anderzorg-zorgverzekering-2020

Anderzorg zorgverzekering 2020

Lees hier alles over de Anderzorg zorgverzekering 2020 premies en vergoedingen. In het kort bespreken wij hier de voor- en nadelen van de zorgverzekering van Anderzorg. De basisverzekering is een zogenaamde Naturapolis, je hebt dus een beperkte vrije zorgkeuze in het aankomende jaar met deze verzekering. Opzich is de de zorgkeuze niet heel beperkt, zorgverzekeraar Anderzorg heeft namelijk meer dan 35.000 aangesloten zorgverleners.

Wanneer jij je laat behandelingen bij een niet aangesloten zorgaanbieder dien je zelf de rekening te betalen. Via een declaratie krijg je maximaal 65% van de rekening terug van Anderzorg. Het is daarom slim voordat je de zorgverzekering van Anderzorg gaat afsluiten de zorgverleners met contract gaat bekijken. Op de site van de zorgverzekeraar kun jij alle details en vergoedingen bekijken. Wij informeren je hier maar voor bijvoorbeeld persoonlijke advies verwijzen wij je door naar Anderzorg.

Basispakket
€ 108,00
Eigen risico: € 385
Verhoogd Eigen Risico
€ 83,00
Eigen risico: € 885
Aanvullend
Vanaf € 4,95
Aanvullende vergoedingen

De zorgverzekering van Anderzorg (2020)

Er is een basisverzekering van Anderzorg in 2020. Een naturapolis met zowel enkele voordelen als nadelen. Via de zogenaamde ZorgVinder kun jij direct bekijken welke zorgaanbieders een overeenkomst hebben met Anderzorg. Een groot voordeel van de Anderzorg zorgverzekering 2020 is dat je aankomend jaar gewoon naar je eigen huisarts, tandarts en ziekenhuis kunt gaan. Hier worden verder geen extra kosten in rekening gebracht.

Veel bezoekers van deze site hebben het afgleopen jaar gekozen voor een zorgverzekering van Anderzorg. Met name doordat er zeer veel aangesloten zorgverleners zijn is de beperking van de Naturapolis gering. Een ander voordeel is dat je zelf geen rekeningen moet gaan betalen, deze worden direct betaald door Anderzorg (gecontracteerde zorgveleners). Meer weten, of wil jij persoonlijk advies? Wij sturen je direct door naar de juiste pagina op de website van de zorgverzekeraar.

Bepaal je eigen risico

Het eigen risico blijft gelijk in 2020, het is dus net als afgelopen jaar 385 euro. Je gaat dus een gedeelte van de zorgkosten betalen tot het eigen risico op is. Zorgverzekeraar Anderzorg gaat de verdere kosten vergoeden wanneer het eigen risico volledig betaald is. Je kunt dit bedrag ook vrijwillig gaan verhogen, dit gaat in stappen van 100 euro tot maximaal 885 euro. Hierdoor gaat je zorgpremie flink goedkoper zijn van de zorgverzekering van Anderzorg. Onthoud wel dat je dus de gemaakte kosten eerst zelf moet betalen voordat de verzekeraar begint te vergoeden. Benieuwd hoeveel korting jij kunt krijgen via het eigen risico? Bereken dan je premie op de website van Anderzorg.

Hoe kan ik declareren bij Anderzorg in 2020?

Je hoeft geen declaratie te doen als jij naar aangesloten zorgaanbieders gaat. Zodra jij je laat behandelen bij de niet gecontracteerde zorgverleners moet je de kosten gaan declareren. In de praktijk is het dus dat je de rekening eerst zelf moet betalen, voordat je maximaal 65% van de kosten terug kunt krijgen van Anderzorg. Het is mogelijk om via de ‘Mijn Anderzorg’ app een declaratie te doen.

Aanvullende vergoedingen van Anderzorg

Dekt de Anderzorg zorgverzekering 2020 basis niet voldoende? Bekijk dan de aanvullende modules van de zorgverzekeraar. Volgend jaar zijn er drie verschillende aanvullende zorgverzekeringen verkrijgbaar die je kunt toevoegen aan je basis zorgverzekering. Er zijn vergoedingen voor onder andere fysiotherapie en tandartskosten. Om erachter te komen of het aanvullend verzekeren voor jou de beste is zou je moeten nagaan hoeveel zorgkosten jij denkt te gaan maken in 2020. Dit kun je doen door terug te kijken naar het afgelopen jaar.

Vergelijk Anderzorg

Vergelijk de Anderzorg zorgverzekering voor 2020

Je weet nu precies wat de Anderzorg zorgverzekering 2020 te bieden heeft. Het is nu dus logisch om te zorgverzekering te gaan vergelijken. Op onze site kun je vrijblijvend gebruik maken van de Zorgvergelijker 2020. Een vergelijking op basis van jouw persoonlijke situatie, geheel onafhankelijk! Aan de hand van je gegevens ga je een overzicht te zien krijgen met de zorgverzekeringen voor het aankomende jaar. Uiteraard is de zorgverzekering van Anderzorg meegenomen in de vergelijking.

Voordat je gaat overstappen is het belangrijk om er zeker van te zijn dat jij de beste polis kiest. Doordat je zeven weken per jaar kunt overstappen is het aan te raden je tijd hiervoor te nemen. Kijk niet alleen naar de hoogste van de zorgpremie maar ook bijvoorbeeld naar de zorgkeuze. Een geschikte zorgverzekering gevonden? Bekijk dan de informatie bij de zorgverzekeraar.