Aanvullende zorgverzekering Vink Vink 2025

In 2025 is het mogelijk om een aanvullende zorgverzekering af te sluiten bij VinkVink. De aanvullende zorgverzekering van VinkVink heeft een premie van € 145,10. Nog een lagere premie? Dan is VinkVink een mogelijkheid met een zorgpremie van € 135,10 en 885 eigen risico. Echt goed verzekerd zijn in 2025? Kies dan voor de aanvullende zorgverzekering zoals Zilveren Kruis (Basis Budget + Aanvullend Tand 1 ster) met een zorgpremie van € 155,40.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Er komen steeds meer aanbieders van een goede zorgverzekering op de markt. Een van de nieuwste aanwinsten is Vink Vink Menzis. Vink Vink is een verzekering die een zeer lage premie aan kan bieden en ook de aanvullende zorgverzekering Vink Vink 2025 mag er in de ogen van de trouwe klanten van deze verzekeraar zeker zijn. Of de aanvullende zorgverzekering Vink Vink 2025 ook de voor jou beste aanvullende zorgverzekering is? Dat kun je zelf checken, hier op Zorgverzekerinq.nl.

Vink Vink Menzis: regel het zelf en betaal minder

Het motto van Vink Vink is helder; regel het zelf en betaal minder voor je zorgverzekering. Vink Vink Menzis is – voor de goede orde- een zeer goedkope zorgverzekering. Je kunt zo goed als alles zelf regelen bij deze verzekeraar. En omdat je vrijwel alles zelf kunt regelen en organiseren, betaal je minder. Ook de app waarvan je gebruik kunt maken, staat als zeer goed bekend. Het is dan ook best logisch dat steeds meer mensen voor deze nog jonge zorgverzekeraar kiezen.

Daarom kies je voor de aanvullende zorgverzekering Vink Vink 2025

Voor dat beetje extra kun je prima een aanvullende zorgverzekering Vink Vink 2025 afsluiten. Je kunt zelf de aanvullende zorgverzekering Vink Vink 2025 samenstellen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor VinkVink Tand, VinkVink Buitenland & Tandongeval en nieuw is de VinkVink bundel. Kies je wat betreft de aanvullende zorgverzekering VinkVink 2025 voor de bundel, dan krijg je ook nog eens toegang tot een aantal premium gezondheidsapps als Sworkit, Fabulous, Headspace en FysioZelfCheck. Reden genoeg dus om te kiezen voor de aanvullende zorgverzekering VinkVink 2025.

Vergelijk de verzekeraars op Zorgverzekerinq.nl

Omdat er erg veel aanbod is en je kunt kiezen uit heel erg veel verschillende verzekeraars, is het altijd goed om eerst Zorgverzekerinq.nl te raadplegen. Hier kun je geheel vrijblijvend alles lezen over zorgverzekeringen en maak je kennis met alleen de beste zorgverzekeraars. Je kunt hier ook de verschillende zorgverzekeringen goed met elkaar vergelijken. Door te vergelijken maak je altijd een keuze die aansluit bij jouw specifieke wensen en eisen.

Wat kan zorgverzekering Vink Vink je bieden?

Vink Vink is een nog relatieve zorgverzekeraar. Wat deze verzekeraar onderscheidt van andere zorgverzekeraars is wel de zeer lage premie. Je kunt bij Vink Vink vrijwel alles zelf regelen en daardoor kan de premie laag gehouden worden. Ook de app staat als zeer goed bekend.

En wat is de aanvullende zorgverzekering Vink Vink 2025?

Kies je voor de aanvullende zorgverzekering VinkVink 2025, dan kies je voor net dat beetje extra. Je kunt kiezen voor VinkVink Tand, VinkVink Buitenland & Tandongeval en de VinkVink bundel. Ook de aanvullende verzekering is goedkoop afgezet tegen andere aanbieders.

Welke informatie lees je op Zorgverzekerinq.nl?

Op Zorgverzekerinq.nl kun je echt alles lezen over de zorgverzekering. Ook maak je nader kennis met de beste verzekeraars, die je hier ook goed met elkaar kunt vergelijken. Door te vergelijken kun je altijd de voor jou beste verzekering kiezen.

5/5 - (14 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar