Aanvullende zorgverzekering OHRA 2024

OHRA heeft in 2024 de aanvullende zorgverzekering opnieuw in een aantal varianten. Wat nieuw is bij zorgverzekeraar OHRA (sinds afgelopen jaar) is dat je je fysio behandelingen kunt meenemen naar het nieuwe jaar. Verder is de aanvullende verzekering OHRA verkrijgbaar voor een relatief lage premie in 2024. Op deze pagina bespreken wij het hele assortiment aanvullende zorgverzekeringen van OHRA.

Ontdek nu hoeveel jij kan besparen

Basisverzekering bij OHRA

OHRA aanvullende zorgverzekering 2024De basisverzekering is verplicht vanaf 18 jaar. Je hebt de keuze uit verschillende soorten basisverzekeringen terwijl de dekking gelijk is bij iedere zorgverzekeraar. Als jij de OHRA zorgverzekering kiest dan sluit je een zogenaamde combinatiepolis af. Je hebt dan nog wel een vrije ziekenhuiskeuze en je krijgt een volledige vergoeding als ze een contract met OHRA hebben. Hieronder bekijk je de meest actuele premies voor 2024.

OHRA aanvullende tandartsverzekering

Tandheelkundige zorg valt niet onder de dekking van de basisverzekering. In 2024 ben je dus opnieuw afhankelijk van een tandartsverzekering. Zorgverzekeraar OHRA biedt drie aanvullende tandartsverzekeringen aan die je extra zekerheid geven in 2024. Doordat de kosten voor een behandeling bij de tandarts vaak duur is, kiezen de meeste Nederlanders ervoor om een aanvullende zorgverzekering voor de tandarts af te sluiten.

Wat is een combinatiepolis?

De basis zorgverzekering van OHRA is een combinatiepolis, met dus een vrije ziekenhuiskeuze. Andere polissen zoals de budget- of natura zorgverzekering geven je deze vrijheid niet. Indien je zorg kiest voor een contractant van OHRA, dan worden de kosten volledig vergoed.

OHRA aanvullende verzekeringen vergelijken

Niet zeker of de OHRA aanvullende zorgverzekering 2024 het beste bij jou past? Maak gebruik van de Zorgvergelijker 2024 om de verzekering te vergelijken. Aan de hand van je persoonlijke gegevens en wensen krijg je direct een overzicht te zien van het aanbod 2024 zorgverzekeringen. Zorgverzekeraar OHRA is uiteraard meegenomen in onze vergelijking. Misschien zoek jij wel de goedkoopste zorgverzekering, of juist een aanvullende verzekering met hogere vergoedingen. Wat je situatie ook is, het vinden van een nieuwe polis is een kwestie van enkele minuten vergelijken.

4.9/5 - (53 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd