Aanvullende zorgverzekering De christelijke zorgverzekeraar 2025

In 2025 is het mogelijk om een aanvullende zorgverzekering af te sluiten bij De christelijke zorgverzekeraar. De aanvullende zorgverzekering van De christelijke zorgverzekeraar heeft een premie van € 149,20. Nog een lagere premie? Dan is De christelijke zorgverzekeraar een mogelijkheid met een zorgpremie van € 131,70 en 885 eigen risico. Echt goed verzekerd zijn in 2025? Kies dan voor de aanvullende zorgverzekering zoals Zilveren Kruis (Basis Budget + Aanvullend 1 ster) met een zorgpremie van € 149,40.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Binnen de wereld van de zorgverzekeraars neemt De christelijke zorgverzekeraar (voorheen Pro Life) een wel heel bijzondere plaats in. Bij De christelijke zorgverzekeraar die in 2023 van naam is veranderd, is iedereen gewoon welkom. Natuurlijk kun je als je kiest voor deze verzekeraar ook gebruik maken van de aanvullende zorgverzekering De christelijke zorgverzekering 2025. Om precies te weten wat de aanvullende zorgverzekering De christelijke zorgverzekering 2025 is en of het voor jou de beste verzekering is, kun je altijd een beroep doen op Zorgverzekerinq.nl. 

Liefde voor het leven en zorg voor elkaar

De christelijke zorgverzekeraar aanvullende zorgverzekering

De christelijke zorgverzekeraar staat voor liefde voor het leven en voor de zorg voor elkaar. Het gaat zoals gezegd om een christelijke zorgverzekeraar, waar overigens iedereen gewoon welkom is. De zorgverzekeraar biedt een opvallende basisverzekering en ook de aanvullende zorgverzekering in 2025 mag er zeker zijn. Ook de service die De christelijke zorgverzekeraar kan bieden wordt door de klanten gewaardeerd met een zeer hoog rapportcijfer.

Lees alles over de aanvullende verzekering van

De christelijke zorgverzekeraar in 2025

Kijken we specifieker naar de aanvullende verzekering van De christelijke zorgverzekeraar in 2025, dan kies je voor meer zekerheid en voor extra vergoedingen. Kies je voor een aanvullende zorgverzekering De christelijke zorgverzekeraar 2025 dan kun je onder meer kiezen voor spoedzorg in het buitenland, kun je gebruik maken van relatiecursussen, maar ben je ook verzekerd voor bijvoorbeeld hospice zorg en orthodontie tot en met zeventien jaar. Bij de aanvullende zorgverzekering

De christelijke zorgverzekeraar vergelijken?

Om meer zekerheid te hebben of de aanvullende zorgverzekering De christelijke zorgverzekeraar 2025 ook de voor jou perfecte aanvullende zorgverzekering is, kun je prima gebruik maken van Zorgverzekerinq.nl. Hier krijg je namelijk onafhankelijke informatie over alleen de beste zorgverzekeraars. Vervolgens kun je hier de beste zorgverzekeraars gemakkelijk en snel met elkaar vergelijken. En door te vergelijken, weet je zeker dat jij die verzekering kiest die precies aansluit bij al jouw wensen en eisen.

Hoe kun je De christelijke zorgverzekeraar (voorheen Pro Life) omschrijven?

Liefde voor het leven en zorgen voor elkaar staan centraal bij De christelijke zorgverzekeraar. De verzekeraar staat vooral bekend om de zeer brede dekking en de meer dan uitstekende service. Overigens is iedereen gewoon welkom om een verzekering bij De christelijke zorgverzekeraar af te sluiten.

En wat kun je zeggen over de aanvullende zorgverzekering De christelijke zorgverzekeraar 2025?

Kies je voor een aanvullende zorgverzekering De christelijke zorgverzekeraar 2025, dan kies je voor meer zekerheid en voor extra vergoedingen. Je kunt bij De christelijke zorgverzekeraar kiezen voor vier verschillende aanvullende verzekeringen. Overigens is De christelijke zorgverzekeraar een onderdeel van Zilveren Kruis. En ook dat geeft de mensen extra vertrouwen.

Wat voegt Zorgverzekerinq.nl precies toe?

Op Zorgverzekerinq.nl kun je nader kennismaken met alleen de beste verzekeraars. Ook kun je de verzekeraars hier snel en gemakkelijk met elkaar vergelijken. Door te vergelijken maak je altijd precies die keuze voor een zorgverzekering die bij jou past.

5/5 - (10 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar