Aanvullende zorgverzekering Ik kies zelf van ASR 2025

Als je in 2025 korting op je premie wilt dan is Ik kies zelf van ASR een optie met een premie van € 130,75 en 885 eigen risico. Liever een lager eigen risico? Kies dan is de Ik kies zelf van ASR aanvullende zorgverzekering de beste keuze voor € 145,75. De zorgverzekering met de beste dekking heb je voor € 149,40 p/m.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Iedereen weet dat het verplicht is in ons land om een basisverzekering af te sluiten. Die basisverzekering kun je vervolgens naar eigen behoefte uitbreiden met een aanvullende verzekering. Wil jij een goede aanvullende verzekering afsluiten, dan zou je best eens kunnen denken aan de aanvullende verzekering Ik kies zelf van ASR 2025. Ik kies zelf van ASR (voorheen Ditzo) is een verzekering die er goed op staat. Om die reden kan de aanvullende zorgverzekering Ik kies zelf van ASR 2025 zeker de moeite waard zijn.

 

Lees hier alles over de aanvullende zorgverzekering Ik kies zelf van ASR 2025

Ik kies zelf ASR aanvullende zorgverzekeringAls je besluit om te kiezen voor de aanvullende zorgverzekering Ik kies zelf van ASR 2025, dan heb je te kiezen uit drie logisch opgebouwde aanvullende verzekeringen, bijvoorbeeld voor fysiotherapie of voor zorg bij zwangerschap. Zoals gesteld bestaat de aanvullende zorgverzekering Ik kies zelf van ASR 2025 uit drie modules. Daarvan geldt de module ZorgBewust als de goedkoopste van de aanvullende verzekeringen die Ik kies zelf van ASR te bieden heeft. Kies je voor deze zeer voordelige optie, dan ben je verzekerd van onder meer zes behandelingen bij de fysiotherapeut, anticonceptie en hulp in het buitenland.

ZorgBeter is de meest gekozen module wat betreft de aanvullende verzekering van Ik kies zelf van ASR

Daarnaast kun je kiezen voor ZorgGoed en voor de duurste module ZorgBeter. Deze laatste module is meteen ook de meest gekozen module als het gaat om de aanvullende zorgverzekering Ik kies zelf van ASR 2025. Kies jij voor deze optie, dan krijg je bijvoorbeeld een wat hogere vergoeding voor anticonceptie, betere medische hulp in het buitenland, vaccinaties voor reizigers, mantelzorg en ook orthodontie.  Bij de aanvullende zorgverzekering Ik kies zelf van ASR 2025 kun je deze pakketten nog uitbreiden met een extra tandartsverzekering en kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld een Pearl & Eye Wish bril en lenzen module. En zo is aanvullend verzekeren via Ik kies zelf van ASR dus prima mogelijk.

Kies de beste verzekering en maak gebruik voor Zorgverzekerinq.nl

Kiezen voor Ik kies zelf van ASR is zeker geen gekke optie. Je bent bij deze verzekeraar verzekerd voor zaken die echt nodig zijn. Bovendien staat deze verzekeraar vooral bekend om de zeer heldere voorwaarden en bovendien kun je bij Ik kies zelf van ASR jouw extra modules steeds gemakkelijk en snel aanpassen. Wil je weten of de aanvullende zorgverzekering Ik kies zelf van ASR 2025 de voor jou perfecte aanvullende verzekering is? Dat kun je ontdekken hier op Zorgverzekerinq.nl. Je maakt hier namelijk kennis met de beste verzekeraars die je hier vervolgens ook nog eens eenvoudig met elkaar kunt vergelijken.

Waarom zou je kunnen kiezen voor de aanvullende zorgverzekering Ik kies zelf van ASR 2025?

Omdat je wat betreft de aanvullende zorgverzekering Ik kies zelf van ASR 2025 best het een en ander te kiezen hebt. Zo zijn er standaard drie aanvullende modules beschikbaar, die je vervolgens ook nog eens kunt uitbreiden met extra aanvullende modules. Je hebt dus standaard veel te kiezen.

Hoe kun je verzekeraar Ik kies zelf van ASR omschrijven?

Kies je voor Ik kies zelf van ASR, dan weet je zeker dat je verzekerd bent voor dingen die echt belangrijk zijn. Verder is het een verzekeraar met zeer heldere voorwaarden. Ook kun je de verschillende aanvullende verzekeringen gemakkelijk zelf aanpassen.

Waarom bezoek je altijd Zorgverzekerinq.nl?

Op Zorgverzekerinq.nl lees je alle relevante informatie over alleen de beste zorgverzekeringen en zorgverzekeraars. Deze verzekeraars kun je hier ook meteen goed met elkaar vergelijken om zo de voor jou beste keuze te maken.

5/5 - (21 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar