Aanvullende zorgverzekering Just 2025

Ook in 2025 kan je een aanvullende zorgverzekering te kiezen bij Just. De Just aanvullende zorgverzekering kost € 144,20. Als je korting op je premie wilt dan is Just een optie met een premie van € 126,70 en 885 eigen risico. Wil je in 2025 een zorgverzekering met extra goede dekking? Overweeg dan de zorgverzekering met aanvullende verzekering van Zilveren Kruis (Basis Budget + Aanvullend 1 ster) met een premie van € 149,40.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Het vinden van een goede zorgverzekering is op zich geen enkel probleem. Er zijn tal van verschillende aanbieders en er is in elk geval keuze genoeg. Die keuze zou zomaar kunnen vallen op Just, waarbij je ook kunt kiezen voor de aanvullende zorgverzekering Just 2025. Wat de aanvullende zorgverzekering Just 2025 precies voor je kan betekenen, kun je hier op Zorgverzekerinq.nl lezen. Bovendien is het de plek om verschillende zorgverzekeraars goed met elkaar te vergelijken. Door gebruik van Zorgverzekerinq.nl te maken, maak je gewoon altijd de voor jou beste keuze.

 

Just maakt het je echt gemakkelijk

Just aanvullende zorgverzekering 2025Kiezen voor Just is een goede keuze. Just is een zorgverzekering die het je echt gemakkelijk kan maken. Just staat voor geen gedoe en kies je voor Just, dan krijg je nooit te maken met keuzestress. Met de zeer gebruiksvriendelijke app heb je altijd toegang tot jouw zorg, waar en wanneer je ook wilt. Just staat voor de beste digitale zorgverzekering. Bij Just betaal je alleen voor dat wat je ook echt nodig hebt en er wordt niet gewerkt met onnodige dure pakketten.

De voordelen van de aanvullende verzekering Just 2025

Je kunt bij Just natuurlijk ook kiezen voor de aanvullende zorgverzekering Just 2025. Kies je voor de aanvullende verzekering Just 2025, dan kies je voor net dat beetje extra zekerheid. Je krijgt ongeacht de aanvullende verzekering in elk geval altijd vier keer fysiotherapie en na een ongeval tot zelfs zestien keer fysiotherapie. Bovendien kun je rekenen tot 10.000 euro aan mondzorg. Wanneer je gebruik maakt van de aanvullende zorgverzekering Just 2025, dan kun je rekenen op 100 procent werelddekking bij spoedzorg in het buitenland. Ook loophulpmiddelen na een ongeval worden vergoed, net als kraamzorg in bijzondere gevallen.

Vergelijk verzekeraars hier op Zorgverzekerinq.nl

Just kan jou dus een prima basisverzekering en een aanvullende verzekering aanbieden. Om er zeker van te zijn of Just voor jou de beste keuze is, kun je gebruik maken van Zorgverzekeinq.nl. Hier maak je namelijk geheel vrijblijvend kennis met de beste zorgverzekeraars. Je kunt ze op deze website bovendien snel en ook gemakkelijk met elkaar vergelijken. Door te vergelijken weet je pas echt zeker of jij de voor jou beste keuze maakt.

Waarom zou je kunnen kiezen voor zorgverzekeraar Just?

Just is een zorgverzekeraar die het je echt gemakkelijk maakt. Van keuzestress en gedoe is bij Just eigenlijk nooit sprake. Just is een digitale zorgverzekering die werkt met een zeer gebruiksvriendelijke app. Er wordt niet gewerkt met onnodig dure pakketten.

En wat heeft de aanvullende zorgverzekering Just 2025 je te bieden?

Kies je voor de aanvullende verzekering Just 2025 dan ben je verzekerd van altijd net dat beetje extra zorg. Je kunt voor weinig extra’s per maand een prima aanvullende verzekering kiezen voor bijvoorbeeld tandzorg en voor fysiotherapie. Voor de aanvullende verzekering van Just betaal je in elk geval nooit teveel.

Welke informatie vind je op Zorgverzekerinq.nl?

Op Zorgverzekerinq.nl lees je onafhankelijke informatie over de beste zorgverzekeraars. Je kunt er bovendien de zorgverzekeringen goed met elkaar vergelijken. Door te vergelijken weet je zeker dat jij de voor jou beste keuze maakt.

5/5 - (11 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar