Aanvullende zorgverzekering OHRA

OHRA aanvullende zorgverzekering 2022

OHRA heeft in 2022 de aanvullende zorgverzekering opnieuw in een aantal varianten. Wat nieuw is bij zorgverzekeraar OHRA (sinds afgelopen jaar) is dat je je fysio behandelingen kunt meenemen naar het nieuwe jaar. Verder is de aanvullende verzekering OHRA verkrijgbaar voor een relatief lage premie in 2022. Op deze pagina bespreken wij het hele assortiment aanvullende zorgverzekeringen van OHRA.

Onderstaand zie je de premies van 2021. Tip: Schrijf je in voor de Premie Wekker en ontvang als eerste de premies van 2022!

Basisverzekering bij OHRA

De basisverzekering is verplicht vanaf 18 jaar. Je hebt de keuze uit verschillende soorten basisverzekeringen terwijl de dekking gelijk is bij iedere zorgverzekeraar. Als jij de OHRA zorgverzekering kiest dan sluit je een zogenaamde restitutiepolis af. Niet OHRA maar jij mag bepalen naar welke zorgverlener je gaat voor een behandeling (vrije zorgkeuze). Hieronder bekijk je de meest actuele premies voor 2022.

OHRA aanvullende tandartsverzekering

Tandheelkundige zorg valt niet onder de dekking van de basisverzekering. In 2022 ben je dus opnieuw afhankelijk van een tandartsverzekering. Zorgverzekeraar OHRA biedt drie aanvullende tandartsverzekeringen aan die je extra zekerheid geven in 2022. Doordat de kosten voor een behandeling bij de tandarts vaak duur is, kiezen de meeste Nederlanders ervoor om een aanvullende zorgverzekering voor de tandarts af te sluiten.

Wat is een restitutiepolis?

De basis zorgverzekering van OHRA is een restitutiepolis. Niet de zorgverzekeraar maar jij mag bepalen naar welke zorgverlener je gaat in 2022. Andere polissen zoals de budget- of natura zorgverzekering geven je deze vrijheid niet. Een echte restitutieverzekering geeft je een volledige vergoeding (100%) voor zowel gecontracteerde- als niet gecontracteerde zorgaanbieders. Over het algemeen is deze type-zorgverzekering iets duurder dan de andere basisverzekeringen.

OHRA aanvullende verzekeringen vergelijken

Niet zeker of de OHRA aanvullende zorgverzekering 2022 het beste bij jou past? Maak gebruik van de Zorgvergelijker 2022 om de verzekering te vergelijken. Aan de hand van je persoonlijke gegevens en wensen krijg je direct een overzicht te zien van het aanbod 2022 zorgverzekeringen. Zorgverzekeraar OHRA is uiteraard meegenomen in onze vergelijking. Misschien zoek jij wel de goedkoopste zorgverzekering, of juist een aanvullende verzekering met hogere vergoedingen. Wat je situatie ook is, het vinden van een nieuwe polis is een kwestie van enkele minuten vergelijken.

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig en snel 28 zorgverzekeringen
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot € 504,- besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten