Alternatieve geneeswijzen 2020 - Vergoedingen alternatieve geneeswijzen

Alternatieve geneeswijzen 2020

In 2020 alternatieve geneeswijzen gebruiken? Dan zal je hiervoor opnieuw in 2020 een aanvullende alternatieve geneeswijzen verzekering voor moeten afsluiten. De kosten van deze geneeswijzen worden ook aankomend jaar helaas weer niet vergoed vanuit de basisverzekering. Op deze pagina bekijk je de beste alternatieve geneeswijzen 2020 zorgverzekering, en daarbij ook de goedkoopste alternatieve geneeswijzen verzekering voor 2020. Je wilt natuurlijk de hoogste alternatieve geneeswijzen vergoeding maar wel voor een lage premie.

Wat zijn alternatieve geneeswijzen?

Alternatieve geneesmiddelen zijn middelen waarvan de werking (nog) niet wetenschappelijk bewezen is. Deze geneeswijzen vallen niet onder het basisverzekering, ook niet in 2020. Om toch een vergoeding te ontvangen dien je hiervoor een aanvullende verzekering voor af te sluiten. Alternatieve geneewsijzen is natuurlijk een zeer breed begrip, het is dan ook zeker verstandig de vergoedingen per aanvullende alternatieve geneeswijzen 2020 verzekering te vergelijken. Zo voorkom je verassingen en weet je precies waar je aan toe bent.

Voorbeelden van alternatieve geneeswijzen:

  • Acupunctuur
  • Antroposofische geneeskunde
  • Homeopathie
  • Manuele geneeskunde
  • Natuurgeneeswijze

Wij hebben de alternatieve geneeswijzen 2020 zorgverzekeringen voor je uitgezocht. Op deze pagina zie je direct welke zorgverzekeraar de hoogste alternatieve geneeswijzen vergoeding biedt in 2020. Ook de bijbehorende premie is direct zichtbaar, meer weten over de polis? Klik op Bekijken en je wordt direct doorverwezen naar de zorgverzekeraar waar je de verzekering kunt afsluiten.

CZ

OHRA

UnitedConsumers

ZorgDirect

De Friesland

Besured

€ 7,90 

€ 11,40

€ 9,14

€ 18,95

€ 22,95 

€ 12,90

Max € 250

Max € 250

Max € 300

Max € 350

Max € 400

Max € 200

Een verzekering voor alternatieve geneeswijzen

Het is niet verplicht om een aanvullende alternatieve geneeswijzen zorgverzekering te hebben. Alleen de basispolis is wat je dient af te sluiten vanaf 18 jaar. Echter als jij afgelopen jaar ook gebruik hebt gemaakt van deze geneeswijzen en je verwacht in 2020 weer deze alternatieve geneeswijzen te willen blijven gebruiken, is het verstandig om hiervoor een verzekering voor af te sluiten. Wat als ik mij niet laat verzekeren voor alternatieve geneeswijzen in 2020? De kosten die voortkomen uit de behandelingen of geneeswijzen dien je dan volledig zelf te voldoen. In sommige gevallen kan dit aardig duur worden, en een Alternatieve Geneeswijzen 2020 verzekering is opzich voor iedereen wel betaalbaar.

Vergoeding voor alternatieve geneeswijzen

Je gaat geen vergoeding ontvangen voor alternatieve geneeswijzen 2020 vanuit de basisverzekering. Je hebt dus altijd een aanvullende verzekering nodig om een vergoeding te kunnen ontvangen voor de alternatieve 2020 geneeswijzen. Er worden verschillende polissen aangeboden die een vergoeding voor alternatieve geneeswijzen bieden volgend jaar. Om een beeld te kunnen schetsen hoeveel vergoeding voor alternatieve geneeswijzen je nodig hebt aankomend jaar, zou je terug kunnen kijken hoeveel kosten je hebt gemaakt in de afgelopen jaren.

Hieronder hebben wij een aantal aanvullende verzekeringen van verschillende verzekeraars geplaatst die een vergoeding voor alternatieve geneeswijzen geven. Zo biedt zorgverzekeraar CZ aanvullende polissen aan met een vergoeding tot maximaal € 650 euro.

Wij verwijzen onze bezoekers altijd direct door naar de zorgverzekeraar. Je leest de belangrijkste vergoedingen voor alternatieve geneeswijzen op onze site, maar het afsluiten doe je rechtstreeks bij de zorgverzekeraar. Voor het afsluiten van een verzekering voor alternatieve geneeswijzen raden wij je ook aan om de polisvoorwaarden te lezen. Zo voorkom je voor verassingen te staan in 2020!

Zorgverzekering vergelijken

Direct je zorgverzekering vergelijken voor het aankomend jaar? In 2020 zijn de zorgverzekering 2020 premie weer zeer verschillend. In de zorgvergelijker 2020 vul je je gegevens en wensen in zodat de vergelijking van zorgverzekeringen gedaan wordt op basis van jouw persoonlijke situatie. De goedkoopste zorgverzekering 2020 staat altijd bovenaan. Je kunt ook aangeven in de uitgebreide zorgverzekering vergelijking of je een vergoeding voor alternatieve geneeswijzen in 2020 wilt gaan ontvangen. Je kunt direct overstappen bij de zorgverzekeraar, zodat deze je oude polis stopzet. Klik hier om direct je zorgverzekering te vergelijken!

Uitgebreide zorgverzekering vergelijking
Alternatieve geneeswijzen
4.7 (94%) 60 votes