Aanvullende zorgverzekering HEMA 2024

HEMA heeft een prima aanvullende zorgverzekering assortiment in 2024. Het gaat om drie aanvullende pakketten die je extra dekking en vergoedingen geven in het nieuwe jaar. Doordat het basispakket soms gewoon niet voldoende dekt biedt is het mogelijk je aanvullend te verzekeren. Verwacht jij extra zorgkosten? Bekijk het complete aanvullende zorgverzekering assortiment van HEMA op deze pagina.

Ontdek nu hoeveel jij kan besparen

Aanvullende zorgverzekering HEMA 2024

HEMA aanvullende zorgverzekering 2024In 2024 heeft HEMA drie aanvullende zorgverzekeringen. Vergoedingen voor onder andere fysiotherapie en anticonceptiva zijn verkrijgbaar. In het overzicht hieronder zie je de belangrijkste vergoedingen per module en de bijbehorende premie van 2024.

Basisverzekering zorgverzekeraar HEMA

In Nederland ben je vanaf 18 jaar verplicht om een basisverzekering te hebben. Wanneer jij de HEMA zorgverzekering kiest dan sluit je een zogenaamde combinatiepolis af. Dit is een combinatie tussen een natura- en restitutie zorgverzekering. Bekijk hieronder de premie voor 2024 met zowel het minimale als maximale eigen risico.

Tandartsverzekering HEMA

Bij HEMA kan je ook terecht voor een tandartsverzekering. De vergoedingen staan standaard op 80% van het totale bedrag (bij aangesloten praktijken).  HEMA heeft met veel verschillende zorgverleners samenwerkingen.

Overstappen naar HEMA

Je hebt nu een duidelijk beeld gekregen wat de HEMA aanvulllende zorgverzekering 2024 te bieden heeft. De volgende stap zou kunnen zijn om de HEMA zorgverzekering te vergelijken. Op een eenvoudige maar concrete manier vergelijk je de zorgverzekeraars op basis van jouw persoonlijke situatie in de vergelijker. Geschikte zorgverzekering gevonden? Wij verwijzen je ten alle tijden door naar de verzekeraar voor het overstappen zorgverzekering en het lezen van alle details.

Vergelijk HEMA en de zorgverzekeringen voor 2024 met onze zorgvergelijker. In enkele minuten weet jij of HEMA een passende polis voor jou heeft die past bij jouw zorgbehoeftes.

4.7/5 - (49 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd