Aanvullende zorgverzekering ZieZo 2024

ZieZo is en de aanvullende zorgverzekering in 2024 is overzichtelijk. De zorgverzekeraar heeft namelijk maar 1 aanvullende verzekering het aankomende jaar. Dat is natuurlijk zowel een voordeel als een nadeel, want heeft de module wel de vergoeding die ik zoek? Op deze pagina bekijk je het aanvullende zorgverzekering ZieZo assortiment, en bekijk je de meest actuele zorgpremies op een rij. Met de ZieZo aanvullend 1 heb je extra vergoedingen voor onder andere fysiotherapie, alternatieve zorg en anticonceptie vanaf 21 jaar. Door jezelf aanvullend te verzekeren krijg jij een extra zekerheid in 2024. In Nederland is het basispakket de enige zorgverzekering die verplicht is in Nederland, dit geldt dus niet voor alle aanvullende zorgverzekeringen.

Ontdek nu hoeveel jij kan besparen

Aanvullende zorgverzekering ZieZo in 2024

ZieZo aanvullende zorgverzekering 2024De ZieZo basisverzekering in 2024 opnieuw een van de goedkoopste zorgverzekeringen verkrijgbaar. De zorgverzekeraar biedt namelijk zowel een budgetpolis aan, als een naturapolis. Beide zorgverzekeringen worden vaak gekozen door jongeren en studenten, want de zorgpremie is namelijk zeer betaalbaar. Beide polissen van ZieZo komen met een beperkte vrije zorgkeuze, alleen gecontracteerde zorg wordt volledig vergoed door de verzekeraar.

Zilveren Kruis Achmea

Zorgverzekeraar ZieZo is de online zorgverzekering van het Zilveren Kruis Achmea. Doordat de verzekeraar slechts een enkele aanvullende module aanbiedt zou het goed mogelijk kunnen zijn dat Zilveren Kruis beter bij je past. Op Zorgverzekerinq.nl heeft voor jou de pakketten uitgezocht en de belangrijkste details voor je opgeschreven. Een ander voordeel van Zilveren Kruis is dat ze verschillende type basis zorgverzekeringen aanbieden in 2024.

Aanvullende tandartsverzekering

Een tandartsverzekering kan goed van pas komen wanneer jij vaak naar de tandarts zal gaan in 2024. Bedenk daarom goed wat de hudiige staat is van je gebit. Een mogelijkheid om te bepalen welke vergoeding jij nodig hebt, is om terug te kijken naar het afgelopen jaar. Welke kosten heb ik eigenlijk gemaakt bij de tandarts? Om terug te kijken is het vaak een stuk eenvoudiger een berekening te maken welke aanvullende tandartsverzekering je moet afsluiten.

De ZieZo tandartsverzekering niet ruim genoeg? Bekijk dan de aanvullende vergoedingen van zorgverzekeraar Zilveren Kruis Achmea.

Overstappen naar ZieZo

Niet zeker of de ZieZo aanvullende zorgverzekering 2024 het beste bij je past? Geen stress, je hebt vanaf 12 november namelijk zeven weken de tijd om te overstappen. Maak geen overhaaste beslissingen, die kunnen soms erg duur uitvallen. Ga daarom de zorgpremie 2024 vergelijken, en bekijk welke verzekeraar het beste bij jouw situatie aansluit. Laat je vooral niet verleiden door de lage zorgpremies, maar kijk ten alle tijden naar je eigen zorgbehoeftes. Wij verwijzen je vervolgens door naar de website van de verzekeraar voor het aanvragen van je nieuwe polis.

Met de zorgvergelijker kun jij ZieZo en haar zorgverzekeringen vergelijken. Bereken je premie en bekijk of ZieZo als beste uit de bus komt!

4.9/5 - (29 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd