Friesland aanvullende zorgverzekering

Friesland aanvullende zorgverzekering 2022

De Friesland zorgverzekeraar biedt verschillende aanvullende zorgverzekeringen aan in 2022. Op deze pagina bekijk je onder andere de premies en vergoedingen. Zorgverzekeraar De Friesland biedt vijf aanvullende pakketten met verschillende aanvullende vergoedingen. In Nederland is de basisverzekering verplicht vanaf 18 jaar, dit geldt niet voor de aanvullende verzekeringen. Toch kiezen veel Nederlanders er juist wel voor om aanvullend te verzekeren, check alle details hieronder.

Onderstaand zie je de premies van 2021. Tip: Schrijf je in voor de Premie Wekker en ontvang als eerste de premies van 2022!

Zorgverzekeraar De Friesland heeft de volgende zorgverzekeringen in 2022: Zelf Bewust Polis, Alles Verzorgd Polis, AV Budget, AV Standaard, AV Extra, AV Optimaal, AV Tand Standaard, AV Tand Extra, AV Tand Optimaal en AV Instap.

Aanvullende zorgverzekering Friesland 2022

Dekt de basisverzekering niet al je zorgkosten in 2022? Hieronder hebben wij de aanvullende zorgverzekering van De Friesland voor je uitgelicht. De belangrijkste vergoedingen vind je terug in het overzicht, voor alle aanvullende vergoedingen verwijzen wij je door naar Zorgverzekeraar De Friesland.

Basisverzekering De Friesland

In 2022 heeft De Friesland twee basisverzekeringen. Het gaat om een budget- en naturapolis. Hieronder zie je direct de zorgpremie en de hoogte van het eigen risico. Verwacht jij weinig tot geen zorgkosten in 2022? Check dan de kortingen die De Friesland geeft voor het verhogen van je eigen risico.

Tandartsverzekering De Friesland

Naast het uitbreiden van De Friesland zorgverzekering met een aanvullende zorgverzekering zijn er ook tandartsverzekeringen verkrijgbaar. Kosten die gemaakt worden bij de tandarts worden namelijk niet vergoed vanuit de basis zorgverzekering. Vraag je tandarts welke behandelingen hij verwacht in 2022, op deze manier is het voor jou een stuk eenvoudiger te bepalen of een tandartsverzekering daadwerkelijk nodig is.

Vergeet niet de polisvoorwaarden te lezen. Hierin staat precies beschreven welke voorwaarden er gelden voor aanvullende vergoedingen in 2022.

Welke aanvullende module past bij mij?

Geschikte aanvullende zorgverzekering De Friesland gevonden? Wij verwijzen je door naar de verzekeraar voor het afsluiten en overstappen van zorgverzekering. Op Zorgverzekerinq.nl informeren wij je over de beschikbare zorgverzekeringen, premies en vergoedingen. Echter sturen wij onze bezoekers ten alle tijden door naar de zorgmaatschappij om je nieuwe zorgverzekering aan te vragen.

Friesland aanvullende zorgverzekeringen vergelijken

Ieder jaar verandert de inhoud (vergoedingen), premie en de polisvoorwaarden van je zorgverzekering. Het is daarom van groot belang om op tijd je zorgverzekering te gaan vergelijken. Grote kans dat ook jouw zorgpremie gaat stijgen voor het aankomend jaar. Het zorgverzekering vergelijken doe je op onze website 100% onafhankelijk. Wij zijn namelijk geen onderdeel van een zorgverzekeraar, en hebben ook geen voorkeur waar jij een nieuwe polis gaat afsluiten. De Friesland aanvullende zorgverzekering van 2022 is uiteraard terug te vinden in onze vergelijker.

Vergelijk de aanvullende zorgverzekering van De Friesland in de zorgvergelijker. Bekijk of de Friese verzekeraar het beste aanbod heeft die aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig en snel 28 zorgverzekeringen
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot € 504,- besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten