alternatieve-geneeswijzen-2020

Alternatieve geneeswijzen 2020

Veel consumenten kiezen voor alternatieve geneeswijzen 2020 omdat de reguliere zorg niet of niet voldoende werking heeft. Deze geneeswijzen vallen niet onder de basisverzekering dekking, en om een vergoeding voor alternatieve geneeswijzen in 2020 te kunnen ontvangen zou je een aanvullende verzekering moeten afsluiten.

Wij hebben de belangrijkste informatie voor je uitgezocht, en de meest gekozen zorgverzekering alternatieve geneeswijzen van onze bezoekers op een rijtje gezet. Met behulp van de zorgvergelijker 2020 kun jij ook aangeven hoeveel vergoeding voor alternative geneeswijzen jij wilt ontvangen aankomend jaar.

CZ
€ 7,90
Vergoeding: € 250
UnitedConsumers
€ 9,14
Vergoeding: € 300
OHRA
€ 11,40
Vergoeding: € 250
De Friesland
€ 22,95
Vergoeding: € 400
ZorgDirect
€ 18,95
Vergoeding: € 350
Besured
€ 12,90
Vergoeding: € 200

Zorgverzekering alternatieve geneeswijzen

Als jij in 2020 gebruik wilt maken van alternatieve geneeswijzen, zou  je kunnen kiezen om een zorgverzekering alternatieve geneeswijzen te nemen. Dit is een aanvullende verzekering met eigen premie die je bovenop de premie voor de basisverzekering gaat betalen.

De meeste zorgverzekeraars in Nederland bieden een zogenaamde zorgverzekering alternatieve geneeswijzen aan. Je gaat een vergoeding ontvangen tot een bepaalde hoogte voor de behandelingen. In de meeste gevallen vergoedt de zorgverzekeraar ook een maximaal bedrag per dag.

Zorgverzekering-alternatieve-geneeswijzen-in-2020Verschillende soorten alternatieve geneeswijzen zorgverzekeringen

Er bestaan heel veel verschillende soorten alternatieve geneeswijzen zorgverzekeringen, de meest bekende zijn: acupunctuur, chiropractie en homeopathie. Andere alternatieve geneeswijzen zijn bijvoorbeeld antroposofie, osteopathie, fytotherapie en moermantherapie.

Wil jij weten of de zorgverzekeraar een vergoeding geeft voor specifieke alternatieve geneeswijzen? Wij verwijzen je door naar de website van de verzekeraar, hier kan je alle informatie terugvinden en de zorgverzekering alternatieve geneeswijzen afsluiten.

Vergoeding Alternatieve geneeswijzen

Er wordt geen vergoeding gegeven voor alternatieve geneeswijzen 2020 vanuit de verplichte basisverzekering. De zorgverzekeraars bieden hiervoor een zorgverzekering alternatieve geneeswijzen voor aan. In 2020 zal je dus aanvullend moeten verzekeren voor een alternatieve geneeswijzen vergoeding.

De hoogte bepaal kan je zelf bepalen, met behulp van de zorgvergelijker 2020 op onze site kun jij aan de linkerkant exact de hoogte van je gewenste vergoeding voor alternatieve geneeswijzen aangeven. De vergelijking wordt volledig gebasseerd op jouw persoonlijke situatie.

Alternatieve geneeswijzen vergoedingen vergelijken

Nog niet zeker welke zorgverzekering in 2020 het beste bij jou past? Maak vrijblijvend gebruik van onze zorgvergelijker 2020. Een eenvoudige maar uitgebreide mogelijkheid om je zorgverzekering te vergelijken. Geef bijvoorbeeld aan of je fysiotherapie behandelingen wilt hebben in 2020, en de hoogte van de alternatieve geneeswijzen vergoeding aankomend jaar.

De vergelijker gaat vervolgens automatisch de zorgverzekering vergelijken. De goedkoopste zorgverzekering staat direct bovenaan, die aansluit op de door jouw ingevulde gegevens. Direct afsluiten? Wij verwijzen je door naar de website van de zorgmaatschappij.