Aanvullende zorgverzekering CZdirect 2025

Als je in 2025 korting op je premie wilt dan is CZdirect (Basisverzekering + Fysio 4) een optie met een zorgpremie van € 130,00 en 885 eigen risico. Als je in 2025 minder eigen risico wilt dan is de CZdirect (Basisverzekering + Fysio 4) aanvullende zorgverzekering met € 145,00 een prima keuze. Zilveren Kruis (Basis Budget + Aanvullend 1 ster) is de zorgverzekering met de beste dekking voor € 149,40.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Natuurlijk wil jij dat de zorgverzekering gewoon goed geregeld is. In dat kader zou je prima een beroep kunnen doen op CZdirect. Behalve een uitstekende basisverzekering, kun je ook gebruik maken van de aanvullende zorgverzekering CZdirect 2025. Ook wat betreft de aanvullende zorgverzekering CZdirect 2025 heb je veel te kiezen. Bovendien kies je nadrukkelijk voor kwaliteit als je besluit te kiezen voor de diensten van CZdirect.

 

Dit is wat de aanvullende zorgverzekering CZdirect 2025 je kan bieden

CZdirect aanvullende zorgverzekering 2025Om maar meteen met de deur in huis te vallen; als je kiest voor de een aanvullende verzekering CZdirect 2025 dan hoeft je dat weinig geld te kosten. Je kunt je via CZdirect al aanvullend verzekeren voor een euro per maand. Kijken we verder naar de aanvullende zorgverzekering CZdirect 2025, dan zien we dat je behoorlijk wat te kiezen hebt met liefst vijf aanvullende verzekeringen. Als je kiest voor een van deze vijf pakketten, dan is deze verzekering altijd inclusief spoedzorg wereldwijd en met tandzorg na een ongeval.

Extra zekerheid voor een laag bedrag per maand

Kies je voor een aanvullende zorgverzekering CZdirect 2025, dan kies je simpelweg voor extra zekerheid en dat voor een zeer laag bedrag per maand. Kies je voor een aanvullende verzekering van CZdirect, dan zijn kinderen tot en met de leeftijd van zeventien jaar standaard en gratis mee verzekerd. Ook wordt geen eigen risico voor zorg vanuit het aanvullende pakket gerekend. De aanvullende verzekeringen van CZdirect luisteren overigens naar de simpele namen Aanvullend 1 tot en met Aanvullend 5. Gemakkelijker en simpeler kan CZdirect het je echt niet maken.

Daarom kies je voor de diensten van CZdirect

Het is altijd verstandig om te kiezen voor de diensten van CZdirect. Waarom? Omdat je dan kiest voor een verzekeraar die werkt zonder winstoogmerk. Het voornaamste doel van deze verzekeraar is om de zorg goed, betaalbaar en toegankelijk te houden voor iedereen en in die missie slaagt deze verzekeraar zeer zeker. Alleen daarom zou je al kunnen kiezen voor de aanvullende zorgverzekering CZdirect 2025.

Vergelijk de zorgverzekeraars hier op Zorgverzekerinq.nl

Als je een goed beeld wilt van de zorgverzekering in het algemeen en als je nader kennis wilt maken met de beste zorgverzekeraars? Doe dan een beroep op Zorgverzekerinq.nl. Behalve dat je hier de verschillende (en de beste) zorgverzekeraars leert kennen, kun je ze hier ook snel en gemakkelijk met elkaar vergelijken. Op basis van dat vergelijk, maak je altijd de voor jou beste keuze.

Waarom zou je kiezen voor de aanvullende zorgverzekering CZdirect 2025?

Kies je voor de aanvullende zorgverzekering CZdirect 2025, dan kies je voor extra zekerheid voor een zeer laag bedrag per maand. Je hebt zeker wat te kiezen bij CZdirect, dat liefst vijf aanvullende pakketten in de aanbieding heeft.

Wat is te vertellen over verzekeraar CZdirect?

Kies je voor de diensten van CZdirect, dan kies je nadrukkelijk voor een verzekeraar zonder winstoogmerk. De verzekeraar wil de zorg in ons land vooral goed, betrouwbaar en toegankelijk houden en dat voor iedereen.

Wat voegt Zorgverzekerinq.nl toe?

Check je Zorgverzekerinq.nl, dan lees je echt alles over de zorgverzekering. Ook kun je kennismaken met alleen de beste verzekeraars die je hier vervolgens op perfecte wijze met elkaar kunt vergelijken. Op basis daarvan, kies je altijd voor een verzekering die aansluit bij jouw wensen en eisen.

5/5 - (24 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar