Aanvullende zorgverzekering De Friesland 2024

De Friesland zorgverzekeraar biedt verschillende aanvullende zorgverzekeringen aan in 2024. Op deze pagina bekijk je onder andere de premies en vergoedingen. Zorgverzekeraar De Friesland biedt vijf aanvullende pakketten met verschillende aanvullende vergoedingen. In Nederland is de basisverzekering verplicht vanaf 18 jaar, dit geldt niet voor de aanvullende verzekeringen. Toch kiezen veel Nederlanders er juist wel voor om aanvullend te verzekeren, check alle details hieronder.

Ontdek nu hoeveel jij kan besparen

Aanvullende zorgverzekering Friesland 2024

De Friesland aanvullende zorgverzekering 2024Dekt de basisverzekering niet al je zorgkosten in 2024? Hieronder hebben wij de aanvullende zorgverzekering van De Friesland voor je uitgelicht. De belangrijkste vergoedingen vind je terug in het overzicht, voor alle aanvullende vergoedingen verwijzen wij je door naar Zorgverzekeraar De Friesland.

Basisverzekering De Friesland

In 2024 heeft De Friesland twee basisverzekeringen. Het gaat om een budget- en naturapolis. Hieronder zie je direct de zorgpremie en de hoogte van het eigen risico. Verwacht jij weinig tot geen zorgkosten in 2024? Check dan de kortingen die De Friesland geeft voor het verhogen van je eigen risico.

Tandartsverzekering De Friesland

Naast het uitbreiden van De Friesland zorgverzekering met een aanvullende zorgverzekering zijn er ook tandartsverzekeringen verkrijgbaar. Kosten die gemaakt worden bij de tandarts worden namelijk niet vergoed vanuit de basis zorgverzekering. Vraag je tandarts welke behandelingen hij verwacht in 2024, op deze manier is het voor jou een stuk eenvoudiger te bepalen of een tandartsverzekering daadwerkelijk nodig is.

Vergeet niet de polisvoorwaarden te lezen. Hierin staat precies beschreven welke voorwaarden er gelden voor aanvullende vergoedingen in 2024.

Welke aanvullende module past bij mij?

Geschikte aanvullende zorgverzekering De Friesland gevonden? Wij verwijzen je door naar de verzekeraar voor het afsluiten en overstappen van zorgverzekering. Op Zorgverzekerinq.nl informeren wij je over de beschikbare zorgverzekeringen, premies en vergoedingen. Echter sturen wij onze bezoekers ten alle tijden door naar de zorgmaatschappij om je nieuwe zorgverzekering aan te vragen.

Friesland aanvullende zorgverzekeringen vergelijken

Ieder jaar verandert de inhoud (vergoedingen), premie en de polisvoorwaarden van je zorgverzekering. Het is daarom van groot belang om op tijd je zorgverzekering te gaan vergelijken. Grote kans dat ook jouw zorgpremie gaat stijgen voor het aankomend jaar. Het zorgverzekering vergelijken doe je op onze website 100% onafhankelijk. Wij zijn namelijk geen onderdeel van een zorgverzekeraar, en hebben ook geen voorkeur waar jij een nieuwe polis gaat afsluiten. De Friesland aanvullende zorgverzekering van 2024 is uiteraard terug te vinden in onze vergelijker.

Vergelijk de aanvullende zorgverzekering van De Friesland in de zorgvergelijker. Bekijk of de Friese verzekeraar het beste aanbod heeft die aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

4.6/5 - (60 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd