Aanvullende zorgverzekering Jaaah 2025

Wil je de goedkoopste aanvullende zorgverzekering van ONVZ (Vrije Keuze + Vrije Keuze Startfit) in 2025? Dan is ONVZ (Vrije Keuze + Vrije Keuze Startfit) de beste keuze met de laagste kosten met een premie van € 140,35 en 885 eigen risico. Liever een lager eigen risico? Kies dan de ONVZ (Vrije Keuze + Vrije Keuze Startfit) zorgverzekering met een zorgpremie van € 160,35. De zorgverzekering met beste dekking is Zilveren Kruis (Basis Budget + Aanvullend 1 ster) voor € 149,40.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Een ding is zeker; als je op zoek bent naar een goede zorgverzekeraar dan heb je in ons land gewoon heel erg veel te kiezen. Zo zou je prima een verzekering af kunnen sluiten bij Jaaah. Doe je dat, dan kun je ook meteen kiezen voor de aanvullende zorgverzekering Jaaah 2025. Op Zorgverzekerinq.nl kun je echt alles lezen over Jaaah en kun je dus ook meteen kennismaken met de aanvullende zorgverzekering Jaaah 2025.

 

De voordelen van een zorgverzekering van Jaaah

Jaaah aanvullende zorgverzekering 2025Dat steeds meer mensen kiezen voor Jaaah en de aanvullende zorgverzekering Jaaah 2025 is niet zo heel erg gek. Jaaah staat namelijk bekend als een zeer voordelige zorgverzekeraar namelijk. Bovendien is het, zo zeggen ze zelf, een verzekering zonder al te veel gedoe. Je krijgt bij Jaaah altijd te maken met zeer scherpe premies en hebt bij deze verzekeraar altijd zelf de keuze voor het ziekenhuis dat je wilt bezoeken. Ook hoort de module ‘tand bij ongelukje’ bij de basisverzekering en staat de app waarmee Jaaah werkt als zeer goed bekend.

Kies voor de aanvullende verzekering van Jaaah in 2025

Natuurlijk kun je alleen een basisverzekering afsluiten bij Jaaah. Je kunt echter ook kiezen om een aanvullende zorgverzekering Jaaah 2025 af te sluiten. De verzekeraar kan je drie aanvullende verzekeringen aanbieden. Zo kun je wat betreft de aanvullende zorgverzekering Jaaah 2025 kiezen voor Jaaah Tand, voor Jaaah Fysio en sinds enige tijd ook voor Jaaah op reis. Voor al deze aanvullende verzekeringen betaal je bij Jaaah echt nooit teveel. Bovendien werkt de verzekeraar zeer transparant en wordt dat wat precies verzekerd is altijd bijzonder helder omschreven.

Vergelijk de beste verzekeraars hier op Zorgverzekerinq.nl

Wil je nou weten of de aanvullende zorgverzekering Jaaah 2025 de voor jou goede aanvullende verzekering is? Lees dan altijd de informatie zoals je die hier vindt op Zorgverzekerinq.nl vindt altijd goed door. Je maakt er bovendien kennis met de beste verzekeraars. Hier kun je al die verzekeraar vervolgens goed en snel met elkaar vergelijken. En door de verzekeraars goed met elkaar te vergelijken, kies je altijd een verzekering die precies aansluit bij jouw specifieke wensen en eisen.

Waarom zou je kunnen overwegen om een zorgverzekering bij Jaaah af te sluiten?

Jaaah is een zorgverzekering die werkt zonder gedoe en die je altijd de laagste premies kan bieden. Bovendien kun je alles zelf regelen met een zeer gebruiksvriendelijke app en kun je natuurlijk ook gebruikmaken van de aanvullende zorgverzekering Jaaah 2025.

Welke aanvullende verzekeringen kan Jaaah je precies bieden?

Kies je voor de aanvullende zorgverzekering Jaaah 2025, dan heb je de keuze uit Jaaah Tand, Jaaah Fysio en sinds kort ook voor Jaaah op reis. Gemende deler is dat al deze aanvullende modules aangeboden worden voor een zeer scherpe premie.

Waarom is het verstandig om gebruik te maken van Zorgverzekerinq.nl?

Op Zorgverzekerinq.nl kun je simpelweg alles lezen over de zorgverzekering. Verder worden de beste aanbieders nader aan je voorgesteld. Door ze hier vervolgens meteen met elkaar te vergelijken, weet je zeker dat jij de voor jou beste keuze maakt.

5/5 - (7 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar