Univé aanvullende zorgverzekering voor 2021

Univé aanvullende zorgverzekering 2021

Univé biedt net als voorgaande jaren verschillende aanvullende zorgverzekeringen aan. In 2021 heb je de keuze uit drie aanvullende modules. Zorgverzekeraar Univé biedt vergoedingen voor onder andere fysiotherapie en alternatieve zorg. Deze zorgvormen vallen namelijk buiten de dekking van het basispakket. Op deze pagina bekijk je de belangrijkste Univé vergoedingen en bijbehorende zorgpremies voor 2021.

Zorgverzekreaar Univé heeft de volgende zorgverzekeringen in 2021: Zorg Geregeld, Zorg Vrij, Zorg Select, Aanvullend Goed, Aanvullend Beter, Aanvullend Best, Tand Goed, Tand Beter en Tand Best.

Aanvullende zorgverzekering Univé 2021

Welke aanvullende zorgverzekering Univé past bij mij?

Alleen de basis zorgverzekering is verplicht in Nederland. Toch kiezen veel Nederlanders ervoor om een aanvullende zorgverzekering te hebben. Je hebt gewoon meer zekerheid, en je voorkomt dat je zelf de nodige zorgkosten moet gaan betalen in 2021. Maar hoe weet ik welke Univé aanvullende zorgverzekering in 2021 het beste bij mij past?

  1. Kijk terug naar het afgelopen jaar, welke zorgkosten heb ik eigenlijk gemaakt?
  2. Raadpleeg je zorgverlener om erachter te komen welke behandelingen in 2021 nodig zijn
  3. Is mijn situatie gewijzigd? Heb ik juist meer of minder dekking nodig?

De polisvoorwaarden zijn ook in 2021 opnieuw belangrijk om te lezen. Hierin staat namelijk precies beschreven welke voorwaarden er gelden voor aanvullende vergoedingen.

Aanvullende tandartsverzekering 2021

Zorgverzekeraar Univé heeft naast de aanvullende verzekeringen ook vier tandartsverzekeringen in het assortiment. Jongeren tot 18 jaar kunnen rekenen op een vergoeding vanuit het basispakket, volwassenen dien zelf de kosten te betalen van de tandarts. Als jij vaker dan de periodieke controles naar de tandarts gaat in 2021, kan het slim zijn om je voor deze kosten te verzekeren. Met de Univé tandartsverzekering heb je recht op een bepaalde vergoeding per kalenderjaar. Ruim zeventig procent van de Nederlanders kiest voor een zorgverzekering voor de tandarts.

Basis zorgverzekering van Univé

Met de basisverzekering ben je verzekerd voor alle medisch noodzakelijke zorg. Zo kun jij zonder zorgen naar de huisarts, ziekenhuis en apotheek wanneer dit echt nodig is. Univé heeft maar liefst drie verschillende type basisverzekeringen in 2021. Het gaat om een budgetpolis, reguliere naturapolis en een restitutiepolis. Bedenk daarom goed of jij een volledige- of juist een beperkte vrije zorgkeuze zorgverleners wenst in 2021. Er zit namelijk een behoorlijk verschil tussen de zorgpremies, qua inhoud en dekking zijn er geen verschillen.

Overstappen naar Univé

Niet zeker of de Univé aanvullende zorgverzekering 2021 de beste dekking voor jou heft? Op een eenvoudige en onafhankelijke manier kun jij de zorgverzekeringen met elkaar vergelijken met de vergelijker. Wat je zorgbehoeftes ook zijn, een zorgverzekering afsluiten is zo geregeld via Zorgverzekerinq.nl! Aan de hand van onze handige filters, kun jij precies aangeven waar je zorgverzekering 2021 aan moet voldoen. Dit neemt niet weg dat het ook belangrijk is om eerst naar je eigen persoonlijke zorgwensen te kijken, dat maakt het vinden van een andere zorgpolis een stuk eenvoudiger.

Wat doen wij voor jou?

Bekijk in het tabel hieronder wij Zorgverzekerinq.nl voor jou kan betekenen.

Zorgverzekeraar Univé vergelijken

Met behulp van de zorgvergelijker kun jij de Univé zorgverzekeringen vergelijken. Binnen no-time weet jij of Univé het beste aansluit bij jouw persoonlijke situatie in 2021.