Aanvullende zorgverzekering HEMA

HEMA aanvullende zorgverzekering 2022

HEMA heeft een prima aanvullende zorgverzekering assortiment in 2022. Het gaat om drie aanvullende pakketten die je extra dekking en vergoedingen geven in het nieuwe jaar. Doordat het basispakket soms gewoon niet voldoende dekt biedt is het mogelijk je aanvullend te verzekeren. Verwacht jij extra zorgkosten? Bekijk het complete aanvullende zorgverzekering assortiment van HEMA op deze pagina.

Onderstaand zie je de premies van 2021. Tip: Schrijf je in voor de Premie Wekker en ontvang als eerste de premies van 2022!

Aanvullende zorgverzekering HEMA 2022

In 2022 heeft HEMA drie aanvullende zorgverzekeringen. Vergoedingen voor onder andere fysiotherapie en anticonceptiva zijn verkrijgbaar. In het overzicht hieronder zie je de belangrijkste vergoedingen per module en de bijbehorende premie van 2022.

Basisverzekering zorgverzekeraar HEMA

In Nederland ben je vanaf 18 jaar verplicht om een basisverzekering te hebben. Wanneer jij de HEMA zorgverzekering kiest dan sluit je een zogenaamde combinatiepolis af. Dit is een combinatie tussen een natura- en restitutie zorgverzekering. Bekijk hieronder de premie voor 2022 met zowel het minimale als maximale eigen risico.

Tandartsverzekering HEMA

Overstappen naar HEMA

Je hebt nu een duidelijk beeld gekregen wat de HEMA aanvulllende zorgverzekering 2022 te bieden heeft. De volgende stap zou kunnen zijn om de HEMA zorgverzekering te vergelijken. Op een eenvoudige maar concrete manier vergelijk je de zorgverzekeraars op basis van jouw persoonlijke situatie in de vergelijker. Geschikte zorgverzekering gevonden? Wij verwijzen je ten alle tijden door naar de verzekeraar voor het overstappen zorgverzekering en het lezen van alle details.

Vergelijk HEMA en de zorgverzekeringen voor 2022 met onze zorgvergelijker. In enkele minuten weet jij of HEMA een passende polis voor jou heeft die past bij jouw zorgbehoeftes.

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig en snel 28 zorgverzekeringen
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot € 504,- besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten