Aanvullende zorgverzekering ONVZ 2025

Als je in 2025 korting op je premie wilt dan is ONVZ een optie met een premie van € 140,35 en 885 eigen risico. Liever een lager eigen risico? Kies dan is de ONVZ aanvullende zorgverzekering de beste keuze voor € 160,35. De zorgverzekering met de beste dekking heb je voor € 149,40 p/m.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Je zou zomaar eens bij ONVZ uit kunnen komen in de zoektocht naar een goede zorgverzekering. ONVZ is al heel erg lang actief – vanaf 1933- en zeker de moeite waard is ook de aanvullende verzekering ONVZ 2025. Via Zorgverzekerinq.nl kun je alles te weten komen over ONVZ en de aanvullende zorgverzekering ONVZ 2025 Pas als jij je goed ingelezen hebt, dan kun je een juiste keuze voor een zorgverzekeraar maken.

 

Dit is wat ONVZ je kan bieden

ONVZ aanvullende zorgverzekering 2025Laten we eerst maar eens kijken naar wat ONVZ nou precies is en waar het voor staat. De verzekeraar staat voor een eersteklas zorgverzekering, waarbij je zelf altijd de keuze hebt voor een dokter en een ziekenhuis. Wat zeker ook opvalt bij ONVZ is wel het persoonlijk advies dat je krijgt. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een ZorgConsulent van ONVZ. ONVZ is met het hoofdkantoor gevestigd in Houten en is al vanaf 1933 in de branche actief. Ook dat geeft vertrouwen.

Maak gebruik van de aanvullende verzekering ONVZ 2025

Natuurlijk kun je ook gebruik maken van de aanvullende zorgverzekering ONVZ 2025. Ook deze verzekering wordt alom geroemd. Ook nu valt de persoonlijke service echt op, net als de zeer ruime dekking. Kies je voor de aanvullende zorgverzekering ONVZ 2025 en dan specifiek voor Topfit, dan kies je voor een van de ruimste dekkingen van Nederland. Behalve voor Topfit, kun je wat betreft de aanvullende zorgverzekering ONVZ 2025 ook kiezen voor Startfit, Benfit en Optifit.

Heel ruime dekking

Zoals gesteld kies je voor de Topfit aanvullende verzekering voor een aanvullende verzekering met een heel ruime dekking. Je kunt dan onder meer rekenen op vijftig behandelingen bij de fysiotherapeut, er is dekking voor orthodontie en er is duizend euro beschikbaar voor alternatieve zorg. Bij ONVZ kun je ook nog eens kiezen voor een extra tandartsverzekering, voor OntzorgPlus en voor Wereldfit.

Kies de voor jou beste zorgverzekering via Zorgverzekerinq.nl

Om er zeker van te zijn of de aanvullende zorgverzekering ONVZ 2025ook de voor jou beste aanvullende verzekering is, kun je prima gebruik maken van Zorgverzekerinq.nl. Hier maak je geheel vrijblijvend kennis met alleen de beste zorgverzekeraars. Vervolgens kun je die verzekeraars hier prima met elkaar vergelijken. En door dat te doen, weet je gewoon zeker dat jij de voor jou beste keuze maakt.

Waarom kiezen veel mensen voor een zorgverzekering bij ONVZ?

ONVZ is gewoon een eersteklas zorgverzekering. Je hebt als je kiest voor ONVZ gewoon heel erg veel keuzevrijheid. Ook het persoonlijk advies dat je krijgt bij een verzekering bij ONVZ is bijzonder. Je hebt bovendien te maken met een zeer ervaren verzekeraar, die al vanaf 1933 actief is.

Wat is te zeggen over de aanvullende zorgverzekering ONVZ 2025?

Ook wat betreft de aanvullende zorgverzekering ONVZ 2025 staat persoonlijke service altijd centraal. Bovendien kun je kiezen voor de module Topfit. Daarmee kies je voor een van de meest ruime dekkingen van ons land.

Welke informatie is te vinden op Zorgverzekerinq.nl?

Op Zorgverzekerinq.nl kun je geheel vrijblijvend kennismaken met de beste zorgverzekeraars. Deze verzekeraars kun je hier vervolgens ook meteen goed met elkaar vergelijken. Door de verzekeraars te vergelijken, kun je vervolgens de voor jou beste keuze voor een zorgverzekering maken.

5/5 - (18 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar