aanvullende verzekering Besured. Een andere reden kan zijn wanneer je kiest voor deze aanvullende Besured verzekering is dat wanneer je letsel hebt opgelopen door een ongeval en de tegenpartij is hier aansprakelijk voor, helpt Besured je graag bij het verhalen van jouw letselschade.

Meer informatie

All in 1

Wanneer je een uitgebreide Besured aanvullende verzekering 2020 wilt hebben, kan je er voor kiezen om de All-In-1 polis af sluiten. Dit is de meest uitgebreide aanvullende verzekering Besured die wordt aangeboden in 2020.

Je bent verzekerd voor onder andere een brillen en lenzen vergoeding, fysiotherapie, anticonceptie, spoedeisende medische zorg in het buitenland en vaccinaties voor het buitenland en alternatieve geneeswijzen en geneesmiddelen.

Meer weten over deze Besured aanvullende verzekering? Klik op premie berekenen en je word direct doorverwezen naar de juiste pagina bij Besured. Hier kun je alle vergoedingen en de polis eventueel aanvragen.

Meer informatie

Tandartsverzekeringen van Besured

De tandartsverzekering van Besured heeft de naam Smile. Met deze Besured aanvullende verzekering 2020 kun jij gewoon bij je eigen tandarts blijven. Je krijgt een maximale vergoeding van 350 euro per jaar met deze polis. Alle informatie is terug te lezen op de website van de zorgverzekeraar. Wij verwijzen je graag door om alle details nog even rustig na te lezen, de polis van Besured kun je vervolgens direct afsluiten!

Bekijk tandartsverzekeringen

Besured zorgverzekering vergelijken

Direct je zorgverzekering vergelijken om erachter te komen welke polis de beste is in jouw situatie? De zorgvergelijker 2020 op onze site helpt jou bij het vinden van bijvoorbeeld de goedkoopste zorgverzekering 2020 in slechts een paar klikken.

Vul je gegevens en wensen in aan de linkerkant zodat de vergelijking gedaan wordt op basis van jouw wensen. Het verschil tussen de duurste en goedkoopste zorgverzekering is in 2020 opnieuw honderden euro’s op jaarbasis. Vergelijk en stap direct over bij de zorgverzekeraar. De Besured zorgverzekering 2020 is uiteraard ook terug te vinden in de vergelijker!

Aanvullende zorgverzekering Besured
4.7 (94.46%) 65 vote[s]