Aanvullende zorgverzekering Univé 2025

Ook in 2025 kan je een aanvullende zorgverzekering aanvragen bij Unive. De aanvullende zorgverzekering van Unive (Zorg Select + Zorg Budget pakket) heeft een premie van € 142,95. Nog een lagere premie? Dan is Unive (Zorg Select + Zorg Budget pakket) een mogelijkheid met een premie van € 126,95. Verwacht je in 2025 hogere zorgkosten en wil je goede dekking van je zorgverzekering? Bekijk dan de zorgverzekering van Zilveren Kruis (Basis Budget + Aanvullend 1 ster) met een premie van € 149,40.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Univé biedt net als voorgaande jaren verschillende aanvullende zorgverzekeringen aan. In 2025 heb je de keuze uit drie aanvullende modules. Zorgverzekeraar Univé biedt vergoedingen voor onder andere fysiotherapie en alternatieve zorg. Deze zorgvormen vallen namelijk buiten de dekking van het basispakket. Op deze pagina bekijk je de belangrijkste Univé vergoedingen en bijbehorende zorgpremies voor 2025.

Basis zorgverzekering van Univé

Univé aanvullende zorgverzekering 2025Met de basisverzekering ben je verzekerd voor alle medisch noodzakelijke zorg. Zo kun jij zonder zorgen naar de huisarts, ziekenhuis en apotheek wanneer dit echt nodig is. Univé heeft maar liefst drie verschillende type basisverzekeringen in 2025. Het gaat om een budgetpolis, reguliere naturapolis en een restitutiepolis. Bedenk daarom goed of jij een volledige- of juist een beperkte vrije zorgkeuze zorgverleners wenst in 2025. Er zit namelijk een behoorlijk verschil tussen de zorgpremies, qua inhoud en dekking zijn er geen verschillen.

Welke aanvullende zorgverzekering Univé past bij mij?

Alleen de basis zorgverzekering is verplicht in Nederland. Toch kiezen veel Nederlanders ervoor om een aanvullende zorgverzekering te hebben. Je hebt gewoon meer zekerheid, en je voorkomt dat je zelf de nodige zorgkosten moet gaan betalen in 2025. Maar hoe weet ik welke Univé aanvullende zorgverzekering in 2025 het beste bij mij past?

  1. Kijk terug naar het afgelopen jaar, welke zorgkosten heb ik eigenlijk gemaakt?
  2. Raadpleeg je zorgverlener om erachter te komen welke behandelingen in 2025 nodig zijn
  3. Is mijn situatie gewijzigd? Heb ik juist meer of minder dekking nodig?

De polisvoorwaarden zijn ook in 2025 opnieuw belangrijk om te lezen. Hierin staat namelijk precies beschreven welke voorwaarden er gelden voor aanvullende vergoedingen.

Aanvullende tandartsverzekering 2025

Zorgverzekeraar Univé heeft naast de aanvullende verzekeringen ook vier tandartsverzekeringen in het assortiment. Jongeren tot 18 jaar kunnen rekenen op een vergoeding vanuit het basispakket, volwassenen dien zelf de kosten te betalen van de tandarts. Als jij vaker dan de periodieke controles naar de tandarts gaat in 2025, kan het slim zijn om je voor deze kosten te verzekeren. Met de Univé tandartsverzekering heb je recht op een bepaalde vergoeding per kalenderjaar. Ruim zeventig procent van de Nederlanders kiest voor een zorgverzekering voor de tandarts.

Overstappen naar Univé

Niet zeker of de Univé aanvullende zorgverzekering 2025 de beste dekking voor jou heft? Op een eenvoudige en onafhankelijke manier kun jij de zorgverzekeringen met elkaar vergelijken met de vergelijker. Wat je zorgbehoeftes ook zijn, een zorgverzekering afsluiten is zo geregeld via Zorgverzekerinq.nl! Aan de hand van onze handige filters, kun jij precies aangeven waar je zorgverzekering 2025 aan moet voldoen. Dit neemt niet weg dat het ook belangrijk is om eerst naar je eigen persoonlijke zorgwensen te kijken, dat maakt het vinden van een andere zorgpolis een stuk eenvoudiger.

Met behulp van de zorgvergelijker kun jij de Univé zorgverzekeringen vergelijken. Binnen no-time weet jij of Univé het beste aansluit bij jouw persoonlijke situatie in 2025.

4.3/5 - (13 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar