Aanvullende zorgverzekering United Consumers 2025

Volgend jaar (2024) kan een aanvullende zorgverzekering bij United Consumers een slim idee zijn. De United Consumers zorgverzekering kost € 143,15. Als je bereid bent om voor een hogere eigen risico te kiezen dan is United Consumers een alternatief met een premie van € 127,15 en 885 eigen risico. Een hogere dekking van je zorgverzekering in 2025? Bekijk dan de aanvullende zorgverzekering van Zilveren Kruis (Basis Budget + Aanvullend 1 ster) voor € 149,40 per maand.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

De keuze is reuze als het gaat om zorgverzekeraars. Je hebt heel erg veel te kiezen en dat valt nog bepaald niet altijd mee. Een van de zorgverzekeraars waarop je ene beroep kunt doen is United Consumers, met daarbij de uitstekende aanvullende zorgverzekering United Consumers 2025. Of de aanvullende zorgverzekering United Consumers 2025 daadwerkelijk de voor jou beste verzekering is, kun je hier op Zorgverzekerinq.nl zelf ontdekken. Dit kun je doen door de verschillende aanbieders van een zorgverzekering goed met elkaar te vergelijken.

 

United Consumers is al vanaf het jaar 2000 actief

United Consumers aanvullende zorgverzekering 2025United Consumers is een verzekeraar die al vanaf 2000 actief is. Wat deze verzekeraar precies doet, is jou helpen om de vaste lachten te verlichten. Bij UC is echt iedereen welkom en kies je voor de diensten van deze verzekeraar, dan is afspraak nog echt afspraak. Kies je voor United Consumers dan kun je al snel veel geld besaren en wat verder opvalt aan deze verzekeraar is wel de persoonlijke service die je steeds krijgt. Bij UC ben je geen nummer, maar nog echt een klant.

De voordelen van de aanvullende zorgverzekering United Consumers 2025

Kies je voor de aanvullende zorgverzekering United Consumers 2025, dan kun je er standaard vanuit gaan dat je fikse korting krijgt en dat je altijd een gratis tandongevallen verzekering cadeau krijgt.  Kies je voor de aanvullende zorgverzekering United Consumers 2025, dan heb je de keuze uit drie verschillende aanvullende verzekeringen; ZorgZeker 1 tot en met ZorgZeker 3. Met ZorgZeker 3 is meteen ook het meest uitgebreide pakket genoemd. Je hebt dan bijvoorbeeld recht op 24 behandelingen bij de fysiotherapeut en kunt gebruik maken van bijvoorbeeld alternatieve zorg. Ook kun jij je extra verzekeren voor brillen en lenzen. Al met al kan gerust gesteld worden dat de aanvullende zorgverzekering United Consumers 2025 een meer dan goede verzekering is.

Vergelijk verzekeraars hier op Zorgverzekerinq.nl

Wil je weten of de aanvullende zorgverzekering United Consumers 2025 de voor jou geschikte verzekering is? Doe dan gewoon een beroep op Zorgverzekerinq.nl. Hier kun je namelijk op gehele vrijblijvende wijze kennismaken met alleen de beste verzekeraars. Deze verzekeraars kun je vervolgens goed en snel vergelijken. Zo weet je precies welke verzekering het best aansluit bij jouw specifieke wensen en eisen.

Wat is te vertellen over United Consumers?

United Consumers is een verzekeraar die al vanaf het jaar 2000 actief is. UC kan je helpen om de vaste lasten naar beneden te brengen. Bij UC is echt iedereen welkom en afspraak is nog echt afspraak als je voor deze aanbieder kiest. Ook de persoonlijke service die geboden wordt, wordt door vaste klanten geroemd.

Wat heeft de aanvullende zorgverzekering United Consumers 2025 je te bieden?

Kies je voor de aanvullende zorgverzekering United Consumers 2025, dan heb je te kiezen uit drie verschillende verzekeringen. Kies je voor ZorgZeker 3, dan kies je voor het meest uitgebreide pakket.

Welke informatie vind je op de website Zorgverzekerinq.nl?

Op deze website lees je alles over de zorgverzekering. Ook maak je nader kennis met alleen de beste zorgverzekeraars. Door die vervolgens met elkaar te vergelijken, weet je zeker dat jij de voor jou beste verzekering afsluit.

5/5 - (24 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar