anderzorg-zorgverzekering-2020

Anderzorg zorgverzekering 2020

De Anderzorg zorgverzekering 2020 afsluiten? Lees hier alle informatie over de zorgverzekering Anderzorg voor aankomend jaar. Zorgverzekeraar Anderzorg valt onder het grote Menzis, het voordeel hiervan is dat er maar liefst 35.000 zorgverleners een contract hebben afgesloten en waar jij dus kostenloos je kunt laten behandelen.

De Anderzorg zorgverzekering 2020 is een naturapolis waarmee je bij elke huisarts, tandarts en ziekenhuis in Nederland terecht kunt. De zorgpremie 2020 voor deze zorgverzekering kun je lager maken door het eigen risico vrijwillig te verhogen. Lees alles over de zorgverzekering Anderzorg hier!

Basispakket
€ 108,00
Eigen risico: € 385
Verhoogd Eigen Risico
€ 83,00
Eigen risico: € 885
Aanvullend
Vanaf € 4,95
Aanvullende vergoedingen

Zorgverzekering Anderzorg

Veel mensen kiezen er voor om de zorgverzekering 2020 af te sluiten bij zorgverzekeraar Anderzorg. De voornaamste reden is dat je gewoon bij alle huisartsen en tandartsen in Nederland terecht kunt voor je behandeling zonder hiervoor extra te moeten betalen.

Een naturapolis, wat de Anderzorg zorgverzekering 2020 is heb je vaak een beperkte vrije zorgkeuze. Je kan dan gaan naar gecontracteerde zorverleners, als je er voor kiest om naar een niet gecontracteerde zorverlener te gaan zou je hiervoor moeten meebetalen. Echter is de zorgverzekering Anderzorg een prima optie als je niet te veel zorgpremie wilt betalen, maar toch naar je eigen tandarts en huisarts wilt blijven gaan.

anderzorg-2020-basispolis

Eigen risico en Anderzorg

Het eigen risico blijft gelijk in 2020, het bedrag blijft dus minimaal 385 euro. Het is mogelijk om met de zorgverzekering Anderzorg in 2020 het eigen risico vrijwillig te verhogen. Door dit te doen ga je een flinke korting krijgen op je maandelijkse zorgpremie. Maar waarom moet ik juist wel of niet het eigen risico verhogen? Het eigen risico is een bedrag die iedereen moet betalen, hierdoor blijft de zorg betaalbaar.

De gemaakte zorgkosten betaal je altijd eerst zelf, tot het eigen risico op is. De zorgverzekeraar gaat dus inspringen wanneer het bedrag van minimaal 385 euro verbruikt is. Je kunt dit bedrag verhogen naar 885 euro per jaar eigen risico. De premie wordt minder, maar de kosten die je maakt in 2020 ga je dus zelf betalen. Niet voor iedereen is het dus aan te raden te gaan spelen met het eigen risico.

Aanvullende Anderzorg zorgverzekeringen

Zorgverzekeraar Anderzorg biedt naast de naturapolis ook meerdere aanvullende verzekeringen aan in 2020. Deze kun je toevoegen aan de Anderzorg zorgverzekering 2020 om zo een betere dekking te hebben aankomend jaar. Niet alle behandelingen worden namelijk vergoed vanuit de verplichte basisverzekering. Voor welke zorg zou ik aanvullend moeten verzekeren? Bekijk hieronder de meeste gekozen aanvullende verzekeringen:

Ga jij gebruik maken van de bovengenoemde zorg? Dan is het slim ook je zorgverzekering Anderzorg aan te vullen met een aanvullende Anderzorg verzekering. Dit is overigens niet verplicht, maar wellicht de beste keuze als je geen extra kosten wilt hebben in 2020. Wij hebben de verzekeringen van Anderzorg onder de loep genomen en de belangrijkste vergoedingen op een rijtje gezet. Klik hier om de aanvullende verzekeringen te bekijken van zorgverzekeraar Anderzorg.

Hoe kan ik declareren bij Anderzorg?

Wanneer je in 2020 een Anderzorg zorgverzekering afsluit en je wilt graag iets declareren, doe je dit via ‘Mijn Anderzorg’. Je logt in met je DigiD code en kun je direct aangeven wat je wilt declareren. Wanneer je de app download van Anderzorg kun je ook heel simpel je declaratie doen via je mobiele telefoon of tablet. Wanneer je liever per post een declaratie doet bij Anderzorg is dit ook zeker nog gewoon mogelijk.

Zorgverzekering van Anderzorg 2020
4.5 (90.79%) 63 vote[s]